הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏3/8/10.

1. Ajax Amsterdam Member

ה10-0 של פסו שינו את הקבוצות עכשיו בהולנד יש 3 גדולות חדשות

1.אייאקס אמסטרדם
    2.פסו איינדהובן
    3.טוונטה אנסחדה

למרות שאני אוהד אייאקס שרוף עצוב לראות מה קרה לפיינורד

2. Ariel Member

לפיינורד יש סף שבירה נמוך יותר מזה של מפלס ים המלח.

עד השער שספגה, פיינורד שיחקה היטב, ולפרקים אף עלתה על יריבתה פ.ס.וו. מרגע ההרחקה, הייתה רק קבוצה אחת על המגרש שעשתה ככל העולה על רוחה.

אחד המשחקים הפסיכיים שצפיתי בהם. עד היום לא האמנתי שקבוצה יכולה להשחיל עשיריה ליריבתה, גם אם פערי הרמות גבוהים- אלא אם אחת מהן לא מתאמצת או מוכרת את המשחק (אותו משקל פחות או יותר), וגם כיוון שכיום לא נהוג "להשפיל". היה מפתיע לראות את פ.ס.וו תוקפת גלים וממשיכה לחפש את השער למרות שהתמודדה נגדה יריבה שבר כלי. מסתבר שבהולנד היריבות היא מעל לכל כבוד זה או אחר.

היה מרתק.

3. alexshw Member

לא מאמין שיש כאלה תוצאות עדיין בליגות רציניות. בטח במשחק בין 2 "גדולות". אחת לשעבר.

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/10
  4. Ariel Member

אני קולט הרגע בתקציר את הקוון פוסל את השער ה-11 וכל שחקני פ.ס.וו ניגשים להתלונן.

פסיכי. אך הלוואי ווינרים כאלו נמנים על סגל קבוצתנו האהובה.

המצב של פיינורד בכי רע ודרושה מהפיכה אדירה. לא סתם המצלמה התמקדה דקות ארוכות במאמנה לאחר סיום המשחק.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

העשירייה של פ.ס.וו לפיינורד זה תוצאה מפתיעה או שפיינורד באמת כאלו גרועים וההתקפה של פ.ס.וו באמת כזאת קטלנית, לא להאמין איך קבוצה כמו פיינורד הופכת להיות בדיחה גם בליגה המקומית, רק לפני כמה שנים הם חגגו שם גביע אירופאי.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הזה יקרב את הסוף של פיינורד, העניין הוא שזה לא רצוי. למה? יש דיווחים שהנשיא לשעבר, יורין ואן דר הריק, רוצה שהקבוצה תודיע על פשיטת רגל כדי שמיד אחרי זה היא קונה את הרשיון של אקסלסיור ומשם לחזור כ'פיינורד חדשה'. היות שאקסלסיור היא למעשה קבוצת הבת של פיינורד (לא היסטורית אלא כן עובדתית) הדבר הזה עוד יהיה מציאות. ברור שתוצאה כמו של היום לא טוב ליהודים...

טוונטה ניצחה את דן האח, אבל גם שם היו שמועות על עזרה לביתיים. אין כרגע מה לעשות, אייאקס במקום השלישי וממה שהבנתי אנחנו באמצע השבוע נשחק שוב בליגה. ימים יותר טובים ללא ספק יגיעו למרות שאני מה זה שמח בשביל 'חובבי ציון'...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיינורד שיחקו ברב המשחק בעשרה שחקנים. לא שזו סיבה לקבל עשירייה, אבל עם 11 אולי היו מקבלים רק חמישייה לרשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

מה קרה לפיינורד? פשוט מאד. אחרי הזכייה בגביע אופ"א הקבוצה התנהגה כאילו היא 'ריאל מדריד' ובזבזה ללא הפסקה כסף. היא חשבה שאם תרכוש שחקנים בהרבה כסף היא תרוויח אותם בחזרה דרך ליגת האלופות. היות שהדבר הזה לא קרה הקבוצה נכנסה לסחרור קשה.

אני רק רוצה להזכיר שגם אייאקס (הפסד של 23 מיליון יורו העונה) ופ.ס.וו (17.5 מיליון אירו הפסד העונה) צריכות מאד מאד להזהר. בהולנד אין מדיניות של בזבזנות כמו שיש למשל בספרד או איטליה. אם פיינורד היתה קבוצה ספרדית אני מניח שאף אחד היה מדבר על הבעיות הכלכליות של הקבוצה. רק לפני שבוע דיווחו פה בהולנד שברצלונה נמצאת כמאה מיליון יורו באדום...

