הולנד: חלון העברות מתקדם: חיזוק מאסיבי לפ.ס.וו

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Aug 3, 2010.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, ויטסה תשלם את משכורתו עד סוף השנה.

לא רשמו, לפחות מאיפה שאני ראיתי, את סכום הקנייה האפשרית.

2. AFCA Member

אוקי, סכום הקנייה האפשרית הוא 1 וחצי מ' יורו.

סוק וג'וזפסון מקבלים היום את המקום בסגל. לינדגרן עדיין פצוע.

שמועות ממשיכות על כך שסולימאני יושאל לויטסה.

Last edited: Aug 25, 2010
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שעתיים לפני המשחק הכי חשוב של אייאקס בשנים האחרונות. בואו ונראה למעשה כמה מצבנו חמור בדירוג אופ"א לליגות:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../crank2011.html

הנתונים מעודכנים לאתמול בלילה. שימו לב - הנקודות הולכות לחמש העונות האחרונות. בסוף העונה הנוכחית עונת 06/07 נמחקת. שימו לב שזו העונה הטובה ביותר של ההולנדיות בשלוש השנים הראשונות של הדירוג. צברנו 8.2 נק', שזה יותר מכל משלוש הליגות שמעלינו (טורקיה, רוסיה, אוקריאנה) ומעל רוב הליגות שמתחתנו כמובן. זה נמחק בסוף העונה !

אנחנו נשארים עם עונות די רעות. כדי לא לאבד עוד נציגה ולדחוף קדימה אנחנו חייבים עונת שיא של ההולנדיות השנה. והשיא הזה יתחיל היום - אייאקס חייבת לעבור. בשבילה, בשביל האוהדים שלה ובשביל כל הליגה.

מחר נחזיק אצבעות לאלקמאר, פ.ס.וו, אוטרכט ופיינורד.

Last edited: Aug 26, 2010
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עידו, או כל מישהו אחר שעוקב כמובן, מה מעמדו של סלסו אורטיס ב-AZ העונה, הוא זוכה לדקות משחק? מאז אותה תמונה על אופני הכושר במבדקי הכשירות במעמד החתימה, לא שמעתי עליו יותר מדי ועכשיו הוא זומן לסגל נבחרת פאראגוואי לקראת צמד משחקי ידידות בתחילת ספטמבר. אמנם לא מדובר בסגל החזק ביותר והמאמן רוצה לבחון כמה שחקנים, אך עדיין מעניין אותי אם יש "הצדקה" לזימון על סמל יכולת נוכחית.

5. benos Member

מה הולך עם ניקו לודיירו? הבנתי שהייתה לו חצי עונה לא טובה והוא גם לא ישב על הספסל במשחקי הצ'מפיונס ליג.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לודאירו נפצע במונדיאל בצורה לא פשוטה ולא החל את העונה עם אייאקס בשל כך, אם אני זוכר נכון (ואני בכלל לא בטוח) היה מדובר בשבר בכף הרגל וייקח לו לא מעט זמן לחזור לכשירות מלאה.

Last edited by a moderator: Aug 26, 2010
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סוארז למצלמה שנייה אחרי שאייאקס עולה: "אני נשאר באייאקס". אני רוצה ליגת האלופות עם אייאקס, ולכן אני נשאר. הוא אפילו רמז על הארכת חוזה.

ככה שאם עדיין לא ברור לכם מה החשיבות הגדולה שהייתה היום בארינה.

ערב מדהים.

נקווה לבית סביר. משחק ראשון הייתי רוצה נגד הקבוצה הטובה ביותר (דרג א') בחוץ. כיוון שנשחק ללא סוארז. עדיף שכבר ישרף על משחק שמראש אין לנו יותר מדי סיכוי.

הצלנו את העונה. פשוט הצלנו. למי שלא היה ברור - הדחה היום הייתה גוררת גל עזיבה המוני והיה גומר לנו את העונה. הסיכוי שלנו לזכות באליפות הליגה ההולנדית ניצל היום. כן, העפלה לליגת האלופות מעבר לכל עניין הכסף נותנת לנו את האפשרות לזכות העונה באליפות עם החומר המצויין שקיים.

