ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Jul 3, 2010.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תקרא את הביטויים בפורומים האחרים ואז תחזור לפה.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ביקשתי תלייה, ביקשתי להרחיק את שניהם לכמה משחקים באירופה. אם ימצאו לנכון - גם את ג'ורדן. נראה לי פחות או יותר בשביל זה יש חוקה ואלו העונשים שלה, לא?

יותם - אנשים לא אומרים שבגלל שג'ורדן מבוגר אז מותר לו הכל, אלא מזכירים את גילו כדי להדגיש את הנליזות במעשיו של גאטוסו. אם בעיניך זה לא משנה, כמו שלא משנה אם נגיד זו הייתה אישה, אז אתה סתם נטפל לעקרונות מיותרים. שנית, בלי קשר, מה שג'ורדן לא אמר לגאטוסו, לא היה צריך לגרור אלימות פיזית, כמו שאומר ג'ולס בספרות זולה - not the same ball game, not even the same sport.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ורדון הזה הוא עוזר המאמן לא? ממתי לעוזר המאמן יש אינטרקציה כלשהי עם שחקן מקבוצה יריבה? ככה אמור להתנהג איש מקצוע שמייצג מועדון בינלאומי? גאטוסו הגיח אליו כדי לסתום לפרובוקטור הזה את הפה וחבל שזה נגמר רק בדחיפה. נראה שג'ורדן חיפש בכוח לעשות פרובוקציות ובחר את המטרה הקלה ביותר. התגובה של גאטוסו לא במקום אך ורק מכיוון שהיא תוביל להרחקה מהמשחק הבא.

לראשונה כאוהד כדורגל, לא הייתי בעד מילאן בליגת האלופות אבל התמונות של גאטוסו גרמו לי לחזור לעצמי למרות אסופת הזבל שיצרו בקבוצה הזאת.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תהיה ראש קטן כמו כולם אתם מדברים כאילו ג'ורדן המציא את הטראש טוק או כאילו זה פעם ראשונה שדבר כזה קורה. לא משנה מה הוא אמר לו, גאטוסו יכל לענות לו באותה הלשון אבל הוא לא היה צריך לתקוף אותו פיזית. סוף פסוק, תפסיקו להצטדק כאילו כל דבר הוא מלחמה בין אנגליה לאיטליה ובין הכבוד שלכם לשל החוליגנים הבריטים. זה פשוט עניין של שחקן שתוקף פיזית איש צוות של קבוצה אחרת. גם אם האיש צוות הזה אמר לו משהו - אין בעיה, שייענש, אבל לא סתם העונש על תקיפה פיזית חמור פי כמה מעונש על תקיפה מילולית.

Last edited: Feb 16, 2011
  5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גאטוסו ידוע באירופה כחמום מוח. נראה לך שג'ורדן לא ידע את זה? הרי יש עוד 10 מילאנזים על המגרש. אני מצדיק את ההתנהגות של גאטוסו שלא יכל לסבול את ההקנטות האלה יותר. אי אפשר לשחק כדורגל ככה, וכשאין שום דבר אחר לעשות, האופי חם המזג שלך משתלט.

זו טקטיקה אנגלית מלוכלכת כדי להשיג משחק קל יותר בגומלין. מי ישחק אז בקישור? נסטה?

Last edited by a moderator: Feb 16, 2011
  6. SerieA Il Capitano

ב-NBA, לדוגמה, יש טראש טוק כל המשחק. שחקנים משחקים 82 משחקים בעונה, וכל משחק יש טראש טוק, וראיתי מעט מאד פעמים שהם מרביצים אחד לשני.

