ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Jul 3, 2010.

1. THE STRETFORD END Member

וואלה,אם כך הלטמה ואחרי זה הנגיחה לפנים היו מוצדקים...

2. SerieA Il Capitano

צריכים לרצות לנצח תמיד. לבוא בגישה של "המפעל הזה לא בא טוב עכשיו" ו"בוא נפסיד" הוא דבר שמתחיל מהאוהדים ומחלחל גם לשחקנים. זה ממש לא בריא. אם רומא הייתה במרחק סביר ממילאן (והיא עדיין במרחק כזה לדעתי) האם אתה היית רוצה שהיא תפסיד לשחטאר רק בשביל שתוכלו להוות תיגר על הסקודטו?

3. 亚历山大帕托 Member

אף אחד לא רוצה להפסיד וכולם רוצים לנצח, פשוט הפסדים כאלה לא מתקבלים בצער רב ומסתכלים על חצי הכוס המלאה. מה אפשר לעשות אם הסגל, שלא מספיק גם ככה בשביל ליגת האלופות, סובל מפציעות? צריך להיות מציאותיים.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו שיש איזשהו אוהד מילאן שראה את המשחק אתמול ואחרי הגול של טוטנהאם חגג. היו כמה אוהדים ציניים לגבי ההפסד שהוא טוב כי עכשיו הם יתרכזו בליגה, אבל הם סה"כ רוצים לנצח.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Roma (4-3-1-2): Doni, Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise, Perrotta, De Rossi, Taddei, Menez, Totti, Vucinic.
    (Lobont, Juan, Castellini, Brighi, Greco, Simplicio, Borriello)

אחלה הרכב.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרו שווצ'יניץ' לא יהיה בסגל? בכל מקרה זה ההרכב אולי הכי טוב פחות או יותר שרומא יכולה לעלות איתו היום, לא מבין למה ראניירי החליט דווקא היום לעלות איתו אם עבר הוא די התנגד.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי בהתחלה שאני הוזה, אבל אחרי 20 דקות קשה שלא להבחין במציאות העגומה-
    הם עומדים?!
    רומא לא זזה. אבל לא מבחינת השיטה, אלא פשוט לא זזה במגרש. אף שחקן לא עושה תנועה בלי כדור, מי שנמצא עם הכדור כמעט נרדם, וראניירי לא עושה שום דבר בנוגע לזה. מעין גרסה מוקצנת של מילאן אתמול. מה לעזעזאל? לאף אחד שם לא אכפת? חשבתי שהבעיה בגישה היא רק באופא.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו רק נשאר לנצח בחוץ בהפרש של שני שערים בלי מנז וקאסטי והכל יהיה בסדר.

אנצ'לוטי הם אומרים? שיהיה...ברוכים הבאים.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Roma - Shakhtar
    58.7% Possession 41.4%
    62% Territorial 38%
    4 Shots on Goal 5
    10 Shots off Goal 4
    8 Blocked Shots 3
    11 Corners 5
    33 Crosses 15

בדיוק כמו בעונה שעברה, 10 דקות של היסטריה רומאית קלאסית ושלושה שערים בתוך הרשת. אם זאת באמת המנטליות הדפוקה אז יש צורך להחליף יותר מחצי קבוצה ולחתוך גם את השחקנים הטובים יותר שחייבים לרענן את הקריירות שלהם.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי בדיון ליגת האלופות, כולי תקווה שדיבאנטו יכניס אופי חדש ואחר למועדון הזה. זה השינוי הכי גדול שצריך לעשות, הרבה יותר מלהחליף חצי סגל כמו שהרבה מהבעלים החדשים היום עושים. עזוב את ה10 דקות היסטריה של רומא, כל המחצית השניה הייתה פאניקה אחת גדולה. שאחטר הביאו לנו חצי להשכרה, לא עשו כלום ובמקום לשחק כדורגל אנחנו מעיפים כדורים לבוריילו ובועטים מרחוק, כשאנחנו רואים כמה השוער הנבלה של האוקראינים עושה מכל כדור שוער רגיל 2 דקות בזבוזי זמן. אם השופט האיום גם כן(כל החלטת 50-50 הולכת לטובת שאחטר, חשבתי שבבית זה אמור להיות להפך) היה מוציא לו צהוב דקה 50 ולא 87, כל זה היה נחסך.

