הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. AFCA Member

כנראה שזה גם בשיקול של יול. בכל מקרה הליגה יותר חשובה מהצ'מפיונס.

מחצית שנפתחה מצוין מבחינתה של אייאקס עם משקוף ו-2 קורות שההגנה של טוונטה נראית נורא. היא התייצבה בהמשך, וכך גם התאזן המשחק.קצת יותר ריכוז והחלטות נכונות 30 מטר מהשער, זה מה שצריך.

2. Ajax Amsterdam Member

גונזאלו גרסיה(שחקן כרונינגן) אני אוהב אותך.פסו לא מנצחת שני משחקים ברציפות האם זו ישתלם לאייאקס הערב?

3. c_web Member

איזה שער עצום של גרסיה המחליף, פשוט בומבה מ 16 מ' בחצי יעף. נהדר.
    PSV לא שיחקה טוב, כבשה הרבה בזכות לוסיאנו השוער של כרונינגן שהכדור עבר לו מתחת לידיים. אני גם לא יודע אם היה מגיע לה לספוג, אבל תיקו דיי שיקף את מה שראיתי.

ושימו לב - AZ אלקמאר עושה את הלא יאמן ומשלימה ניצחון שני ברציפות. 1-0 נוסף הערב על אוטרכט בבית משער של אלם. בכיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

שבוע לא רע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. ArsenalFan Member

לדעתי איאקס יכולה להיות מרוצה מהמחצית הראשונה, לפחות לפי החלקים הגדולים שראיתי. הם מצליחים להכתיב את קצב המשחק ונראים יותר פעילים מהקבוצה הביתית. היו קטעים שטוונטה נראו די חסרי אונים מול הנעת הכדור במרכז השדה של איאקס. מה גם שלטוונטה יש רגעים שההגנה נופלת בצורה קלה מדי, ובמיוחד השוער הבולגרי שמאוד לא מרשים היום.
    זו בוודאי אופרה אחרת לגמרי לעומת משחק פתיחת העונה בין שתי הקבוצות!

עם תשומת לב הגנתית במחצית השנייה, ובסה"כ איאקס עמדה בצורה סבירה במחצית הזו למרות השער שספגה (נראה לי שזה אלדרווילרד שאיבד את יאנסן), אני לא רואה שום סיבה שאיאקס לא תצא מכאן עם ניצחון... גם תיקו זה לא נורא בכלל.

5. ArsenalFan Member

טוב, למחצית הזו איאקס פשוט לא עלתה וחבל... כל הדברים החיוביים שהיו במחצית הראשונה נעלמו. אניטה, זה מגן שמאלי זה? לא רמה הקקמייקה הזה.

6. c_web Member

איזה בומבה של אנו, מדהים!

7. Ajax Amsterdam Member

בדיוק מה שרציתי לקחת 4 נקודות משני המחזורים שהיו לנו אנחנו בפסגה וצריך לשמור על זה עד שנזכה באליפות

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בסה"כ מרוצה. הסטטוס קוו בצמרת נשמר ואייאקס עדיין מובילה את הטבלה.
    במחצית ראשונה הבקיעה טוונטה כנגד מהלך המשחק, אבל אל חמדאווי הצליח בין הקורות לאזן. מחצית שנייה ראינו טוונטה הרבה יותר טובה עם שיוויון נהדר של איינו, שערו הראשון בקבוצה.

יותר אי אפשר להגיד על המשחק הזה. אני מחכה עכשיו לא.ס מילאן עם ה'בן של אלוהים' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. ArsenalFan Member

איזו החמצה של דה יונג בסיום...
    השער הפנטסטי הזה החזיר את איאקס מכלום, כי היא הייתה בדקות איומות. טוונטה יכולה להיות מאוד מאוכזבת מכך ששמטה במהירות יתרון מול איאקס פעמיים. לאיאקס היו את הדקות שלה במחצית הראשונה ואחרי שער השוויון של איינו ככה שהתיקו מוצדק ומי שבוודאי יהיה יותר מרוצה הוא מרטין יול.

