ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏3/7/10.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לעומתך אני לא התרשמתי יותר מדי מסמפדוריה במחצית הזאת. לדעתי ההגנה היתה חלשה מאוד ואיפשרה לגרמנים לאיים יותר מדי (10 בעיטות שלהם נדמה לי) על השער של קורצ'י שסיים מחצית עם מספר הצלות נהדרות. פאציני וקסאנו נראים כבדים ולא חדים מספיק. כדי לנצח סמפ חייבת ליזום יותר ולשחק אחראי בהגנה, למרות שגם תיקו יכול להספיק.
    האוהדים מג'נובה בתצוגה נהדרת.

בהצלחה במחצית השנייה.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל על השטויות של המחצית השנייה, אבל אין מה לומר. פאציני גדול. במשחק שבו הוא לא קיבל דבר, שום תמיכה מהקישור וללא הזדמנויות ממשיות - הוא גומר עם שער, שער שנפסל וקורה אחת ש-3 ס"מ שמאלה וזה גול שיוויון קריטי. איפה הוא ואיפה קסאנו...

3. uri מנהלים

בסופו של דבר, כמו תמיד במסגרת האירופית, לנסיון היה את המשקל המכריע. אבל גם למזל (הרע של סאמפ) היה חלק לא קטן בהתרחשות על המגרש. רוח הלחימה של הקבוצה ראויה לשבח, ומה שיותר חשוב, ראויה למשחק נוסף. יהיה קשה, אולי כמעט בלתי אפשרי, אבל לדעתי סמפדוריה קבוצה איכותית יותר, ואם בפעם הבאה המזל יהיה לצידם של הכחולים-אדומים, אז אין סיבה שזה לא יקרה. טוב יש - שער חוץ של ברמן והעסק גמור.

פורצה דוריה! פורצה סמפדוריה.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכרטיס הראשון של לוקיני היה בגדר הזיה של השופט. הוא הגיע לכדור הרבה לפני שהשחקן של ברמן הגיע, כך שההרחקה (דמיינו לעצמכם שהיה נגמר 2-1 ולא 3-1) לא הוגנת לדעתי. בכלליות, הרגשתי לאורך כל המשחק שיפוט פרו-גרמני.

די קרלו בבכורה שהתפקששה לא בגללו. קסאנו היה חלש, פאציני יכול היה לגמור עם שלושער, וההרחקה המטופשת. ניהול המשחק שלו היה מצוין. פאלומבו גם הוא היה לא רע, למרות שהרחקה לא טובה שלו הובילה לגול הראשון, גוברטי הוסיף מימד התקפי שהגרמנים התקשו להתמודד איתו (פריץ אולי טוב בהתקפה, אבל הוא בהגנה הוא סוגר נוראי), גם פולי תרם לשליטה במרכז השדה.

אגב, זכרתי חסד לאיווניר והפרשנות שלו היום הייתה חלשה במיוחד. מקווה שהוא ישתפר במהלך העונה.

5. Joel Gion Member

שוב דוגמא לכמה ניסיון קריטי ברמות האלה. בשיא ההתלהבות של סמפ, אחרי הקורה של פאציני (המלך!) באה השטות של לוקיני שהפכה את המומנטום לחלוטין. משם הדרך להתפרקות הייתה קצרה, וברמן אכן הענישה. בסך הכל אני חושב שהפערים בין שתי הקבוצות לא היו כל כך גדולים כמו שהתוצאה מראה ומי יודע לאן המשחק היה מתפתח אם לא הפנדל הלא מחויב מהמציאות שהגרמנים קיבלו.