יש אלוהים.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאס, אתה צודק. לודיירו שבר במונדיאל עצם בכף הרגל. אני מעריך שהוא אולי רק יחזור בחורף.

ולאלה שגאים מאד בקבוצה הערב. כמה קטעים בשביל הערב המצויין הזה:

אחד מהשירים היותר מפורסמים של המועדון, בעיקר בשנות השבעים.

זה כבר יותר אקטואלי:

בשביל התרגום החופשי:
    "waar komen Joden toch vandaan?" - מאיפה מגיעים היהודים?
    "Israel, hier ver vandaan" - ישראל, מקום רחוק מפה.
    "Wonen ook daar superJoden?" - גרים שם גם סופר יהודים?
    Ja, daar wonen superjoden" - כן שם גרים סופר יהודים
    " Vinden Joden voetbal fijn?" - האם יהודים גם אוהבים כדורגל?
    "Als ze maar voor Ajax zijn" - רק אם הם בשביל אייאקס.
    והשאר כבר לא צריך תרגום...

לילה טוב לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה שי, ברכות לכל אוהדי אייאקס כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, אני לא בטוח שאם לא היינו עולים לליגת האלופות כל הכוכבים היום עוזבים, כי כולם כבר לא יכלו לשחק בליגת האלופות, אבל אם למשל קבוצה היתה באה ואומרת: "קחו 20 מיליון אירו ואנחנו נקבל את סוארז" אני לא ממש בטוח שהחלוץ היה נשאר.

אם כבר מדברים על לואיס. הוא בהחלט אמר שהוא נשאר ושבינואר הוא הולך להאריך חוזה. הוא לא רמז אלא אמר את זה במפורשות. שמעו, אני לא מתייחס לאמירות כאלו אחרי משחק ברצינות רבה, אבל ברור שהבחור מאד אוהב את הקבוצה שלנו. כבר בעבר אמרו שבשביל האגו של לואיס סרט הקפטן שווה הרבה. מה לעשות, חבר'ה כאלה אוהבים שמטפחים להם את האגו...אני מקווה שבתום העונה הוא יעזוב אותנו עם תואר אליפות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . אני מספיק מציאותי בשביל להבין שהוא גם רוצה להשתפר בקבוצה עם שחקנים יותר טובים. בכל מקרה לואיס בא בשבילי אחרי יארי ליטמאנן.

חלומות פז לכולם...

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ההודעה הזאת היא שלי. לא, לא מהפורום הזה אבל בכל זאת שלי. ההודעה הזאת נכתבה לאחר אחד מהפציעות הגדולות בלב של אייאקס - ההדחה הנוראית ההיא לקופנהאגן. בסיום ההודעה למעשה מתגלה גם העצב הפרטי שלי בעונה האחרונה לפני הגיוס שלא אזכה לראות את אייאקס באלופות. נכון שלאחר מכן הודחנו לפראג בשנה שלאחר אבל אני הייתי עמוק בצבא, לא ראיתי כמעט אף משחק והיה לי קשה מאוד להתחבר לעצב כמו ההדחה ההיא מול קופנהאגן. והיא לבטח גם לא הייתה אותו דבר (בכל זאת, את הדנים ניצחנו במשחק הראשון בחוץ.)

היום אני בדיוק שבועיים משוחרר מצה"ל. 4 שנים ויומיים מההדחה ההיא מול קופנהאגן, ואייאקס סוגרת את המעגל ומצליחה לעלות לליגת האלופות על חשבון יריבה עדיפה ממנה. כנראה שהסבלנות משתלמת, ואני אראה את אייאקס סוף סוף בליגת האלופות בדיוק בשנה הראשונה שלי באזרחות. אין לי מה להגיד. אני מאושר כל כך ואני יודע שנועם (אי שם בשטח) ורוני (אי שם בצימר מפנק בצפון..) מאושרים באותה מידה אם לא יותר. הדיון הזה באותו יום נוראי בין ארבעתנו (רוני, נועם אני ושי כמובן) נצרב לי כאחד הלילות המרתקים ברשת אך העצובים ומרים בחיי כאוהד אייאקס.

התבגרנו. כל אחד בדרכו שלו. והיום, גם אייאקס התבגרה.