גאטוסו חירבן למילאן לא מעט משחקים בעבר. הוא יכל לחרבן לקבוצה גם את המשחק בלונדון אילולא היה מורחק. הסיכוי הקלוש של מילאן לעבור, עתה, לאחר הרחקתו של גאטוסו, שממילא איני מעריך אותו מבחינה מקצועית מי יודע מה, סיכוי זה עלה כעת

אגב, הגישה התבוסתנית הזו של אוהדי מילאן בפורום לא מובנת לי. "המפגש לא טוב לנו", "המפגש מעמיס עלינו", "הלוואי שטוטנהאם יעברו ויקחו את הגביע על חשבוננו" ועוד כמה אמירות מפורסמות. זו הגישה של מילאן? להפסיד כדי לקחת את הסרייה A כדי שלא יהיה עומס? חשבתי שאמרתם שזו גישה שמתאימה לאינטר הלוזרית והעלובה, לא?

7. Muurad Member

+1

1001 טראש טאקים הולכים במשחקי כדורגל מאז שהתחיל, אבל רוב האנשים לא עושים עניין גדול מזה או פשוט עונים באותו מטבע.. רינו הלך רחוק מידי וצריך להענש, אפשר להצדיק אותו, אבל מי אמר לכם שרינו בחייו ככדורגלן לא דיבר והתחיל דברים כאלה בעצמו? להגיד לזה "פרובוקציה של האנגלים" כאילו זה משהו שלא כמעט כל אחד בכדורגל עושה זה קצת מצחיק חברים.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני לא הולך להצדיק את מה שהלך שם עם גטוזו, אבל זה לא הפעם הראשונה שאני רואה מקרה כזה. ההד התיקשורתי הוא בגלל ש:
    1. מדובר ביקירת האומה אנגליה
    2. מדובר ב"כסחן והכי אנטי כדורגל" שקיים היום (מההיבט האנגלי)

וזה מביא אותי לדברים שנאמרו כאן על ידי קובי, עוזר מאמן שיוצר פרובוקציה, שכל המשחק מנצל את הקירבה שלו למגרש כדי להתגרות בשחקנים מקומו לא על המגרש.

ואל תאמרו נואש. טוטנהאם העונה קבוצה סולידית, אבל בסופו של יום הכל יהיה תלוי במילאן.
    עכשיו לא יהיה מנוס מלשחק עם סילבה בקישור (רינו מושעה, פירלו לא יהיה כשיר) וחבל שאתמול הוא לא שיחק כבלם כי אז אולי הכל היה נראה אחרת. פלמיני יחד עם סילבה ואולי אמבוריסני (מה קורה איתו?) וכמובן לפתוח עם פאטו, רוביניו והשבדי ולשלב בהמשך את מרקל בהתאם להתפתחות המשחק.
    אם מילאן תצליח למנוע מתפרצות מהקבוצה מאי הגשם אז אני מאמין שאפשר יהיה לחזור עם ניצחון מאנגליה, אם זה יספיק או לא את זה נדע רק אז.

9. THE STRETFORD END Member

רוזנר

א.טוטנהאם יקירת האומה האנגלית?מה אתה אומר...אתה רוצה לחדש לי משהו שאני לא יודע עליו?
    ב.כשכדורגל דיבר יותר מצידו של גאטוסו אז אף אחד לא המעיט בו ובכוחניות שלו,
    כשרק הכוחניות מדברת,זה סימן של הסוף.
    בתקשורת האנגלית ידעו לשבח אותו בעבר,אז הוא הרוויח את זה בזכות.
    (הוא גם בעל עבר קצר בגלאזגו ריינגרס והוא עצמו תמיד דיבר בחיוב על התקופה ההיא והשחקן שהפך להיות בזכות וולטר סמית)

האם אתה יודע מה נאמר בין ג'ורדן לגאטוסו?
    לא נראה לי.
    האם דין ודברים בין ספסל לשחקנים על המגרש,לחץ,קללות,זה דבר חדש בכדורגל?לא.
    לא זכור לי מתי מישהו וגם מצד שחקנים חמומי מוח ולא חסר כאלה בכל ליגה,מישהו שעשה את מה שגאטוסו עשה אתמול.

