ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Jul 3, 2010.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ווינר, איזה מלך!

דקה על המגרש וכבר שמים לב שהוא פשוט המנוע של הקבוצה. גורם לכל השחקנים סביבו לרוץ ולהיראות טוב יותר. אל תיפצע לעולם!

2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

גם כאשר קראסיץ' סידר לו מספר מצבים הוא לא עשה דבר. חוץ מלנגוח משישה מטרים הוא לא מסוגל לעשות שום דבר. בכלל, אמרתי שאסור להסתמך רק על קראסיץ', אך עצוב לדעת שזאת האמת. ללא המפלצת הבלונדינית ההתקפה שלנו פשוט לא קיימת.

בכלל, לגבי הקיצוניים: את פפה תמיד אפשר להחזיר, אך מה לעשות עם מרטינז זאת כבר שאלה אחרת. למרות שהוא יקבל הזדמנויות נוספות בהמשך, פשוט קשה לסמוך עליו. אם מול קבוצה אוסטרית הוא לא מסוגל לעשות דבר, אז בליגה בכלל אין לנו מה לצפות ממנו (עם כל הכבוד לדברים הבהחלט יפים שהוא עשה עם קטאניה) בכלל.

בכלל, שבוע מאד עצוב לאיטלקיות. כל שבוע יש לי תקווה לראות את האיטלקיות מצליחות, ושבוע אחר שבוע הן מצליחות לעצבן אותי עם הנונשאלנטיות שלהן.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי מארטינז לא עקבתי בקטאניה, אבל פפה משחק כבר יותר מעונה כקשר/קיצוני ימני באיטליה ובאודינזה. אף פעם לא הערכתי את הטכניקה שלו יותר מדי, אבל בדרך כלל הוא עובד קשה ולא מפסיק לרוץ, כמו קראסיץ', והיום הוא פשוט לא זז.

שאר השחקנים - כמו שאמרתי, משחקים כאילו הם באיזה חופשה בהוואי. לא זזים (זזו).

Last edited by a moderator: Oct 22, 2010
  4. uri מנהלים

למרות שלכאורה שתי העמדות קרובות במגרש, באופי שלהן הן מאוד שונות ולא פפה ולא מרטינז מצליחים מתחילת העונה להכנס למשבצת הזו. אני רק טוען, שאת האי הצלחה שלהם אפשר לתרץ (להבין) ממה היא נובעת, הכשלון של יתר השחקנים - סיסוקו בולט במיוחד - הרבה יותר קשה לתרץ.

Last edited: Oct 22, 2010
  5. Muurad Member

זה פשוט מדכא.. 3-0 לצסק"א וצהוב שני ואדום לפאסטורה על התחצפות לשופט.

תוצאה אכזרית לפאלרמו כי הם היו יותר טובים לדעתי במחצית הראשונה, ולא כ"כ יותר גרועים בחלקים הראשונים של השנייה, אבל באמת כל הכבוד לצסק"א על איך שהם הרגו את המשחק היום.

שיחקו כמו שצריך, דומביה הלך דרך שחקני פאלרמו כל היום כאילו זה טיול בפארק, השחקן המצטיין במגרש היום ללא ספק.

אבל הרננדס מראה שכל השמועות על הבעיות איתו נכונות לגמרי, הוא לא בכושר משחק לחלוטין ונראה אובד עצות במגרש.. חייב לקחת את עצמו בידיים ומהר.

6. Carlo Zampa Member

3-0 לרוסים על פאלרמו שנמצאת בכושר נפלא זה כבר דורש ועדת חקירה.
    בושה וחרפה.

7. Muurad Member

זה תירוצים אבל הסלובנים של פאלרמו שדיי הביאו את המפנה בכושר של הקבוצה לא כשירים לשחק... אבל בכל מקרה אני לא ממש מתייחס או מצפה יותר מידיי ממשחקים מהליגה האירופית כשזה מגיע לקבוצות באיטליה ולפאלרמו בפרט...אם זה יקרה בליגה זה באמת יהיה הפתעה בשבילי.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא היה בסן רמו, אבל אין יותר סן רמו מזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

יואב, לא יודע אם לצחוק או לבכות.

