הולנד: אייסאטי עורק מאיינדהובן לאמסטרדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏14/8/07.

1. Engonga Member

de Middenweg,
    לא אמרתי שהוא הרשים כל כך, בסה"כ הוא התחיל את העונה טוב עם מספר שערים, אני מכיר אישית מספר אוהדי איאקס שקיוו שזה ימשך, וכמו שאנחנו יודעים זה ממש לא.
    הרצליה,
    אני ממש לא חופרבאינטרנט בשביל לראות את משחקי איאקס, אני תמיד מתעדכן בעזרת חבר אוהד איאקס שמספר לי מה קורה עם לוקה. לא יודע אם זה מפתיע אותך אבל אני תמיד עוקב אחרי שחקנים שגדלו בקבוצה שלי. גם על גברי אני מתעניין אגב, מדהים לראות איך הוא פורח באמסטרדם.
    ולהגיד את האמת ממש אבל ממש לא ידעתי שלוקה מרוויח יותר מהונטלאר ואם זה נכון זו בושה אדירה להנהלה של איאקס. אם כל האהבה שלי ללוקה הונלטאר כיום עולה עליו כשזה היה בימיו הטובים

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנגונגה, תשלח בשמחה את אוהד אייאקס שאתה מכיר לפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

קודם כל הרשו לי לציין שלוקה בכלל הגיע אחרי שחרור שניידר. הנה לכם הטעות הקטלנית הראשונה של הניהול החובבני של המועדון. אייאקס שחררה כמה ימים לפני משחק ליגת האלופות הראשון שלה את שניידר לריאל (אחרי ששניידר כבר הבטיח בפומבי להשאר עוד עונה בארינה...) ואם זה לא מספיק אז טן קאטה הביא את לוקה כשכולם כבר ידעו שהספרדי בכלל לא קשר מרכזי. במקום לבזבז קצת כסף על מודריץ' שאייאקס בהחלט התעניינה בו, הקבוצה רכשה את לוקה שלגמרי נכשל באנגליה.

אני ממש לא חושב שהספרדי שחקן לא טוב, אבל בינינו, שחקן ספרדי בדמות אלברט לוקה שבגיל 25 מגיע לאמסטרדם לא בדיוק התפתח כמו שצריך, נכון? טן קאטה קיווה לעשות את אותו דבר עם רוג'ר, אבל גם הוא היה כישלון ענקי. גברי בהחלט השתפר בעונה האחרונה, אבל לדעתי הוא עדיין לא ה'כוכב אצלנו, בכל מקרה לי אין בעיה איתו.

בנתיים דיבר דני בלינד עם ה'אלחמיין דאחבלד' והודיע שהיו מגעים 'לא רשמיים' עם PSV לגבי אייסאטי. בלינד אמר שמשלחת לא רשמית דיברה עם המנהל מאלופת הולנד, יאן רייקר. דעתי? אני מקווה שיגיע...ואחר כך עוד שני שחקני הגנה...

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לוח המשחקים הרשמי לעונת 2008/2009 פורסם היום, ולא היה שונה כל כך מהלוחות שצצו באינטרנט בשבועיים האחרונים.
    הסיפור הגדול הוא שכבר במחזור השלישי תתקיים הקלאסיקה ההולנדית הגדולה - פיינורד תארח בדה קיפ את אייאקס אמסטרדם.

במחזור הפתיחה, פ.ס.וו איינדהובן, האלופה, תצא לאוטרכט לקרב מעניין. אייאקס תצא לטילבורח למשחק מול ווילם וו המקומית ואילו פיינורד תשחק מול הארקלס.

ללוח המלא:
    http://files.datawire.nl/uploads/6hsITxqFF...9_ERE_en_JL.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/08
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני השנה קצת חושש ממחזורי הסיום של הליגה...
    מחזור 31 - PSV באיינדהובן
    מחזור 32 - AZ בבית
    מחזור 34 - טוונטה בבית

בוא נקווה שבמחזור השלושים כבר נהיה אלופים :aaa025:

ידיעה חשובה:
    PSV תחתים את אריק פיטרס מאוטרכט ל-4 השנים הקרובות. המגן השמאלי של אוטרכט עוד ייצטרך לעבור בדיקות רפואיות, אבל הקבוצות כבר סיכמו על ההעברה. לי אין מושג למה אייאקס לא קנו אותו? האם ואן באסטן כבר הבטיח לאורבי שמורבי מקום בהרכב...?