יש לי טענות לכל השחקנים פרט לטוטי ודוני.
    כל הקבוצה הזאת תקועה בראש של לשחק כשהשחק בנוי על טוטי ולא, אף שחקן בן 34 לא יכול לעמוד בזה. ברומא הנוכחית הקבוצה צריכה לשחק בשביל טוטי, לא להפך. תעשו איתו תנועה, תעשו איתו דאבל פסים, אל תעמדו במקום כמו פירמדונות ותקוו שטוטי ייתן דריבל מבריק באגף או ייתן פצצה לחיבורים מ30 מטר. העיקר שנדב יעקבי קוטל את טוטי ומספיד אותו, רק מכבוד סמנטלי בלבד אסור לו לדבר ככה על שחקן כזה.

לדוני אין לי טענות כי זה מה שקורה לשוער שלא משחק סדיר כבר שנה, טעויות של חוסר דקות משחק נטו. זה לא דוני רגיל.

לא ראיתי היום כלום משאחטר מעבר לאופי סלחו לי, כל המשחק התנהל לפי מה שרצינו וכשעשינו טעויות מפגרות שילמנו על כך, בסופו של דבר הם לא יזמו כלום ובערך כל בעיטה שלהם לשער נכנסה. על כל קבוצה אחרת הייתי אומר שאפילו צריך לעשות את זה בגומלין, על רומא לא.

Last edited: Feb 16, 2011
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

השער השני של שחטאר היה תענוג צרוף.

דוני לא אשם באף שער שהרומאים קיבלו היום...

רומא היום הודחה מליגת האלופות, אני בספק אם בכושר הנוכחי היא מסוגלת לנצח באוקראינה בשני שערים או 3:4 ולעלות, קשה לי לראות את זה קורה, יש תחושה שראניירי איבד את השליטה על הקבוצה, שכל עניין העברת הבעלות עושה שם בלאגן וצריך לסיים עם הסאגה הבלתי נגמרת הזאת, אותי זה לא מפתיע ששחטאר ניצחה בעיר הנצח, והימרתי על המשחק הזה ככזה שיכול להוליד הפתעה ששחטאר תעיף את רומא. אולי דווקא מכאן, רומא תצא לדרך חדשה, הן מבחינת בעלים ומבחינת כדורגל, כי יותר גרוע מהיכולת בשבועות האחרונים אני בספק אם אפשר...