לאיאקס אין כמעט אגף שמאלי. לא מספיק בהתקפה ובטח שלא בהגנה. טוונטה ידעו היטב מאיפה לפרוץ את ההגנה, ומשם לשני הבלמים הבלגים הייתה משימה הרבה יותר קשה. מצד שני, לפחות סטקלנבורח עם לפחות שתי הצלות נהדרות (אני מקנא), למרות שגם היה לו קצת מזל היום עם כדורים שפגעו במשקוף במחצית השנייה.

לשמוע את פרודום מדבר הולנדית, זה נהדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ונחמד לדעת שיאפ סתאם מחלטר כפרשן.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ArsenalFan (שמך אם הזכרת שכחתי),
    מסכים לגבי אגף שמאל. אניטה זה שחקן של שקל וחצי, ועמנואלסון חי ברב השנה על הירח.
    שטקלנבורח הולך בקיץ הבא להחליף את ו.ד סאר במנצ'סטר יונייטד, אני מוכן עכשיו לחתום לך על זה. פה בהולנד כבר מדברים בגלוי על העניין הזה. לדעתי הוא כרגע עם קסיאס אחד משני השוערים הטובים בעולם. גם היום הוא הציל את הקבוצה מספיגות מיותרות.

11. alexshw Member

דווקא שמעתי על דה חאה, אקינפייב.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מי היה מאמין שדווקא איינו יכבוש במשחק כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מחצית ראשונה טובה של אייאקס, בשנייה כבר פחות התמקדתי אבל נראה היה בחצי עין שהשליטה עברה לטוונטה. שטקלנבורח פשוט נהדר, הנקודה החשובה רשומה על שמו יותר מכל, שתי הצלות אדירות והופעה טובה גם מעבר לכך. אל חמדאווי אנוכי מדי וזה מרגיז. שער יפה מאוד גם למארחת.

עידו תקן אותי אם אני טועה, שני משחקים לרומרו - 2 נצחונות על האפס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

Last edited by a moderator: Sep 26, 2010
  13. c_web Member

כן אליאס רומרו שומר על רשת נקייה עד כה, ביום חמישי בבוריסוב יהיו לו קשה מאוד לעשות זאת שוב.

שאר תוצאות הערב:
    הרנביין - רודה 2-2
    דן האח - הראקלס 2-3

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה צריכה שוער טוב, ולאייאקס ול-AZ יש אחד שכזה. ההצלות של שטקי פשוט הגיעו בזמן הכי קריטי, הבחור הזה מתחיל להזכיר לי את הימים של גומז בפ.ס.וו.

AZ מתאוששת יפה וברור שהיא בסופו של דבר תתמודד על אחת מהכרטיסים לאירופה. לדעתי יש לקבוצה עדיין בעיות בחוד כי אי אפשר לצפות שג'ונטאס יעשה הכל, אבל בסה"כ נראה שוורבייק מתחיל להשתלט על הקבוצה.

שמתם במקרה לב לכרונינגן? יש לקבוצה מאמן חדש בדמות פיטר הויסטרה שהיה לפני שנה המאמן של הנבחרת השנייה של אייאקס. אם אני כרגע מסתכל על המחזורים הראשונים אני חושב שאיבוד הנקודות בכרונינגן לא עד כדי כך קריטיות. בסופו של דבר אתה זוכה באליפות בגלל שאתה לא מאבד נקודות מול הקבוצות היותר קטנות. כרונינגן נראית כרגע כקבוצת צמרת לכל דבר. אחרי 7 משחקים אייאקס כבר הסתפקה לשחק בכרונינגן, דה קויפ ואתמול באנסחדה. על הנייר אני עדיין מסמן את איינדהובן, אוטרכט ואולי ברדה והיירנביין כמגרשים קשים. אייאקס בדרך הנכונה למרות שקרויף ממשיך להסית וללכלך בצורה ילדותית על אייאקס.

15. alexshw Member

אחד הבלופים הגדולים של הכדורגל הרוסי, דמיטרי בוליקין, אולי מצא סוף סוף את מקומו, בדן חאג וכבש כבר שישה שערים.
    מצד שני, הוא תמיד התחיל מצוין ואחר כך התדרדר.