ולמרות הכל, מגיעה מילה טובה לדוריה שגם בעשרה שחקנים ובפיגור 0-3 המשיכה לחפש את השער ולייצר הזדמנויות. בסופו של דבר היא גם השיגה את השער שהגיע לה, אני לא מאמין שזה יספיק לה בגומלין אבל לפחות יש תקווה. נקווה לטוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/8/10
  6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית שנייה איומה של הדוריאנים ריחקה אותם משמעותית מהצ'מפיונס. לסמפדוריה יש את היכולות לעבור את ברמן, אך קשה לי להאמין שזה יקרה. לקראת הגומלין במאראסי סמפ תהיה חייבת להשתפר בהגנה כי בלי לוקיני המורחק יהיה לה קשה לשמור על שער נקי.
    לדעתי הדחה של סמפ לא תהיה אסון. אמנם בעיני סמפדוריה זה יחשב ככישלון, אך הליגה האיטלקית יכולה להרוויח מכך כשסמפ תצבור נקודות בליגה האירופית.

אני המום מהאוהדים של סמפדוריה, אפילו כשהתוצאה היתה 3:0 לברמן הם לא הפסיקו לעודד. אני מקווה לאותה תצוגה גם באיטליה.
    השער של פריץ היה מדהים.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

3000 אוהדים הגיעו מאיטליה, 100 בכלל לא בטוח שנכנסו לאיצטדיון....סמפדוריה קיבלה תחושה טובה ופאציני אמר בסוף המשחק שזה נראה לו כאילו הם שיחקו במאראסי. זה מאכזב במיוחד בשביל כל האנשים האלו שהגיעו עד צפון גרמניה כדי לתת דחיפה. כל הכבוד לאוהדים כאלו.

ו#$#%##%...איזה נאיביות של לוקיני! חשבתי שדווקא מאסימו וולטה יתן איזה כמה טעויות של טירון (והוא דווקא הפתיע לטובה, למרות הצהוב), אבל דווקא העבירה שלו שינתה את המשחק. אך להפסיד 1-0 זה כמעט כמו להפסיד 3-1. לנצח 2-0 זה חובה בכל מקרה. לפי פאציני ה90 דקות במאראסי יהיו 90 דקות ארוכות, אך יכולת טובה שלו לא תספיק.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יואב, השדר הגרמני דיבר על 5000-6000 אוהדים איטלקים וכל זה למרות שהם קיבלו רק 1000 כרטיסים באופן רישמי, האופוריה עושה את שלה.

איך?
    אוהד גרמני רכש כרטיס והציע אותה למכירה באייביי האיטלקי או בשוק השחור במחירים מופקרים והאיטלקים קנו.
    הגרמנים צחקו כל הדרך אל הבנק.

גם בכדורגל?

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

האיצטדיון בכלל לא היה מלא, היו יציעים ריקים והבנתי שאחרי השיפוץ (קירוב היציעים למגרש באיזה 20 מטר) התכולה ירדה. אני הבנתי ש3000 הגיעו, כנראה שאם אין שמות על הכרטיס אז אפשר למכור יד שתיים!

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבקש בכל הקשור למשחקי האיטלקיות בליגה האירופאית הערב, נא להגיב בדיון המתאים בפורום עולמי. תודה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/10
  11. Joel Gion Member

STURM GRAZ (4-3-1-2): 1 Gratzei; 18 Standfest, 5 Feldhofer, 23 Schildenfeld 4 Pucher; 6 Weber, 14 Kainz, 19 Kienzl; 9 Bukva; 11 Szabics, 24 Kienast. A disp. 22 Cavlina, 7 Haas, 10 Muratovic, 13 Burgastaller, 27 Klem, 17 Ehrenreich, 29 S. Foda. All. F. Foda

JUVENTUS (4-4-2): 33 Storari; 2 Motta, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 29 De Ceglie; 23 Pepe, 8 Marchisio, 22 Sissoko, 20 Lanzafame; 11 Amauri, 28 Diego. A disp. 13 Manninger, 33 Legrottaglie, 21 Grygera, 4 Melo, 25 Martinez, 10 Del Piero, 17 Trezeguet. All. Del Neri

ההרכב הרגיל מהמשחקים האחרונים. פורצה יובה!