הוא התנצל כי הבין שטעה.
    הבנתי שאתה מעריץ שלו אבל אל תחפש טיעוני סרק שלא מחזיקים מים על יקירת האומה האנגלית או היבט תקשורתי אנגלי כתירוץ לביקורת עליו.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע מה נאמר שם? אם מה שגאטוסו טוען נכון, וגורדון באמת הקניט אותו כל המחצית השניה אז זה מוריד הרבה מהגועל של המהלך הזה, למרות שגאטוסו לא היה צריך להרים עליו יד. אני חושב שלגאטוסו הייתה סיבה טובה לעשות מה שעשה אתמול, כמו שאתה לא זוכר שחקנים חמומי מוח שעשו את זה גם הוא, אייקון של השחקנים הכוחניים והאגרסיביים לא עשה משהו כזה אף פעם.

מבחינתי אם הוא מורחק ביחד עם גורדון זה עונש לגטימי, אם הוא מורחק וגורדון נשאר זה לא ראוי, במידה וגאטוסו דובר אמת כמובן, ואני מאמין שכן.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שזה. ברגע שהכותרות בעיתונים גדולים בממלכה מדברות על מאפיונרים, חיות ודימויים קלאסיים על איטלקים עם שיער שמנוני שלא יודעים להפסיד בכבוד - זה הופך להיות עניין תרבותי וקונטרה לתקשורת ארצית מהגזעניות בעולם המערבי. בדיוק בגלל זה חשוב מאוד להבהיר מה בדיוק היה שם כדי לדעת אם זאת הייתה תגובה לגיטימית או התפרעות של ניאנדרטל חמום מזג (מה שלפי התגובות ברחוב האנגלי הוגדר אתמול בלילה כתיאור שאופייני לאיטלקים ושאר הלטינים).

מה שאפילו עוד יותר מרתיח אותי כאוהד מילאן זה שהעובדה שגאטוזו תיאטרלי בתגובות שלו (קוראים לזה פאסיונה, לא מצפה משותי תה להבין) פתאום איכשהו הפכה אותו לשחקן גרוע. הוא "נובח" ו"צועק" רק כי אין לו שום דבר אחר לתרום. אני ראיתי בגאטוזו את השחקן הטוב על המגרש במחצית השנייה לצידו של אבאטה, כשבמחצית הראשונה הוא היה היחיד שפעל היטב מבין האין קישור שלנו. יש כמובן את אלו שבכלל הפכו אותו לשחקן שאף פעם לא היה לו מה לתרום מעבר ל"פוזה", אבל לטימטום כזה באמת אין לי קונטרה.

נ.ב.
    לכל מי שרוצה להתדיין עם סטרפורד - תעשו את זה באוף טופיק או משהו. כולנו יודעים איך הוא מתנהל ואין צורך להרוס פה דיון עם סטנגה חסרת משמעות.

Last edited by a moderator: Feb 16, 2011
  12. THE STRETFORD END Member

Shacham

אני לא יודע מה נאמר בין גאטוסו לג'ורדן אבל גם קללה או הקנטה ובכלל מילים לא שוות להרמת יד,מצד אף אחד.

וויגאן אתלטיק

אני פה ואמשיך להיות פה עם התה והחלב(סוכר וחצי)אל אפך ועל חמתך.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הפעם הראשונה מזה שנים שלמילאן יש סיכוי ממשי לזכות באליפות. הסגל שלהם לא בנוי למפעל נוסף ומראש לא עומד בקו אחד עם הקבוצות הגדולות ביבשת. האם זה פסול שהאוהדים נותנים חשיבות גדולה יותר לליגה עם חשש שמפעל נוסף יפגע בסקודטו המיוחל?

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוהדי מילאן פשוט יודעים שאין שם קבוצה מספיק טובה כדי ללכת עד הסוף, אין מה לעשות. זו קבוצה מספיק טובה כדי לקחת אליפות, אבל לא טובה מספיק כדי לקחת אליפותל ובמקביל לרוץ בליגת האלופות, אני לאר חושב שזו גישה תבוסתנית, זאת ראיית המציאות.
    מילאן לא טובה מספיק, לא עמוקה מספיק, וכולם רואים את זה.

15. uri מנהלים

לפי הדיווחים באיטליה 'F**king Italian b**tard' צעק הג'נטלמן.