Last edited: Feb 17, 2011
  12. SerieA Il Capitano

הקישור של רומא אתמול היה עלוב. כל מתפרצת של שחטאר הייתה חצי גול, ואין לי שמץ של מושג מה טאדיי עשה על המגרש 90 דק'. סימפליסיו לא שחקן גדול, אבל הוא לפחות קשר טבעי ולא קיצוני, הוא יודע לכסות שטחים והוא היה עוזר לפרוטה ודה רוסי. איך יכול להיות שלכל כדור בקישור מגיעים הברזילאים של שחטאר? פשוט טיילת. ראניירי כמובן לא מגיב אף פעם לשינויים במהלך משחק, וזו התוצאה.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי בבית מתחילת השבוע וכמו כן לא יכולתי לצפות במשחקה של מילאן לצערי. הייתי בטוח שננצח את האנגלים עד שראיתי את ההרכב החלש שאלגרי עלה איתו. ז'פס לא שחקן גרוע אבל עם טיאגו סילבה ונסטה יחד בהגנה קשה להבקיע לנו ואם אינני טועה כששניהם שיחקו יחד אף פעם לא הפסדנו העונה. לסיידורף אין מה להציע והיה חכם אם מרקל היה פותח במקומו לצד רינו ופלאמיני כשרוביניו מאחורי פאטו וזלאטן. תמוה בעיני שבמשחק מכריע היינו בפיגור 10 דקות אחרונות ואלגרי לא ביצע אף שינוי במשחק, למה מרקל לא נכנס במקום פלאמיני, גאטוזו או ז'פס (כשסילבה יורד להגנה) כדי להוסיף כלים התקפיים. אני מקווה שמכאן אלגרי ילמד מטעויותיו לגומלין ולליגה. אפשר להגיד שביחס לכמות הפציעות שלנו אני לא כל כך מאוכזב מהתוצאה.
    לפלאמיני הגיע צהוב ולא יותר מכך. הוא גלש עם שתי רגליו לכדור אך בעוצמה רבה מדי. על גאטוזו דנתם מספיק ואני באותה דעה של אנדריי ויותם. האנגלים וכל שאר האנטי איטלקים יכולים לטעון עד מחר שגאטוזו שחקן מלוכלך, חסר כישרון ןחם מזג כמו כל שאר האיטלקים. אם הם מעדיפים לחיות בשקר שיהיה להם לבריאות ושיקנאו שאין להם שחקן שקרוב לגאטוזו לא באופי ולא ביכולת המקצועית. רינו הוא שחקן יחיד בדורו שפועל מהלב והוא ללא ספק שחקן הוגן ביותר.
    אני שמח ביותר לשמוע שהיה לאבאטה משחק נהדר, אל תשכחו מי היה הראשון פה שהבטיח שהוא הולך להיות מהטובים בעולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
    מעניין אותי איך שיחקו ביניו, פאטו וזלאטן עם דגש על האחרון. הוא עדיין אותו זלאטן של הצ'מפיונס?
    אגב, למה בליגת האלופות כשידוע שאין למילאן סיכוי לזכות בו האוהדים ממלאים איצטדיון שלם בתצוגה מדהימה, אך בליגה, שבה אנחנו בעלי סיכוי ביותר לזכות בסקודטו כמות האוהדים בקושי מגיעה ל 40 אלף?
    אני לא רוצה ראות את מילאן מודחת בשלב הזה, אלא שתעבור את טוטנהאם בתצוגה משכנעת, אך לאחר מכן שנודח בצורה מכובדת ברבע גמר. אבל גם אם נודח באנגליה אני לא אכעס יותר מדי.

שיהיה בהצלחה לרומא למרות שהסיכויים לא כל כך גדולים אך אפשריים. אני חושב שמעמדו של ראניירי מתחיל להתערער ואנצ'לוטי יחליפו, במיוחד לאחר העונה המאכזבת שעוברת על צ'לסי. לא כל הכשלונות של רומא הם באשמתו של ראניירי, אבל אנצ'לוטי הוא כמה רמות מעליו.

היום ב 20:00 נאפולי מארחת את ג'וזפה רוסי, יהיה מעניין וזה משחק שאני לא מתכוון להפסיד. אין לי מושג אם רוסי כשיר או פצוע כי במשחק ליגה האחרון של ויאריאל הוא לא נכלל בסגל.

Last edited by a moderator: Feb 17, 2011
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופ"א החליטה להעניש את גאטוסו על התנהגות בלתי ספורטינית ולא על תקיפה, כנראה בגלל מה שהוביל לאותו אירוע. העונש יכול לנוע בין הרחקה ממשחק אחד לשניים.

15. Muurad Member

שינוי נושא חד.

מה לעזאזל אמלייה חשב לעצמו לעלות להתקפה בקרן במשחק ראשון בשלב הנוקאאוט? ברח לי לגמרי מהראש עד עכשיו ופתאום נזכרתי.

Last edited: Feb 17, 2011