תודה לך אייאקס על ערב קסום.

12. Ajax Amsterdam Member

משחק אדיר של אייאקס אבל אני אכתוב על הרגש שפרץ החוצה.

5 שנים חיכנו לרגע הזה לשמוע את המנגינה הממכרת של הצמפיונס לשוב לבמה של הקבוצות הגדולות באמת לא לשחק נגד קבוצות כמו טימשאורה,שמות גדולים עומדים בפתח אריות היבשת מחכות לנו ואנחנו מחכים להם.לא רק שאייאקס העפילה על קבוצה שעדיפה עליה היא גם עשתה זאת בדרך מרשימה.מה שנותר לי לקוות שאייאקס יגיעו לישראל.

ובפירוש המשחק הזה היה על עונה שלמה.נכון לעכשיו אין קבוצה שתעצור אותנו בהולנד.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, אני אנסה במהלך היום עוד להחזיר לך תשובה. תגובה מאד יפה ואכן כולי תקווה שנועם יצטרף אלינו מהר ככל האפשר. בנתיים יש לנו פה עוד כמה חברים חדשים ואני נהנה איתם בכל פעם מחדש. אפילו עידו שבחר את הקבוצה הלא נכונה הוא בחור עלא כיפאק, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

בכל זאת לפני ההגרלה מה הייתי רוצה לראות היום? מי מעדיף לקבל?
    הגרלה נחמדה עם אפשרויות:
    ליון (קבוצה שרוצה לשחק כדורגל)
    פנתינאייקוס (קבוצה לא רעה בכלל, אבל לא בדיוק הרבה יותר עדיפה בצורה רצינית)
    אייאקס
    זילינה

הגרלה בלתי אפשרית:
    אינטר/מנצ'סטר יונייטד/צ'לסי
    ריאל מדריד
    אייאקס
    רובין קזאן

אבל גם בית כמו:
    ברצלונה (קבוצת הבת שלנו...)
    וורדר ברמן (גרמנים נשארים גרמנים...)
    אייאקס
    רובין קזאן

ברור שבית עם ריאל מדריד תגרום אוטומטית שנשחק אך ורק על מקום 3.

14. c_web Member

אליאס התייחסות לשאלתך - אורטיז פתח העונה כמה פעמים בהרכב עד שהקפטן סטיין שחארס התאושש מעומס המונדיאל (?!) וחזר להרכב על חשבונו. עוד כמה פעמים הוא נכנס כמחליף. אני אישית לא מתלהב ממנו, הוא חסר בטחון מבחינת התקפית ולא מאיים על השער. מבחינה הגנתית הוא לא רע, אבל אין לו כדורי עומק מופלאים של קשר. הוא פשוט יודע לשחק את הכדורגל הפשוט.

גם אני מצטרף לקרנבל אייאקס שעשיתם כאן, ועם כל השנאה (אומר לכם את האמת) לסוארז הוא שחקן עצום שבלעדיו אייאקס לא שווה הרבה. אני מקווה שהמשחק הראשון שלכם בבתים יהיה משחק בלתי אפשרי כי גם ככה סוארז לא ישחק בו.
    אם אייאקס תיפול על בית סביר אני מאמין שהיא יכולה לעלות לשמינית הגמר, אבל ההגנה שלה מביכה (למעט השוער) וקבוצות עם התקפות חזקות יעשו לה לצערי בית ספר לכדורגל.

ההימור שלי לבית של אייאקס:
    אינטר | בנפיקה ליסבון | אייאקס | פרטיזן בלגרד

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

החבר'ה באייאקסטוק ממש לא מעריכים את הפועל, ומשלבים אותה כנציגת הדרג הרביעי בכל בית אפשרי שהם היו רוצים לראות בתור האופציה ה"קלה". אני חושב שהם טועים לגמרי. הפועל, יחד עם קאזאן ואוקזר הן היריבות החזקות ביותר בדרג. הייתי רוצה להמנע מהם מעבר לפיקנטריה של הפועל נגדנו. הם באמת קבוצה שתעשה לנו הרבה צרות.

רק לא ריאל מהדרג השני ואפשר יהיה לעשות את זה.