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי רוצה לראות את מארטינז עולה במחצית השניה. לא ברור לי אם זה היכולת שלו באימונים שלא מספקת את דל נרי או כושר גופני רע, אבל כשאני רואה אותו משחק הוא בדרך כלל טוב.
    בסך הכל בין ההרכבים החזקים ביותר שיש לנו עם הסגל הנוכחי. בהצלחה!

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מרשים. לא מרשים אותי בכלל. משחק ההתקפה תקוע, אין תנועה בלי כדור, הקשרים מאוד לא מדויקים, גם בהגנה מלכודת הנבדל נכשלה כמה פעמים, ואני לא רוצה לדמיין מה היה קורה לו הייתה נגדנו קבוצה ברמה. מול קבוצה כמו שטרום גראץ אנחנו צריכים לשטוף את המגרש, להגיע להרבה יותר מ-3 מצבים במחצית.
    מרקיזיו חייב לשחק גבוה יותר, מארטינז צריך להיכנס במקום אחד הקיצוניים שלא תרמו מאומה למחצית. דייגו ואמאורי היו סבירים, הם פשוט לא מקבלים הרבה תמיכה מפפה ולנזאפמה. משחק מהיר יותר יועיל, לדעתי, ליצירת התקפות.
    מחצית תקועה.

14. Joel Gion Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

למרות שהיכולת במחצית השנייה הזכירה לי יותר מדי את העונה שעברה, גם משחקים כאלה צריך לדעת לנצח. זה דבר שלא ידענו לעשות תחת פרארה וזאקרוני אז אפשר להגיד שאנחנו כבר במגמת שיפור כלשהי. אפילו אחרי השוויון של האוסטרים לא היה לי ספק שאנחנו עוברים לשלב הבא, אבל אין ספק שלדלנרי יש עוד המון עבודה. לשלב הבתים היינו מעפילים גם אם אמאורי לא היה כובש בתוספת הזמן, אבל הליגה כבר באופק ובסן ניקולה יכולת שכזאת לא תספיק.

יותר בהרחבה מחר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/8/10
  15. benos Member

פאלרמו מנצחת בסופו של דבר 3-0 את מאריבור במשחק הראשון ובכך עושה צעד גדול לכיוון שלב הבתים, המשחק התחיל לא טוב כל כך עבור הסיציליאנים עם הזדמנות קורצת של הסלובנים, אח"כ בא מבצע יפה של פאסטורה, מקארונה והרננדס שסידר להרננדס אחד על אחד מול השוער שהכשיל אותו וגרם לפנדל, חטף אדום ובכך עשה לפאלרמו עבודה קלה יותר, מקארונה ניצל היטב את הפנדל וקבע 1-0 לפאלרמו, אבל הרננדס כבש תוך כמה דקות אחרי הגול בגול די דרדלה והוריד את הקבוצות ב-2-0. את המחצית השנייה פתחה פאלרמו בסערה וישבה על הסלובנים במשך דקות ארוכות, הגול ה-3 הגיע אחרי מבצע נהדר של ביג פוסי שעבר מגן אחד ובעט חזק לחיבורים, עד הסיום פאלרמו סידר הזדמנות נוספת לפינייה שכבר עבר את השוער אבל לא את המגן.

סה"כ אני חושב שהיה משחק טוב של פאלרמו אך עליה להשתפר מאוד, בעיקר בהגנה שנתנה לסלובנים כמה הזדמנויות יותר מדי טובות, פאלרמו גם כן חייבת לחזק טיפה את התיאום בהתקפה המוכשרת שלה, הסלובנים נתנו יותר מדי חופש לפאסטורה ולמרות שהוא העניש פעם אחת פאלרמו הייתה חייבת לגבות ריבית גבוהה יותר, אני אישית מאוד משוחד לגבי פאסטורה אבל היום באמת שהיה משחק נהדר שלו.

תקציר קצר: