ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏3/7/10.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הילדים האלה הולכים לראות הרבה דקות העונה. אטו ישאר בחוד גם כשמיליטו יחזור וגם פאנדב לא עולה עליהם בהרבה.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פאנדב לא עולה עליהם בכלל,באמצע הוא שחקן מצויין אבל לאגף הוא לא מתאים לפי דעתי.

3. uri מנהלים

לקאוטיניו וביאביאני (שני כשרונות גדולים שלא היה צריך את המשחק היום כדי לדעת זאת) יש ביחד בכל המסגרות העונה 0 שערים ו-0 בישולים. עד שזה לא ישתנה, עד ששני אלה לא יטביעו את חותמם בסטטיסטיקת המשחק, בניטז ימשיך, אחרי כל משחק ליגה, לטעון שהקבוצה חייבת חיזוק, ובצדק.

4. Jose Mourinho Member

והמחצית השנייה רק מחזקת את הנ"ל.

הנה בישול של קאוטיניו בשבילך אורי, למרות שהוא ייצר העונה כבר עוד כמה וכמה מסירות גאוניות שהיו חייבות להסתיים בשער.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/10/10
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה בדיוק בניטז ניסה לעשות עם החילופים האלה? אני חושב שזאת פעם ראשונה בחיים שלי שאני רואה קבוצה משחקת בלי אף קשר מרכז שדה טבעי (אולי סניידר נכנס להגדרה הזאת). פרט לסזאר, כל שחקני אינטר על המגרש היו או שחקני הגנה או שחקני התקפה.

הבייל הזה אפס. במקום להבקיע שלושער הוא לא יכל לתת איזה קטנה לאטו או סניידר שתגרום להם להעדר מהמשחק מול סמפדוריה ביום ראשון? ביזבוז...

6. Carlo Zampa Member

מאייקון וזנאטי אכלו חצץ מהילד הנדיר...

7. uri מנהלים

האמת, לא מפתיע. כתבתי, כתבנו, נכתב כבר לא פעם שבאיטליה מפסיקים לשחק במצבים כאלה, באנגליה ממשיכים. נראה שבמחצית בניטז נתן תדריך כבר לקראת סמפדוריה ובמהלך המחצית השניה ניסה נסיונות עם החילופים שלא היה מרשה לעצמו אפילו באימון.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

דל נרי הולך להושיב את קראסיץ' על הספסל מחר נגד זלצבורג. אין ספק שהוא צריך את המנוחה הזאת (כידוע, הוא משחק ללא הפסקה מאז תחילת החורף הקודם, כולל גביע עולמי ברזומה) אבל אני חושש שזה לגמרי ירסק לנו את ההתקפה שתלויה בו באופן אקסקלוסיבי. איך שלא נסתכל על זה, יהיה מעניין לראות איך דל נרי יתגבר על המכשול הזה ואיך הקבוצה מתפקדת בלי הנטייה לשחק ימינה. עוד על פי דל נרי, סיסוקו, מוטה ומארטינז יקבלו את המפתחות בהרכב הראשון, כשבחוד ישחקו אמאורי ודל פיירו, ובשער יקבל מאנינגר את דקות המשחק שלו. מכאן נובע שכמעט בטוח שפפה ישחק בשמאל, ונותר רק לבחון מי מבין מרקיזיו ומלו ישחק ליד סיסוקו והאם דה צ'לייה יזכה לפתוח או שמא גריגרה ישחק באגף שמאל.

9. שלו Guest

האמסיק, לאבצי וקבאני צפויים לפתוח הערב נגד ליברפול?

ובנוגע לסמפדוריה, צפוייה לפתוח הערב עם ההרכב החזק בחראקוב?
    תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/10/10
  10. uri מנהלים

למרות שכל האיטלקיות מזלזלות בליגה האירופית, אף מועדון לא הצהיר על כך בגלוי, פרט לנשיא נאפולי. ואף על פי כן, דווקא נאפולי, בשל היריבה היוקרתית והאופוריה סביב המשחק (כל הכרטיסים כבר נמכרו) צפויה להיות האיטלקיה היחידה הערב שתעלה בהרכב הכי חזק שלה, שכולל את השלישיה אותה ציינת.
    באשר לסמפדוריה, היא צפויה לעלות עם עוד הרכב, ואפילו מערך, נסיוני. פאציני ופאלומבו נשארו לנוח בבית, כך גם סמיולי ולוקיני שמוגדרים כפוצעים וזאורי שהגיע מאוחר ולא רשום באירופה. לפי הדיווחים די קארלו, מאמן סמפ, מתכנן לשנות מערך מ 4-4-2 ל 4-3-3.

