הולנד: אייסאטי עורק מאיינדהובן לאמסטרדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏14/8/07.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון, אבל גם אם הבלם המיוחל יגיע (וחסר שלא), עדיין אנחנו במספר עמדות בעייתיות. מגן שמאלי תחילה - עוד 20 שערים בעונה מהאגף של אורבי? או ורטונגן, שלדעתי לא טוב ממנו. שחקן גיבוי סביר, אך לא שחקן הרכב.

בצד השני - בסדר, סילבה הגיע באמצע העונה שעברה אבל גילה מעט חוסר יציבות. לצד משחקים מצויינים הגיעו גם נפילות. מגדל רעוע שיכול ליפול. גם אין בדיוק מי שיגבה אותו.

אניטה ? לא יודע אם יזכה לדקות רבות, עם כל הכבוד למשחקי ההכנה הטובים שלו.

ומה הסיכוי שנראה את ואן דר וויל חוזר מהכפור ? רק לואן באסטן התשובות.

**
    אייאקס מקבלת 1.5 מיליון אירו מההעברה של רפי לריאל. חלק מעסקת ההעברה הקודמת של השחקן מאייאקס להמבורג.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/08
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שאתה מעלה נקודות טובות, אני חושב שכן נראה שוב פעם את אורבי בהגנה. הוא קיבל בזמנו הנבחרת הרבה תמיכה מואן באסטן. אם זה היה תלוי בי הייתי בכל מקרה קונה עוד בלם (זה שכאמור עוד מגיע) וכמובן שני מגינים. ההתקפה והקישור נראים כרגע בסדר גמור, בוא נתפלל שאייאקס וואן באסטן גם ידאגו לחלק האחורי של הקבוצה. אפילו אם אולגר יזכיר במשחקו את אלכס הטיעונים שלך בהחלט מדויקים. אההה, אני מניח שנראה אולי מדי פעם בצד שמאל את סליינחארד.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

RVN החליט לפרוש מהנבחרת אחרי 33 שערים ב-64 הופעות, למרות המאזן הבהחלט מכובד, בעיניי לא הביע את חותמו בצורה יוצאת דופן, אבל אין ספק שסקורר גדול הוא זה בטוח.

הגיע זמנו של הצייד.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/08
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הורדת פרז ולוקה לקבוצה השנייה כבר גורמת יומיים לחדשות נחמדות. היום פרז לא הופיע לאימון 'כדי לחשוב מה הוא רוצה לעשות'. גם המחנה של לוקה כועס על ואן באסטן שלפי המחנה הזו אמר שהספרדי יישאר בקבוצה. בקיצור, לי זה בכלל לא מעניין, שני השחקנים קיבלו מספיק את הזמן להוכיח את עצמם ונכשלו.

מחר משחקת הנבחרת האולימפית נגד ניגריה...

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קנת' פרז מדבר עם ויטסה...היה אוהד אחד שנורא צחקתי ממנו. תוך שנה פרז מתחיל בליגת האלופות עם PSV, אח"כ מצטרף לקבוצה שמשחקת בגביע אופ"א ועכשיו בסופו של דבר אולי נוחת בקבוצה שבכלל לא משחקת באירופה. כך עוברת לה תהילה ואגדה שמה פרז...

6. Milanista3 Member

אוברמארס חוזר למגרשים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/08
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, הוא שיחק לפני כמה שבועות במשחק פרידה בשביל יאפ סתאם, אהב את ההרגשה לשחק טוב, ואתמול החליט לשוב לקבוצה גו אהד איגלס. הוא כבר שנים נמצא שם בהנהלה ואין ספק שאם הוא כשיר הוא יכול מניסיונו להעביר לחבר'ה מסביבו. בסה"כ הוא מצטרף לקבוצה מהליגה השנייה בהולנד, כך שאני לא מעריך שאוטוטו הוא יחזור לצמרת הכדורגל.

אני חושב שזה נחמד בשבילו ובשביל קבוצתו.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הולנדים חביבים שאלה לי אליכם - מה קורה עם ניקו מיטאה? בניתי עליו בזמנו הרים וגבעות, חשבתי שהוא יהיה מהשחקנים המובילים של נבחרת רומניה, בגלל פציעות וכו' זה לצערי לא כל כך התממש. אני מבין שהוא עדיין באיאקס, הם בכלל בונים עליו או מחפשים למכור אותו?

ומה מצבו של אוגרארו חביבי עוד עכשיו עם ההגעה של אולגוור?

זמנים קשים לקהילה הרומנית בהולנד...

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/08
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי, אכן זמנים קשים בשביל הרומנים. מיטאה כבר מעל לשנתיים למעשה מחוץ לקבוצה, אייאקס מנסה גם עכשיו למכור אותו לקבוצה כלשהי, אבל מי תקנה שחקן שבשלוש השנים האחרונות שיחק רק 9 משחקים?
    כל זה רק בגלל שהבחור פשוט פצוע כל הזמן, לדעתי כדאי פשוט שיפרוש.

לגבי אוגרארו, הבחור בדרך החוצה מאייאקס. ואן באסטן למעשה כבר שחרר אותו מהקבוצה, גם הוא איום ונורא. אז הרומני הזה משחק ובריא לגמרי, אבל מאז שאייאקס לפני חצי שנה קנתה את ברונו סילבה, חברך ג'ורג' לא ראה דקה אחת. את האמת? לגמרי בצדק, הוא פשוט חור ענקי בהגנה.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דונלנד גמר את העונה. מכה רצינית לאייאקס, שחקן שהיה אמור לעשות השנה את הפריצה הגדולה שלו, לטעמי לפחות.

עצוב וחבל.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס הפסידה אתמול 2-1 למורסיה ומרקו היה בהחלט מאוכזב מיכולת הקבוצה. דבר אחד בטוח, הקבוצה הזאת צריכה אך ורק להתרכז לליגה וזה אולי מנמיך את הציפיות בקבוצה. אני חושב שדווקא בגלל שאין ליגת האלופות אייאקס בכלל צריכה להתרכז אך ורק באליפות. כרגע אנחנו יודעים שהקבוצה ממש תתקשה בליגת האלופות וסביר להניח שלמשל קבוצה כמו ליון הרבה יותר חזקה מאיתנו (ראינו מה ארסנל עשתה נגדנו) לכן כל המערכת נורא נכנסה ללחץ מיותר. מי שחושב שהקבוצה הזאת בנויה לליגת האלופות טועה (בעיקר הקישור וההגנה מאד לא משכנעים) אבל, אייאקס לא צריכה להתמודד השנה עם ארסנל, אינטר או קבוצות כאלו. אין ספק שאני עדיין רוצה לראות בלם נוסף בקבוצה (הרגשת בטן שהוא לא יגיע), ואפילו קשר הכרחי, אבל אני לא הולך עכשיו להיות בפאניקה. הליגה ההולנדית היא ליגה יותר טובה מהליגות בבלגיה וסקוטלנד, אבל בליגת האלופות אין לקבוצה הזאת כרגע מה לחפש. בוא לא נחיה בחלומות אלה באשליות...

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא כאן בפורום כזה או אחר אמרו שיבוא עוד בלם, ואן באסטן הגדול בכבודו ובעצמו אמר. לזה אני מחכה. כרגע זה לא קורה, ואם לא יצוצו שפנים בשבוע וחצי שנשאר לפתיחת העונה זה הסגל שיפתח את העונה.

שנה חדשה, אותן בעיות. מי נכנס לעמדה הריקה של סניידר ? אייסאטי?, לא מלוטש מספיק. ציבנטיץ' (בחיים אני לא יצליח להגות את השם שלו בעברית) ? לא נראה לי שזו העמדה שלו.

ההגנה נוראית. סילבה, גם בעונה שעברה וגם במשחקי ההכנה, מאוד מאוד מאוד לא יציב. נהוג כאן, וגם ברשת הכללית של אוהדי אייאקס, "לשכוח" מהעמדה הזאת, כי סילבה הוא "באנקר". אכן באנקר בהרכב, אבל באנקר ביכולת? לא נראה ככה.

צד שני - על הפנים או על הפרצוף, אורבי או ורטונגן, לא להיט ולא מטריף.
    צמד בלמים ? שלא נדבר, אולגאר - לא ראיתי ולא מכיר, וורמלן עלה באש מאותו יום מול קופנהאגן ומאז הוא רק נשרף עוד יותר, ואן דר וויל ? אולי ההפתעה הטובה של העונה אבל בטח שלא נבנה עליו ביניינים.

כאילו מישהו באייאקס אמר: רגע, בוא נשמור על ה-94 שערים מהעונה שעברה, את ה-3 נק' החסרות פ.ס.וו תשמיט בעצמה כי באמת שהם נראים נורא כרגע. סוף סוף שני העכברים האחרונים שלהם עזבו (גומז' והצוללן. והיי, עכשיו יש בליגה צוללן גדול אחד ולשם שינוי הוא אצלנו) וכאילו יש הנחה שאנחנו לא נזכה אלה פשוט פ.ס.וו תאבד את זה. נשמור על מה שעשינו בשנה שעברה והם כבר ייחלשו.

אגב, נכון שמן הסתם אני לא מסכים עם זה (אפשר לדלג על אופ"א, לא נגיע לשם לכלום בסגל הזה.), אבל זה עוד עלול להתברר כנכון.

13. xavi6 Member

אני מבין שאוליגר בינתיים קטסטרופה..

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב, נגד מורסיה הוא לא היה אשם בשני השערים וחוץ מזה למעשה הוא שיחק רק נגד ארסנל. שם הקבוצה הפסידה, אבל ארסנל עמדה לפתוח את העונה וזה מול קבוצה שהיתה צריכה עוד 3 שבועות לחכות למשחק הרשמי הראשון שלה העונה. לא צ'אבי, אי אפשר כרגע להגיד דבר על אולגר. מבחינתי לפחות אני חושב שצריכים לתת את הזמן לבחור, לא פייר כבר עכשיו להגיד שהוא לא מספיק טוב. בסה"כ עוד לא שיחקנו משחק רשמי אחד!

בנתיים פיינורד עושה בושות... מפסידה 2-1 לקבוצת חובבנים מהליגה השלישית. למרות שבחצי השני הקבוצה מרוטרדם שיחקה עם הרכב צעיר (כמו למשל אייאקס נגד אינטר...) אסור להפסיד ככה לקבוצה חובבנית. בסוף השבוע תשחק הקבוצה באמסטרדם מול PSV על הסופרקאפ ההולנדי.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

צ'אבי ידידי, אין קשר וכמו שתראה לא האשמתי את אולגר. אולגר לבד לא יחזיק את ההגנה (ומבלי לראות אותו יותר מדי כרגע, ביי פאר הוא שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו. כן, הרבה בגלל שאין הרבה כאלה) וואן באסטן הבטיח אחרי אולגר עוד בלם. חייבים עוד אחד כזה. חייבים.