הולנד: אייסאטי עורק מאיינדהובן לאמסטרדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏14/8/07.

1. xavi6 Member

אתה באמת חושב שהוא יכנס לכלא? הייתה הפגנה, הוא ועוד 60 איש זרקו אבנים על שוטרים, לא יכניסו על דבר כזה לכלא. המקרה הזה היה עוד לפני שהוא הגיע בכלל לברסה נראה לי. כנראה נסגר, אחרת הוא לא היה עובר לאיאקס.

בכל אופן-אני תמיד אהבתי את אוליגר, תמיד ראיתי בו כסמל לברסה האמיתית. תמיד העקרונות מעל הכל, מייצג את העם הקטלוני, ובנוסף מייצג את סוג השחקן השונה, הפחות פוולרי ומושך, השחקן שנלחם תמיד תמיד גם אם הוא לא הכי כשרוני. אוליגר לא שחקן הגנה מבריק ומושלם, הוא איטי ומסורבל, אבל הוא לא פראייר, הוא יודע לעמוד נכון, הוא יודע להיתמודד עם השחקנים הכי טכניים בעולם וגם עשה את זה בהצלחה מרובה ב-3 שנים הראשונות שלו. הוא תמיד ילחם עד השניה האחרונה וזלזול ממנו לא תראו לעולם, הוא יכבד את החולצה שהוא לובש. עם זאת, בשנתיים האחרונות אוליגר היה ללא ספק קטסטרופה, החוליה החלשה ביותר בברצלונה. הוא יכול לשחק גם בעמדת הבלם וגם בעמדת המגן הימני. בכל זאת, כשהוא היה בהרכב ברסה זכתה בשתי אליפויות וגביע אירופה, ובעונה הראשונה שלו בבוגרים ברסה הגיע למקום השני. מאוד סימלי מבחינתי העובדה שכאשר הבאנו את השחקן המושלם לעמדה הזאת, זמברוטה, ואוליגר ירד לספסל-הכל היה רחוק מלהיות מושלם ודווקא עם אוליגר ראינו משחקים יותר טובים בהגנה. רצינו את השלמות, לא הערכנו את אוליגר-קיבלנו בראש. אחד הרגעים שנחרטו לי בראש מאותו גמר מול ארסנל היה לראות את אוליגר מתחבק עם ריקארד בשריקת הסיום, ממרמר בבכי ומחבק אותו כאילו הוא אביו, ובאמת הוא אביו באיזשהו אופן, ריקארד היה האדם שהאמין בו. הם היתחבקו במשך דקות שלמות כשאוליגר ממרמר בבכי, ולאחר מכן רץ עם דגל קטלוניה לאוהדים. אשכרה אורגזמה.
    תשמרו עליו כמו ששמרתם על גאברי. אני יודע שאוליגר יצליח, אין לי כל ספק בכך.

או או אוליגר! :aaarse:

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עדיין לא רשמי שחקן שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
    אני מדגיש שוב, אייאקס כרגע צריכה אך ורק להתרכז בליגה ההולנדית כי עם אליפות אפשר אט אט לחזור לאיזה שהיא רמה רצוייה. אפשר לרדת על אולגר כמה שרוצים, אבל עד שלא שיחק פה איזה חצי שנה אי אפשר להגיד שום דבר. בסופו של דבר הוא לא איזה מוכר ארטיקים, נכון?

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס אישרה היום בצהריים את הצטרפות אולגר לקבוצה. הוא יחתום ביום שני על חוזה לשלוש שנים עם אופצייה לעוד אחת. לפני שיחתום הוא ייצטרך קודם כל עוד לעבור בדיקות רפואיות.

5. f-side Member

שחקן לא רע מקווה שיעזור וישתלב בקבוצה...

6. xavi6 Member

כמה הלאומן שלנו מקבל?

כמה שכואב לי ללכת לדיונים כמו של מילאן וצ'לסי ולחפש משהו שקשור לאקסים (בלטי עוד משנה שעברה, דקו ורונלדיניו), גם פה כנראה אני אחקור אותכם להיתעדכן-תהיו מוכנים לקרצייה אמיתית ובכיינית.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מצחיק, אחרי שבוע בלי אינטרנט ציפיתי לאיזה עידכון שהצייד כבר חתם ב... תמורת.. אבל ביינתים עדיין שקט.

אה שכחתי, זה עוד לא היום האחרון של מועד ההעברות ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/08
  8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

למה אולגר? למה?!

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך יכול להיות שפרנק דה בור נגד הרכישה הזאת? מה קורה פה? הבחור עובר סטאז' אצלנו וכבר מיד מתחיל לעורר מהומות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

ברצינות, 'פרנקי', בוא תן לזה צ'אנס. הנטלאר עדיין בקבוצה ארז, חכה אנחנו עדיין לא בשבוע האחרון באוגוסט...בכל מקרה גם השמועות די נרגעו, סימן טוב? לך תדע.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ףףףףףףףףףףףףף טוונטה....

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב שי, דברים מתאזנים. אז השנה אייאקס נדפקה אבל בשנה הראשונה לפלייאוף אייאקס סיימה רביעית והגיע לאותו צמד מפגשים מול קופנהאגן..

בכל מקרה תודה לאל שהשיטה המגוחכת הזאת הסתיימה.
    חבל על טוונטה. בכל זאת.