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות מעניינות ממקום מושבי...
    אייאקס עושה מאמצים רציניים להחתים את איסמעיל אייסאטי. מנהל PSV, יאן רייקר, הודה היום שאייאקס בהחלט רוצה את הקשר הצעיר. אייסאטי בכל מקרה מסיים בעוד עונה את חוזהו וכרגע אין שום סיכוי שהקשר הצנום ימשיך באלופת הולנד.

בנוסף לזה הודיעו בחדשות הערב של תחנת הטלוויזיה המקומית של אמסטרדם והסביבה AT5 שאייאקס עומדת להשלים את עסקת הבלם הארגנטינאי ג'ונתן מאיידנה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביומיים האחרונים מדברים פה בהולנד רק על אייסאטי. הוא רוצה לעזוב את PSV, האלופה לא משחררת אותו לאייאקס, השחקן רוצה עוד השבוע לדעת מה קורה איתו וכו' וכו'...אני חושב שאם אייסאטי יבוא אחלה, אם לא גם בסדר גמור. אם היה בלם אז אולי הייתי מתעקש שכן יגיע. בכל מקרה ואן באסטן עדיין מחכה שהקבוצה תביא בלם במקום הייטינחה.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

האמת אני יכול להבין את פ.ס.וו, סה"כ מדבור עדיין בכישרון גדול שיכול להתפתח להיות שחקן גדולץ מה עוד בל נא נשכח את היריבות בין שתי הקבוצות.

מה שכן אני כ"כ נגד להרזיק שחקן בכוח.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שימו לב שהם דורשים מאייאקס 5 מיליון אירו על השחקן, בעוד שהם הציעו אותו לאוטרכט תמורת פיטרס (ובסוף פיטרס הגיע ב 3 מיליון אירו).

קצת (הרבה) שקוף שפ.ס.וו מוכנה לרדת בסכום רק שלא ישחק באייאקס, ואם כבר באייאקס אז לאנוס אותה עד הסוף.

בסדר בסדר, הספירה לא תגיע ל-5.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היי.
    לפני כמה זמן, דיברו פה על כישרון הולנדי ענק שצ'לסי אני חושב רצתה אותו.
    הוא משחק בכרוניגן\הירנביין או קבוצה כזאת.

איך קוראים לו ואפשר עוד קצת מידע עליו?

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מאמין שהכישרון הענק שצ'לסי רצתה - סולימני מהירנביין. הוא בטח לא הולנדי(סרבי).

וכמו שהכותרת מראה לך, הוא חתם באייאקס.

כישרון הולנדי ענק מצ'לסי או כרונינגן שצ'לסי רצתה? נראה לי שזה האופציה היחידה. פעם דיברו על סארפונג אבל הוא מן הסתם מאייאקס.

נראה לי קצת התבלבלת.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/08
  11. George Best Member

רק 5 מליון?
    הוא לא נחשב לכישרון ממש גדול?

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, לא הייתי בטוח כמובן.
    חח, די מוזר שאני כותב את ההודעה הזו בזמן שבדיון מדברים בדיוק על זה.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ועדיין לא קרע זוג נעליים אחד, עם כל הכבוד.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

והכי חשוב, בשנה הבאה הוא יהיה שחקן חופשי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    PSV אט אט מבינה שאין להן הרבה ברירה ואני בטוח שבקרוב אייסאטי ינחת בארינה. אני בהחלט יכול להבין שהאלופה לא רוצה לעזור ליריבה הגדולה שלה, אבל היות שאייסאטי בשנה הבאה גם ככה יעזוב, ועוד בחינם, PSV כבר תשתף בסוף פעולה. לדעתי אייאקס אט אט מתחזקת בצורה פשוט מצויינת וכולי תקווה שעכשיו יגיע בלם או שניים לקבוצה כדי להשלים את הפאזל. אגב, הכל שקט מסביב להנטלאר, אבל אנחנו עדיין ביולי.....

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת תהיה טעות מצידו של הנטלאאר להישאר עוד עונה באיאקס , הוא גדול בכמה מידות על הליגה ההולנדית המתחלשת וכבש שם 33 שערים בעונה האחרונה אם אני לא טועה.
    רק שלא יהיה בסוף כמו חואקין..........