ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Jul 3, 2010.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל של מילאן שיטוס ללונדון:
    Abbiati, Amelia, Roma;
    Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes;
    Boateng, Flamini, Merkel, Seedorf, Strasser;
    Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Indisponibili: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi.

Squalificato: Gattuso.

בהצלחה לרומא, ניצחון היום אפשרי בהחלט.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי שתהיה סנסציה הערב, זה ייתן דחיפה הן למילאן ואינטר.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ROMA (4-2-3-1): Doni 32, 29 N. Burdisso, 5 Mexes, 4 Juan, 17 Riise, De Rossi 16, 7 Pizarro, Taddei 11, 20 Perrotta, 9 Vucinic, 22 Borriello.
    A disp.: 1 Lobont, 3 Castellini, 15 Loria, 23 Greco, 30 Simplicio, 33 Brighi, 10 Totti.

אלוהים יעזור לי למה טוטי על הספסל, בטח כשמנז לא משחק.

Last edited: Mar 8, 2011
  4. AS R Member

לפחות דבר טוב אחד עלול לקרות בעקבות המשחק של רומא הערב- מונטלה יוריד את דוני לספסל, ואם יתמזל מזלנו אולי הוא גם יעוף מהקבוצה כבר. הגול הראשון הוא כולו שלו. כל פעם שהוא נוגע בכדור אני בלחץ.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

3:0 כואב, אבל לרומא היו מצבים ובואו לא נשכח את האוורד ווב שגמר אותם עם צהוב שני מונפץ.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי יש משחק הרבה יותר חשוב ביום ראשון.

בוריילו אגב ענה לפיזארו עם בעיטת פנדל עלובה לידיים של השוער וענה גם לראניירי עם כל נגיעה בכדור שנגמרה או מסירה לשחקן יריב או בבעיטה מגוכחת ליציע. חבל שהחוזה שלו לא בוטל היום ביחד עם אדריאנו.

רחמים על ווצ'יניץ' שפרט לבוריילו, היה צריך לשחק גם עם פרוטה וטאדיי בהתקפה. הם הרבה מעבר לשיא, איטיים נורא ולא תורמים שום דבר להתקפה.

דה רוסי מאכזב מאוד עם מרפק לפרצוף של סרנה. גם אם לא התכוון לכך, הרחקה ממשחק או שניים תהיה בהחלט מוצדקת.

הדבר הכי עצוב זה ששאחטיור לא שיחקו טוב היום והילדים של וויל סמית' באו רדומים.

מחצית מהשחקנים ששיחקו היום לא צריכים להמשיך לפרוייקט של דיבנדטו.

Last edited by a moderator: Mar 8, 2011
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגמר עידן אירופי ברומא וצריך לומר שהקבוצה הזאת עשתה הרבה דברים יפים בעידן הזה. 2 הופעות ברבע, 2 בשמינית, ניצחונות על ארסנל, באיירן מינכן, צ'לסי, ריאל מדריד (פעמיים) ומנצ'סטר יונייטד - כל זה בחמש שנים מרשימות. כל הכבוד ותודה על יצוג מכובד של הקאלצ'ו, גם אם לעיתים היו נפילות הזויות.

בהצלחה בדרך החדשה ואני מקווה שבעוד שנתיים בליגת האלופות רומא תחזור לעשות את הדברים היפים שהתרגלנו לראות אותה עושה תחת ספאלטי.

נ.ב.
    שחטאר קבוצה בינונית מאוד

Last edited by a moderator: Mar 8, 2011
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי שהעידן החדש יתחיל כבר בקיץ, רומא תהיה חייבת להגיע למקום הרביעי. הקבוצה הזאת לא התחדשה כבר שנים ועכשיו עם הכסף הגדול הגיע הזמן לשינויים.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שחטאר קבוצה בינונית בכללי, אבל קבוצת בית חזקה מאוד, ואי אפשר להתעלם מהמאזן הביתי שלה. יש לה איצטדיון סופר ביתי, ושם כל קבוצה גדולה ביבשת יכולה להפסיד. שחטאר היא קבוצה שכולם יעדיפו לקבל ברבע (יחד עם ולנסיה/שאלקה), אבל זו קבוצה שתעשה חיים קשים לכל יריבה.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע לירן. אני מודע למאזן הטוב שלה, אבל הם נראו די חלש היום. עד השער שלהם בדקה ה-18' הם ממש לא עברו את האמצע וגם אחר-כך רומא הייתה הקבוצה העדיפה לאורך פרקים ארוכים של המשחק. בכלל, בסיכום שני המפגשים הייתי אומר ששחטאר עלתה בעיקר בגלל חולשה של רומא ופחות בגלל גדולה שלה.

Last edited by a moderator: Mar 9, 2011
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא ראיתי יותר מדי מה-180 דקות של המפגש הזה, אז לא יכול להתווכח איתך בקשר לזה ואני מניח שמה שאתה אומר נכון, יהיה מעניין לראות איך שחטאר תתמודד עם קבוצה איכותית יותר בשלב הבא, אני מוכן להמר שבבית היא לא תפסיד, אבל זה כבר לא שייך לדיון הזה.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שצמד התוצאות שלה מול ארסנל מסגיר את מה שהיא שווה. לא פקטור אמיתי מול קבוצות באמת חזקות, אבל כן יכולה להעזר בביתיות כדי להוציא תוצאה טובה פה ושם.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פסימי בד"כ, אבל היה לי ברור היום שאם רומא עולים מפוקסים אפשר לעלות. יום ראשון, יש עד אז מספיק זמן, אי אפשר לא להרכיב את טוטי כי אולי הוא ייפצע ויחמיץ את המשחק הבא. עם טוטי היום על המגרש יש מצב לא רע שאנחנו עכשיו חוגגים את אחת הסנציות הגדולות של הכדורגל האיטלקי בשנים האחרונות. בקיצור אם אני בא לסכם את 2 המפגשים האלה זה סף שבירה נמוך גדול. עם קצת אופי אנחנו לא סופגים שלישייה ברבע שעה, עם קצת אופי אנחנו יורדים למחצית ביתרון 2-0.

חצי קבוצה?
    טאדיי ופרוטה שחקנים טובים לספסל או לסגל הרחב, לא לרמות האלה. אמרתי כבר, חייבים להביא קשר וורלד קלאס ליד פיזארו ודה רוסי, אולי גם חלוץ בהנחה שלא בונים על טוטי ואז יש לנו טריו התקפי של ווצ'יניץ', מנז וחלוץ חדש\טוטי.

אחרי זה הייתי מביא 2 מגנים במקום קאסטי הזקן וריסה שהוא לא כזה רע, אבל בינוני ועושה שטויות.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תטעו, האיטלקיות לא עלו לא בגלל שהליגה הזאת מתה, שחוץ מהשם אין לה כלום, שכל קבוצה שם מגעילה והגנתית אלא רק בגלל חוסר מזל+רוביניו, טאדיי ובוריילו.

אז שלא יעבדו עליכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

והחמוד הזה בחתימה שלך שאירגן משחק הוקרה לשחקני עבר איתם שיחק בעבר.

החברים של מונטלה VS הילדים של וויל סמית'.