ולחדי העין שבינכים, בטח הבחנתם שפרד רוטן ואורלנדו אנגהאלר יפגשו את ג'וני הייטניחה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם הם מתאזנים, אייאקס קיבלה מתנה אחרי ש-AZ היתה צריכה להיות במוקדמות. לדעתי AZ של אז היתה קבוצה יותר טובה של טוונטה של היום, מה גם, סביר להניח שלואי ואן חאל או יותר נכון, דירק שחירינחה, לא היו נותנים לשחקנים לעזוב לקבוצות אחרות...בכל מקרה ימי הפלייאוף נגמרו ואייאקס עם הסגל הנוכחי (בחיזוק עוד בלם) צריכה לקחת את האליפות. כשאני אומר צריכה, זה אומר שאני באמת דורש את זה השנה מהן.

דבר נחמד, אייאקס שוקלת אולי להשאיר את הנטלאר עוד שנתיים בארינה. לפי החישובים שלה אם הצייד יעזוב ללא תמורה הוא פחות או יותר יכניס לקופתה של אייאקס כעשרים מיליון אירו אם בשנתיים הקרובות נעלה לליגת האלופות...רק מה, האם זה סיכון גדול מדי? אני לא חושב כי שחקן שכובש 71 שערים ב-80 משחקים לבטח ימשיך ככה (אלא אם כן ייפצע ליותר מחודש...)

לסיום? אני בעד אתלטיקו... :aaa021:
    זה קל לא? הייטינחה מול רוטן ואנגלהר...

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3 תוצאות בולטות:
    שבת: - PSV עושה תיקו אחת לא מרשים בליסבון מול ספורטינג. ז"א התוצאה באמת לא רעה, אבל ממה שהבנתי ספורטינג החמיצו יותר מדי הזדמנויות טובות.

ראשון: - אייאקס מנצחת 1-0 בסנדרלנד, שער ניצחון של הנטלאר. משחק לא גדול של הקבוצה, אבל היא כן שמרה בפעם השנייה ברציפות את האפס!

פיינורד מפסידה בפעם השנייה בטורניר שלה ומסיימת אחרונה...הפעם היא מפסידה 3-1 לסלטיק. ביום שישי הפסידה 2-1 לדורטמונד.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפי האתר הרשמי של אייאקס:

קנת פרז, לאורנט דלרוג'ה, יורגין קולין ואלברטו לוקה הודחו כבר מהקבוצה וההנהלה הודיעה להם שהם לא רצויים במועדון (על לוקה כבר ידוע מזה זמן רב). הם יתאמנו עם קבוצת הנוער של הקבוצה עד אשר ימצאו קבוצה חדשה.

כמו כן נאמר ללאונרדו, דניס רומדהאל, קנדי בארקילוגו וג'ורג' אוגארארו שהם אינם צפויים לדקות משחק רבות העונה, אך עדיין ימנו עם סגל הקבוצה הבוגרת. כאשר קבוצה כלשהי תבוא עם הצעה כספית טובה, הם רשאים לעזוב, כמובן.

לא מפתיע הניקוי של ואן באסטן, למרות שעדיין לא היה הכי צפוי בעולם למצוא את השם של פרז'. ובכל זאת, העונה האחרונה שלו הייתה איומה והבן אדם, גם כנראה בעקבות גילו, כבר איבד כל זכר למהירות וזריזות שגם ככה לא הייתה לו יותר מדי. חבל, אבל לא מהלך שגוי.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/08
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי ואן באסטן בדרך הנכונה, אנחנו לא צריכים לצפות שתוך שנה נחזור לצמרת האירופאית, אבל דווקא ההחלטות האלו נותנות לי את ההרגשה שאנחנו באמת לפני עידן חדש. ימי 'השחקן הבינוני' נגמר, כל הרכש התמוה של הצוות יאקה/ואן חיל/טן קאטה לאט לאט מפנה את הבמה בשביל שחקנים אחרים. ואן באסטן ייתן לנוער הרבה יותר זמן על המגרש, לטוב או לרע, תמיד עדיף שחקן בשם סרפונג על פני ליצן
    כמו דלורג'ה.

אני חושב שגם ההחלטה לגבי פרז לא אמורה להיות הפתעה. הבחור חזר לפני חצי שנה לארינה ולא הביא את הסחורה, נקודה. כבר מהתחלת הקיץ הבחור מפטפט יותר מדי בתקשורת ומראה בבירור שהוא לא מוכן לנגן כינור שני. אייסאטי וסים דה יונג יקבלו מהיום את הפיקוד על הספינה ואם פרז לא יכול לחכות אולי לצ'אנס שלו אז סלמאט (ככה אומרים, לא...?). ואן באסטן לא בדיוק אוהב שחקנים וותיקים עם attitude בצורה השלילית לכן אני לא מופתע. הרי אם אתה מעיף שחקנים יותר טובים כמו סיידורף ומרק ואן בומל, אז פרז לבטח לא אמור להיות בעיה גדולה.

אני כרגע אולי רק חושש מאיבוד יותר מדי שחקנים. רומדהל שחקן לא רע, ולא צריכים מיד להעיף אותו. אני פשוט קצת חושש ממצב של ריבוי פצועים ואז נתקל עם יותר מדי צעירים בהרכב. נו טוב, אולי עד סוף תקופת ההעברות אייאקס עוד תקנה איזה מגן.

החדשות האחרונות מדברות שאייאקס לא תרכוש את ווילארט. אני מניח שיגיע בלם אחר.