ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏3/7/10.

1. uri מנהלים

הנה התקציר של נאפולי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/10
  2. Joel Gion Member

מזכיר קצת את העונה שעברה, לא? המון נכוחות ברחבה של היריבה אבל חוסר תכליתיות מרגיז. אני בספק אם דווקא קבאני יהיה סקורר העל שנאפולי מחפשת כבר שנים, אבל שיהיה לו בהצלחה.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות לא טובות לדוריה: פולי לא התאושש ממתיחה בשריר והוא לא בסגל למשחק הכל-כך חשוב הזה.

פאלומבו הודיע שהם יפתחו חזק תרתי משמע ושהם מתכוונים לשחק מאוד פיזי כדי להמם את הגרמנים. המשחק מן הסתם סולד-אאוט וכל עוד ברמן לא תבקיע כבר בפתיחה, צפוי קרב רציני. זה קשה וזה לא סביר, בטח בלי פולי, אבל זה אפשרי.

http://files.gazzaspace.gazzetta.it/7d51c0af9eb073cf4e5b11e9a25e42ec_medium.Xxx

פורצה יורוסאמפ!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/10
  4. Joel Gion Member

אני לא מאמין למה שאני רואה. רק שלא יעשו שטויות בהגנה, בבקשה!

מגיע לחלוץ המדהים הזה להיות בליגת האלופות. מושלם.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו פתיחה חלומית של סמפדוריה ושל פאציני, החלוץ הזה מדהים. סמפ צריכה לחפש את השער הנוסף ולא להתבנקר כבר עכשיו. אם ההגנה לא תעשה טעויות סמפדוריה תעלה ותפתיע את כולנו.

6. Carlo Zampa Member

מצטער לבאס אבל נראה לי שברמן שווה גול.
    בכל מקרה, מה שלא יהיה, פאציני הוא ווינר ענק ו9 מהטובים בעולם.

נחזיק להם אצבעות.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה? הם סך הכל בעטו פעם אחת בכל המחצית וגם האיום הזה היה בתחילת המשחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/10
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בא לי למות...

את ההארכה אני לא מסוגל לראות - פשוט לא עומד בזה. הלחץ הורג אותי. אני סוגר הכל ומתפלל לטוב.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מעצבנים הגרמנים האלו.
    סמפדוריה שלטה לאורך כל המשחק אבל הרוזנברג הזה היה חייב להרוס את החגיגות ביציעי המראסי.
    צריך להתכונן לעוד חצי שעה מותח שאחריו נדע מי תעלה לצ'מפיונס והאם כל ה 89 הדקות המופלאות של סאמפ ירדו לטמיון.

10. Carlo Zampa Member

סתם בגלל השם ברמן, לא בגלל שהם קבוצה יותר טובה או משהו.
    איזה גול מציק... מצטער לבאס 2 הניסיון יבוא לידי ביטוי בהארכה

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרד!!
    איזה עצבים. מאז השער של אוליץ' מול פיורנטינה לא התעצבנתי ככה. מרגיז!

12. uri מנהלים

עצוב, אכזר ובעיקר מורט עצבים (למרות שברגע שהמשחק נכנס להערכה ידעתי שלסמפדוריה אין את הכושר המנטלי והפיזי לעשות את זה). לבי עם השחקנים והמאמן שלדעתי הגיע להם להעפיל. למי שמגיע להיות מודח זו ההנהלה שחסכה כמה מיליונים בודדים על מגן ימני ועכשיו זה עלה לה בכמה עשרות של מיליונים. מארין פשוט טחן את סטנקיבצ'יוס. הוא עשה ממנו ראגו גם עם חלב וגם כשר לשומרי המסורת. רק על המצ' אפ הזה הוכרע המשחק לטובת הגרמנים. מתי בפעם הבאה תהיה לקבוצה הזו הזדמנות להשתתף בליגת האלופות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/10
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה לילה מאכזב.
    עד השער המצמק של רוזנברג היתה תחושה שסמפדוריה נמצאת בחלום מופלא אך לצערנו בתוך כמה דקות הפך לסיוט מר.
    קסאנו ממשיך לאכזב אותי ולמרות השער שכבש בעקב הוא לא הוגש לאורך המשחק ואני בטוח שאם היינו רואים את קסאנו של העונה הקודמת אז סמפ כבר היתה בצ'פיונס. בנוסף אליו כל החלק האחורי למעט ציגלר היה על הפנים. כנראה שההשעיה של לוקיני הותירה את ההגנה הדוריאנית פגיעה וחלשה. פאלומבו הציג משחק מצויין אך מעל כולם נמצא ג'אמפאולו פאציני שנתן צמד משחקים פנומנאליים נגד הגרמנים וכל מילה נוספת מיותרת. פיזארו ממשיך להיות הנאחס הגדול של האיטלקיות שפוגשות את ברמן, חבל שהוא לא מכבד את השורשים שלו.

העונה האיטלקיות חייבות שלא לזלזל בליגה האירופית שיכולה לספק לאיטליה נקודות רבות בתקווה לעבור את הגרמנים העיקשים.

14. uri מנהלים

לגוסטאדלו היה משחק מצויין. וקסאנו, למרות שהיה מתחת ליכולת הרגילה שלו, סיים את המשחק עם בישול (בשער הראשון) ושער.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/10
  15. Joel Gion Member

אפשר לחפור שעתיים על הסיבות שהביאו לתוצאה העגומה הזאת, אבל פשוט אין לי כח להתעסק בזה. המשחק הזה סחט ממני תגובות כאילו מדובר בהתמודדות מכריעה של יובה או הנבחרת והשער של רוזנברג הכאיב לי כאילו אני דוריאני מיום היוולדי. אחרי זה כבר ידעתי שאין סיכוי, רק מהפרצופים של קסאנו ושאר החבר'ה הסחוטים אפשר היה לראות כמה הגול הזה שבר אותם.

חבל מאוד, אני בספק שהקבוצה המדהימה הזאת תחזור לסיטואציה הזאת בשנים הקרובות. עצוב.