Last edited: Oct 22, 2010
  9. juventiner Member

יופי. זה מה שקורה כשאתה מעלה הרכב מחליפים .
    מה בדיוק דל נרי חשב?! ששחקנים שיובשו על הספסל במשחקים האחרונים (בצדק, אגב..לא מספקים את הסחורה) פתאום יקפצו וישנו את המשחק שלהם לגמרי? זה לא עובד ככה!
    ואמאורי...השחקן הזה לא הראה לי שום דבר טוב כבר שנה . לא מספק את הסחורה ונראה שמתעקשים לקבל את זה בטורינו. העיקר את סיסוקו רוצים לשלוח לוולפסבורג בשביל אדון דזקו.
    החילופים של דל נרי היו מוצדקים והוכיחו את עצמם, אבל למה להכניס את השחקן במקום לפתוח איתו?!
    פשוט מעצבן לראות את אמאורי פעם אחר פעם תוקע לנו את ההתקפות.

10. Jose Mourinho Member

כל האיטלקיות ששיחקו אתמול בליגה האירופית עדיפות בהרבה על היריבות שלהן כיום. אני מוכן לחתוך אצבע אם הן לקחו את המשחקים האלה ברצינות כמו שמתייחסים שם לסרייה א'. פשוט מרגיז הזלזול הזה ועוד יצטערו על זה בדירוג.

11. riquelme1 Member

אני לא יודע עם אתה יודע, אבל לא כל קבוצה שהיא עדיפה היא מנצחת, גם שהיא לא מזלזלת.

אגב, פאלרמו לא עדיפה על צ''סקא מוסקבה שלפני שנה הייתה ברבע גמר ליגת האלופות,.

יובנטוס אכן עדיפה על זלצבורג, אבל גפ הפועל ומכבי חיפה, והם ניצחו אותה, יובה. לא.

נמאס כבר לשמוע על הזילזול הזה, גם הקבוצות הספרדיות לא תמיד עולות עם הרכב מלא ועדיין מנצחות. ואין חדש תחת השמש.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול עלתה בהרכב שהוא חצי שני וחצי ילדים מקבוצת המילואים. נאפולי עלתה בהרכב מלא, כנראה שאתם תופסים קצת יותר מדי מהקבוצות האיטלקיות, אני ציפיתי להרבה יותר מאיך שפמפמו שחקנים כמו האמסיק וקבאני פה, נאפולי הייתה חלשה מאוד. קשה להגיד שהיא זאת שזלזלה כשהיא זאת שעלתה בהרכב מלא.

13. Carlo Zampa Member

נאפולי לא זלזלה, לא צריך לתרץ בזלזול אחרי כל תוצאה רעה. נאפולי פשוט שיחקה על הפנים, אבל היא ניסתה, ללאבצי שום דבר לא הלך וזה היה אחד המשחקים הגרועים שלו, מרכז השדה של נאפולי היה עלוב.

14. Jose Mourinho Member

לכל מגיני אנגליה וספרד שהגיבו לי, לא דיברתי על ההרכבים, אלא על הגישה. נטו על הגישה. זו מחלה קשה אצל האיטלקיות במפעל השני בחשיבותו באירופה כבר כמה שנים טובות.

כן יובה יותר טובה בהרבה מזלצבורג, סמפדוריה טובה בהרבה מחרקוב, נאפולי טובה בהרבה מליברפול של העונה, ואם הייתם שואלים אותי בלי קשר למשחק אתמול, הייתי מעדיף את פאלרמו על צסק"א(ואני רחוק מלהיות פטריוט איטלקי אם אתם חושבים שזו הסיבה, הייתי מעדיף את פאלרמו על צסק"א גם כאשר הרוסים היו ברבע גמר הCL אשתקד). האיכות היא ממש לא הבעיה פה לדעתי.

15. riquelme1 Member

נאפולי לא הרבה יותר טובה מליברפול, גם שליברפול נמצאת בקרשים, הסגל שלה טוב יותר משל נאפולי, פאלרמו גם עם מועדפת עליך יותר מצ''סקא(גם הפועל מועדפת עלי יותר מריאל מדריד, אז?), היא קבוצה פחות טובה מהרוסים או פחות או יותר באותה רמה, פאלרמו קבוצה סימפטית אבל פאסטורה חייב בעונה הבאה לעזוב(או ריאל או בארסה).

הבעיה פה שלא מפנימים שיש כאן שהכדורגל האיטלקי בבעיה, בגישה, באיכות, במה שלא יהיה איטליה ממשיכה לאבד נקודות דירוג, ואחרי השבוע המחריד הזה מבחינתה היא בוודאות תאבד נציגה באלופות.

מורד, בחור שאני מאוד מכבד ומעריך אמר שהליגה האיטלקית הכי טובה בעולם, אני מאמין שהוא התכוון בשבילו, כי בפועל הספרדית והאנגלית יותר איכותיות כיום.