הולנד: אייסאטי עורק מאיינדהובן לאמסטרדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏14/8/07.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ר"ל, אנחנו מסכימים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

ידיעה מעניינת אחרונה. אחד האתרים היותר גדולים של אוהדי אייאקס מאשרת מאוחר בערב שלפי מקורות שלה בתוך אייאקס הקבוצה עומדת להתחזק בקרוב מאד עם אולגאר. כרגע נמצא משלחת של הקבוצה בברצלונה כדי לסגור את העסקה. בכל מקרה אני נזהר עכשיו להגיד שום דבר כי העסקה עדיין לא אושרה בשום אתר יותר מוסמך. גם על אולגאר אני כרגע לא אומר דבר.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייסאטי חותם ביום שני. הקשר עבר היום בהצלחה את הבדיקות הרפאויות וביום שני תערך מסיבת העיתונאים עם איסמעיל.

בנוסף לזה אייאקס במו"מ מתקדם עם ברצלונה על אולגאר. השחקן כנראה כבר סגר את תנאיו. בצהריים פתחה הקבוצה את העונה רשמית במשחק אימון מול Noordwijk מהליגה השלישית. אייאקס ניצחה 5-2 משערים של סרפונג (14'), לאונרדו (19'), לוקה (55'), סוארז (90'), ו.ד היידה (90')
    הנה לכם את כל הסטטיסטיקה:
    http://www.ajax.nl/web/show/id=45561/dbid=...ypeofpage=55721

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איאקס חוטפת 2 שערים מקבוצה בליגה השלישית , איזה עוד רמז הם צריכים וזה עוד אחרי העזיבה של הייטינחה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

adamy7, מותר לי לשאול בן כמה אתה? בוא אסביר לך בטון של מישהו שכנראה הרבה יותר מבוגר ממך (אני בן 32). אם אני לא דואג, אז למה אתה צריך לדאוג? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    למה אני לא דואג:
    1) אייאקס מתאמנים רק כשבוע ביחד
    2) יותר מדי שחקנים ששותפו בכלל ייעלמו בעונה הקרובה בדלת האחורית
    3) משחק אימון ביולי ממש לא אומר דבר
    4) אייאקס שיחקו ללא שטקלנבורח, הנטלאר (אם יחזור), סולימאני, אייסאטי וכנראה גם אולגאר

לא ידידי הצעיר, אפילו אם היינו מפסידים 5-0 לא הייתי דואג. הייתי שומר את הלינק שנתתי, שמור אותו טוב טוב במחשב ובמהלך העונה תסתכל לאן נעלמו שחקנים כמו לוקה, לאונרדו, סרפונג, חנטנאר, דלורג'ה, קולין ואחרים.

אני בן 32, עברתי כבר הרבה עם הקבוצה הזאת ואני אומר לך עכשיו שאייאקס בדרך הנכונה. ארז יכול לספר לך עד כמה קיללתי בעונה האחרונה...

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

סוף סוף זה יוצא לפועל, אחרי הרבה דיבורים וספקולציות בנוגע לסוגיית אייסאטי זה מגיע לסופו. שחקן מאוד פעיל ואיכותי שיעזור לקבוצה ואני בטוח שהוא יהיה אחד מעמודי התווך בעונה הבאה של אייאקס אמסטרדם בליגה וללא ספק יהיה חלק חשוב של אייאקס בעונה הבאה במידה ותגיע לצ'מפיונס ליג, היא חייבת לעשות זאת.

נו אז מה ? זה רק משחק אימון. אפילו באינטרטוטו אם שמת לב היום בני סכנין כבשו נגד לה קורוניה ואפילו היו עדיפים על פני הספרדים בחלק גדול מהמשחק, זה אומר שבני סכנין יותר טובה מלה קורוניה ? אייאקס בראשית הדרך, כמו שאומרים הדרך ארוכה ומפותלת, אייאקס יוצאת לדרך חדשה, כלום לא קרה.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

de Middenweg אני בן 19.5 , אני גם לא מייחס חשיבות גדולה למשחקי אימון , אבל לספוג 2 שערים מקבוצה בליגה השלישית , תודו שזה מעורר קצת מקום לדאגה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

adamy7, תאמין לי שאני ממש לא דואג. מה תגיד על היירנביין שהפסידה אתמול 4-0 לפ.צ איינדהובן מהליגה השנייה? עכשיו הם יירדו ליגה? לא, כעיקרון אני אתחיל לדאוג אם ב-30 באוגוסט אייאקס לא תנצח את ווילם טוויי...וגם אז אני לא אגיד הרבה. את הכסף סופרים במאי, לא בפגרת הקיץ או בשבועות הראשונים של הליגה. (אלא אם כן אתה משחק מוקדמות ליגת אלופות ואת זה אייאקס לא צריכה לעשות העונה)

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו תמיד בארץ לא מדייקים...
    אין עדיין הסכם בין אייאקס לאולגר!!!, הקבוצות הגיעו להסכמה, אבל אם הבלם לא רוצה לעבור אז הלכה לה כל העסקה...

ידיעה אחרת מעניינת, בונאבנטורה קאלו חוזר לשחק בהולנד. האח הבוגר של סלומון שגם הוא שיחק בפיינורד בין השנים 1997 ל-2003, חוזר להולנד והפעם להיירנביין. הקבוצה מהצפון גם החתימה את הכשרון הנורבגי ממוצא מרוקאי אל יענוסי.

עכשיו אני מתקן את עצמי...אולגר הביע נכונות לשחק בשביל אייאקס, אבל הוא מקבל משכורת של 2 מיליון אירו בברצלונה...כנראה שעל זה מדברים עכשיו. בסוף הוא יגיע, אבל בארץ פשוט לא מדייקים בדיווחים שלהם. אגב ספרדית אני לא מבין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/08
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לאולאגר שום סיבה להישאר בברצלונה , פפ גוארדיולה כבר הודיע לו שהוא לו בתוכניות שלו , וההצעה הכי רצינית כרגע באה מאיאקס.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויותר מזה , פרנק רייקארד המליץ בחום רב לאולגר ללכת לאיאקס והמליץ גם לאיאקס ללכת על אולגר ,לא נראה כי העסקה תיפול.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הרבה מאד קולות, גם בהולנד, המתנגדים לחתימה האפשרית הזאת. אוהדי אייאקס מדברים על לוקה, רוג'ר, אורזאיז...אני מבין את החששות האלה, אבל כמו שאתה אומר ריבלדו, אם רייקארד המליץ אז ואן באסטן לבטח לא יגיד לא. השניים מכירים אחד את השני יותר מדי טוב בכדי שרייקארד עכשיו ימליץ לחברו במילאן לקנות שחקן שבכלל לא מתאים לאייאקס.

הערב קיימה אייאקס משחק אימון מול החובבנים של germanicus. תוצאת הסיום: 7-0
    כבשו: צביטניץ' (2), גברי, קנדי, מרטינה, לאונרדו וסים דה יונג. צביטניץ החמיץ במחצית הראשונה פנדל.

במשחק אימון נוסף הפסידה פיינורד 2-0 למאיורקה. גם שם החטיאו פנדל, הפעם היה זה דני לנדזאט.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איך בחור לאומן ופטריוט כמו אולגר רוצה לעזוב את הקבוצה שהוא מייצג הכי הרבה?

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוארדיולה לא השאיר לו הרבה ברירות.

רייקארד אוהב אותו בגלל זה הוא היה יושב קצת בספסל ומקבל קצת דקות , גוארדיולה לא סופר אותו הוא אפילו ספסל לא יתן לו לראות.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא היה אמור להיכנס לכלא ?