"סן מרקו" ואן באסטן זימן את הסגל הכתום לשני משחקי מוקדמות היורו מול רומניה וסלובניה. משחקים חשובים מאוד לכתומים. כל התותחים הכבדים בפנים, כמובן. הסגל: שוערים: מרטין סטקלנבורג (אייאקס), ואן דר סאר (מנ. יונייטד), הנק טימר (פיינורד). הגנה: קהאליד בולהרוז (סביליה), וילפרד בומה (אסטון וילה), אורבי אימנואלסון (אייאקס), ג'וני הייטניחה (אייאקס), קיו יאלינס(AZ אלקמאר), יוריס מתייאסן (המבורג), אנדראה אוייר(בלקבורן), מריו מלכיוט (וויגאן ) קישור: ג'יו ואן ברונקהורסט (פיינורד), ניג'ל דה יונג (המבורג), הדוויחס מאדורו (אייאקס), קלרנס סיידורף (מילאן), ווסלי סניידר (ריאל מדריד), רפאל ואן דר וארט (המבורג), דמי דה זיוו (AZ אלקמאר) התקפה: ריאן באבל (ליברפול), קלאס יאן הנטלאר (אייאקס), דירק קוייט (ליברפול), רוד ואן ניסטלרוי (ריאל מדריד), רובין ואן פרסי (ארסנל), אריאן רובן (ריאל מדריד).
אלוהים ישמור אלפונסו אלבס !!!!!!!! הבחור שהכניס מהטעות של דווידוביץ' מכניס שביעייהההה!!! אני רואה את זה ולא מאמין.
http://img204.imageshack.us/img204/4381/38879163wj6.Xxx שלושער ב9 דקות ו-4 שערים ב8 דקות. אנשים לא עושים את זה בקריירה. הוא עשה את זה המשחק. מדהים ארתור, עדין מנקה את העיינים.
הישג מכובד מאוד מה שעשה אלבס, אבל אני לא תופס מזה כ"כ, לא יכול להיות שבליגה שנחשבת בין הטובות בעולם, יהיה תוצאה כזאת של 9:0, ושחקן שכובש שביעייה. וזה לא פעם יחידה, כמעט כל מחזור יש תוצאה אסטרונומית שכזת, 6:1 של אייאקס על וונלו, 8:1 של אייאקס על דה גראפשחאפ, 5:0 של איינדהובן על ניימכין, 5:0 של פיינורד על ברדה. בכלל, בכל משחק מובקעים 10 שערים כמעט, אני יודע שהולנד המציאה את ה"טוטאל פוטבול" אבל זה מעצבן אותי לראות את התוצאות האלה כמעט מדי שבוע.
הקבוצה שתקנה אותו תעשה עסק מעולה. יש לו עוצמה שמשתלבת עם תחכום ברמה שיש רק למעטים בכדורגל העולמי, כמו זלאטן וואן ניסטלרוי.
holy shit http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx שבעייה?! 4 שערים ב8 דקות? הבחור חולה נפש....
חלוץ ענק. הוא כבר בגיל די מבוגר (25 אם אינני טועה) אבל הקבוצה שתרכוש אותו בעונה הבאה תרוויח ובגדול. אני צופה לו עתיד בקבוצה גדולה מהירנביין. אולי PSV או אייאקס. אולי הוא יצא מהולנד.
וואו, מדהים, כבר בעונה שעברה הוא סיים עם כמות שערים לא נורמלית, מקווה שהוא יגיע לאחת הליגות היותר טובות באירופה
שאלה שעולה בעקבות כל התוצאות האסטרונומיות בליגה עד עכשיו - אין איזשהי מחשבה להקטין את הליגה? הרי ברור שיש פה הפרשי רמות עצומים בין הגדולות לבין התחתית שעושה רושם שמורכבת מקבוצות ברמה של קבוצות חובבים
חלוץ גדול? כמה מכם באמת הכירו את השם שלו שלשום? זה היה יכול להיות כל אחד. אפילו יואב יכול לשים שלושער לליצנים ההם. עוד חלוץ עם משחק חיו שייכנס לכל ספר שיאים אפשרי בערך. ארתור, מסי הבא.
או אלוהיפ, בעונה שעברה 36 גולים ב-33 משחקים, ועכשיו השביעיה הזאת... מדהים, לכל הדעות. אני לא מבין, קבוצות שכ"כ זקוקות לחלוץ, קונות איזשהם פלופים, כאשר מתחת לאף יש את אלבס, שבקיץ היה אפשר לקנות אותו במחיר ההגיוני, אחרי תצוגות כאלה המחיר שלו יוכפל או ישולש לפחות... הוא היה מוכר מצוין גם בעונה שעברה. תתחיל לעקוב קצת אחרי הליגה הזאת. נכון, לא כל מי שמפציץ בליגה הולנדית הוא גאון כדורגל גם בליגות קצת יותר גדולות (קז'מן), אבל יש גם המון דוגמאות הפוכות, כך שממש לא צריך לפסול אותו.