11. שלו Guest

תודה רבה!

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נאפולי (3-4-2-1): דה סאנקטיס; קמפאנייארו, קנאברו, ארוניקה; מאג'ו, פאציינצה, גארגאנו, דוסנה; האמשיק, לאבצי; קאבאני.
    ספסל: ייצו, סנטאקרוצ'ה, גראבה, סוניגה, יבדה, סוסה, דומיטרו.

ליברפול (4-3-2-1): ריינה; קראגר, קירגיאקוס, שקרטל, קונצ'סקי; מקסי רודריגס, לוקאס לייבה, פולסן; באבל, קול; נ'גוג.
    ספסל: גונס, אאורליו, קלי, פאצ'קו, מיירלש, יובאנוביץ', שלבי.

מטאליסט חארקייב (4-2-3-1): דישליינקוביץ'; בורדיאן, אובראדוביץ , פאפה גוייה, פשניצ'יח; ואלייב, אדמאר; קלייטון,, טייסון, פיניניו; דביץ'.
    על הספסל: סטארצב, אולייניק פוסטופאלנקו, בארליקו, קייטה וורוביי שלאייב, ;

ספדוריה (4-3-2-1): קורצ'י'; קאצ'אטורה, גאסטאלדלו, וולטה, ציגלר'; פולי, דסנה, קומאן'; פוצי, מארילונגו, קסאנו.
    על הספסל: דה קושטה, זאורי, אקרדי ,מאניני , טיסונה, פאדאלינו, גוברטי

יובנטוס (4-4-2): מאנינגר; מוטה, לגרוטאלייה, קייליניi, דה צ'לייה; מארטינס, סיסוקו, מארקיזיו, פפה; דל פיירו, אמאורי.
    ספסל: סטורארי, בונוצ'י, פיליפי מלו, קראסיץ', לאנצאפאמה, ג'אנטי

. זלצבורג (4-5-1): טרמל; שווגלר, סקאגייה, אפולאבי, הינטראגר; שיימר, צ'ומר, סאראטה, לייטגייב, שבנטו; אלן.
    על הספסל: דודיץ', אוגוטינוסן, פוקריבאץ', היירלאנדר, וואלנר

פאלרמו (4-3-1-2) : בנוסי; קסאני, בובו, גויאן, באלצארטי; נוצ'רינו, קסאמי, מיליאצ'ו; פאסטורה; מקארונה, פינייה.
    ספסל: סיריגו, דארמיאן, גארסיה, מוניוס, פדרו, ארדיצונה, הרננדס.

צ"סקא (4-2-3-1): אקינפייב; א. ברזוצקי, איגנאשביץ', ו. ברזוצקי, שניקוב; מאמאייב, שמבראס; טושיץ', דזאגוייב, גונסאלס; ואגנר לאב.
    על הספסל: צ'פצ'וקוב, הונדה, דומביה, נציד, ראחימיץ', אוליסה, אלדונין.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/10
  13. Muurad Member

אווירה של ליגת האלופות בנאפולי.. כיף לראות.

נקווה שיתנו לכל האוהדים האלה תמורה לכספם וינצחו.

לגבי פאלרמו אני מקווה שלא באמת יתנו לקאסאמי להיות הרגיסטה ובמקום זה יעבירו את נוצ'רינו למרכז הקישור לנווט את המשחק..

יהיה מעניין גם אם קאסאני יהיה בקישור ודארמיאן יפתח כמגן ימיני, לדעתי זה יכול לעבוד מצויין.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/10
  14. Carlo Zampa Member

איזה משחק כדורגל מגעיל בסן פאולו... אני בקושי מצליח להשאיר את העיניים פקוחות.
    אבל נאפולי כמו נאפולי תעלה למחצית השנייה הרבה יותר חדה ואני מאמין שתשיג את הניצחון.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית סבירה של נאפולי הבעיה שההתקפה עוד רדומה. הנאפוליטאנים היו אמורים להיות ביתרון כיוון שהשופט לא החשיב בעיטה קבאני (נראה לי) שעברה את קו השער במעט. מגיע כל הכבוד לאוהדים הביתיים על אווירה מדהימה. אני מאוד מעריך את מצארי על כך שהעלה את ההרכב החזק ביותר שלו כשביום ראשון מצפה לו לפגוש את מילאן.
    סמפדוריה סיימה את המחצית בתיקו 1-1 עם האוקראינים.
    לאחר הפאשלות של מילאן ורומא סמפ ונאפולי וכמובן יובה ופאלרמו חייבות להוציא כמה שיותר נקודות.