נערך לאחרונה ב: ‏24/10/10
  8. alexshw Member

קרה גם עוד משהו מאז. לכדורגל במזרח אירופה נכנס יותר כסף ואיתם גם זרים שפעם היו מעדיפים לשחק בהולנד למשל, מעדיפים עכשיו את רוסיה, אוקראינה...
    כנראה שזה גם אחד הגורמים להחלשותה של הליגה הבלגית והאוסטרית.

9. yocki land Member

איפה אפשר למצוא תקציר של פיינרוד- פ.ס.ו?
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

10. Muurad Member

טוב לפי הבנתי פיינורד משחקים שם עם ילדים בני 18 ויש להם המון בעיות כלכליות לא?

לא תירוץ אבל זה בהחלט מסביר.. פ.ס.ו גם קבוצת התקפה חזקה מאוד, לפחות ביחס לליגה ההולנדית.

11. alexshw Member

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/10
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/10
  13. c_web Member

איזה טעות עשיתי. באדום של פיינורד ואחרי השער השני במשחק סגרתי את השידור ואמרתי לעצמי ''טוב המשחק הזה גמור, עדיף לראות את טוונטה - דאן האח אולי שם תיפול הפתעה".
    ואיך שאני מתחבר לשידור של טוונטה דאן האח משווה משער מצחיק במיוחד, כאשר הכובש צולע את דרכו בדרך לשער ובועט עם רגל פצועה.

המשכתי לראות את הקאמבק של טוונטה, ואז לקראת הסיום הם עברו לרגע להראות שער מהמשחק בפיליפס סטדיום, וראיתי בלוח תוצאות 0-8. אמרתי בטח טעות בטלוויזיה ההולנדית, אבל בלייבסקור זה באמת היה כך.

בחזרה לטוונטה. הם קיבלו פנדל במתנה שהביא להם את השיוויון, ודאן האח יצאו דיי פראיירים מהמשחק הזה.
    בראיין רואיז הוא השחקן מספר 1 בליגה לדעתי, כן יותר מלואיס סוארז. השחקן הזה פשוט מדהים והוא עושה הכל כולל הכל בקבוצה הזאת, אם היו איתו שחקנים יותר כשרוניים אז הוא היה שם נוצץ בעולם. פשוט מדהים איך הוא מדלג מעל שחקנים, איך הוא מכניס כדורים, רץ הכי הרבה וגם משקיע בהגנה. כמה כישרון יש בשחקן הזה אני פשוט נדהם כשאני רואה אותו על הדשא.

והיה עוד משחק אחד היום חברים, AZ אלקמאר השלימה היום ניצחון ליגה חמישי ברציפות (לא ייאמן!) עם ניצחון ביתי קליל 0-3 על ווילם II האומללה. ג'ונתאס, מרטנס והולמן כבשו. אני מרוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

שבוע לא רע לכולם.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי אייאקס מתחילים אולי די בצדק לשאול את עצמם מתי טוונטה בפעם האחרונה נדפקה ע"י השופטים.
    ממה שהבנתי לא היה פנדל במצב 2-1 לאדו. בשביל לחזק את הטענה הזאת, יו"ר ההתאחדות לשעבר שלפני כמה שבועות פרש מגיע מהאזור, השופט ששפט היום את פ.ס.וו הוא בלי בושה אוהד טוונטה...אותי הדבר הזה פחות מטריד בטח כשרואים איך אוייר ועמנואלסון מגינים, אבל ברור לי שיש מספיק אוהדים שמאמינים בכל מיני תאוריות לא כשרות.

לדברים אחרים, יש אווירה מאד לא נחמדה מסביב לדה קויפ. כמה מאות אוהדים כבר הספיקו לשבור מצלמה ולאיים על כתבים שהיו במקום. מריו ביין רוצה להתפטר, אבל הדבר כנראה תלוי בשחקנים. אם הם רוצים להמשיך עם המאמן אז הוא ירצה להשאר. השאלה היא, האם אחרי ביזיון שכזה (ההפסד הכי גרוע בהיסטוריה של פיינורד) האם לשחקנים בכלל יש מה משקל בעניין הזה?

ואייאקס? כעס לא קטן לכיוונו של השופט. כשרואים את הכרטיס האדום המגוחך לאניטה גם אפשר להבין למה. אולי הגיע הזמן לתת לווייחרייף לשפוט משחק בארץ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה היה השיא הקודם שנשבר היום?