תעשה טובה, נסטה שימש את שחקני ריאל כקונוס תקני למגרשי כדורגל, תחזור לתקציר ותראה באיזה קלות עוברים אותו כל פעם. גאטוזו במשחק נהדר? אולי לעומת חבורת האפאטים ששיחקה איתו הוא היה חבל על הזמן, ואין ספק שהוא השקיע. אבל זה פשוט לא מספיק, כי גם ה-100% שלו זה כלום כדי להתמודד עם שחקנים ברמה של ריאל. זאת לא אשמתו, הוא פשט לא טוב מספיק.
אני לא מבין על מה אתה מתווכח. נסטה שחקן איטי נורא ואין מה להאשים שדי מאריה הצליח לחלוף על פניו לעבר אמליה. אי אפשר לשנות. ולכן אני כתבתי שהוא לא עשה טעויות כדוגמת בונרה.
לפחות בשלב הזה איני מודאג מהפסדה של מילאן. מוריניו אמר לפני המשחק שבעוד שאלגרי ערך שני משחקים בליגת האלופות, הוא כבר הספיק לזכות בטורניר פעמיים. ומבחינתי הבדלי הנסיון בין המאמנים עליו דיבר היה המכריע אמש. בעוד מוריניו העמיד קבוצה מוכנה למפגש בליגת האלופות, אלגרי הגיע עם קבוצה, כאילו מתוך אינרציה, לעוד משחק ליגה. אני כן מקווה שאלגרי לומד מהר, ואתמול אגב היה שיעור טוב, וכי למשחקי שמינית גמר (לא יכול לדמיין סוף אחר לשלב הבתים) יגיע מוכן יותר. באשר להצעה שהציע יותם, לוותר על אירופה על מנת ולהתרכז בליגה - נקרא לה לצורך העניין "פרוייקט סאן רמו" - נדמה כי רומא, לפחות על פי ראניירי היתה מקבלת ומאמצת אותו באווי ושמחה. "לא הגענו למשחק בגישה שהגענו למשחק מול ג'נואה," אמר. "הרצון והאגרסיביות שהיו לנו ביום שבת חסרו לנו אמש. זה כאילו הינו קבוצה אחרת. זה משחק ליגת האלופות והגענו אליו בלי מוטיבציה. חסרה לנו הגישה והנחישות שהראנו בליגה. במחצית הראשונה אפילו בתיקול אחד לא זכינו." ומכאן עוד דבר. אני יודע שיש לא מעט שקפצו על ההזדמנות הזו (או גם על ההזדמנות הזו) כדי להוציא את אשר הצטבר בקירבם, וגעש, על הכדורגל האיטלקי, על קבוצה זו או אחרת, או שחקן שסלדו ממנו כמו מהקרום שעל פני החלב, אלא שהייתי מציע להתאפק מעט. שלב הבתים הוא אולי הזדמנות מצויינת, אך לא מתאימה לבקר את הכדורגל באיטליה. הקבוצות האיטלקיות לא יכולות/מצליחות/צמאות מנטאלית לקחת אותו ברצינות. קחו למשל את מוריניו, אולי המוטיבטור הבולט ביותר בכדורגל העולמי. שהשיג אחוזי הצלחה כבירים בשלב הבתים הן עם צ'לסי ואף עם פורטו, שעומד היום על מאה אחוז עם ריאל, ועדיין בשנתיים שלו בשלב זה עם אינטר סיפק הזדמנויות אין ספור עבור כל אלה בכדי לנגח ולהוביש את הכדורגל באיטליה, והם עשו זאת, קפצו על ההזדמנות כאילו כזו לא תחזור, והמשיכו עד שאינטר זכתה. בתקווה שהיום ומחר יהיה מוצלח הרבה יותר. פורצה! :aaa15:
אי אפשר כל הזמן לומר שהיה לרומא חוסר מזל. זה תירוץ סתמי של האוהד המתוסכל. הקבוצה מתקשה להבקיע מתחילת העונה ולפי דעתי בוריילו כבש בערך 75% מהשערים של הקבוצה עד עכשיו. ההגנה קטסטרופלית ועל זה אין ויכוח. אגב, 15 בעיטות לשער זאת כמות סבירה ולא גבוהה מאוד. נתון אחר שתפס את תשומת לבי זה שבמשחק בית של רומא מול קבוצה שווייצרית היא לא שולטת באחוזי ההחזקה בכדור- אמנם ההפרש זניח -49% לעומת 51% של האורחים, אבל הנקודה היא שזה לא אחוז שהיית מצפה לראות במשחק הזה. סתם לצורך השוואה, במשחק של באיירן מול קלוז' אתמול באותו הבית של רומא, באיירן שלטה בכדור ב-68% אחוז.
AS R ראית את המשחק? כי ההודעה שלך היא דוגמא מצויינת לכך שהסטטיסטיקה שבדקת באתר של אופא בכלל לא משקפת את מהלך העניינים אתמול. כמעט כל ההתקפות של רומא היו חסרות את הבעיטה האחרונה לשער אז ה15 בעיטות שכן נבעטו רק מוסיפות לשליטה ההתקפית של רומא. חבל שליד הנתון של אחוזי ההחזקה בכדור אין כוכבית עם פירוט של מה הם עשו בזמן הזה שנמדד כמו למשל שמרבית הזמן התנהל בקרבת הרחבה של באזל. ההתקפה עבדה טוב מאוד, גם אם רק בזכות שחקן אחד. יותר מזה, זה המשחק הראשון העונה שרומא לחצה על היריבה שלה ללא הפסקה ורק החמצות ואי דיוק במסירה האחרונה מנעו מרומא לכבוש מספר רב של שערים. עד כה, רומא מציגה יכולת נוראית (גם במשחקים אותם ניצחה) וכל הביקורת שנאמרה מוצדקת בהחלט. אבל דווקא אתמול היה אפשר לראות ניצוצות של קבוצה שמתחילה להתחבר וכמו הרבה אוהדים אחרים, לראשונה העונה, יצאתי דיי אופטימי.
גם אם אינטר הייתה ביתרון 0-5 וטוטנהאם הייתה ב8 שחקנים, היא הייתה מורידה הילוך ונותנת לטוטנהאם לשחק, כמו שקורה עכשיו. זאת אינטר, גם אצל מנצ'יני, גם אצל מוריניו, ולפי העונה עד כה גם אצל בניטז.
ביאביאני הזה לא מרשים אותי יותר מדי. קוטיניו כישרון בלתי רגיל אבל מבחינה פיזית הוא אחד השחקנים החלשים שראיתי ברמות האלה. קודם שיתחזק קצת.
ביאביאני הוא שחקן אגף מושלם,פיזי ומהיר מאוד. ואני עדיין לא מאמין שאני אומר את זה,אבל כבוד לראות שאינטר היא האיטלקית היחידה שמביאה כבוד באירופה...
ההגנה לא מדד, הם חסרים שחקן, אבל פשוט תאווה לעיניים לראות את אינטר משחקים. ההתקפה מצוינת, החל משני הווינגרים הצעירים והמוכשרים ביאביני ובמיוחד קוטיניו שפשוט מדהים היום, דרך סניידר שנותן משחק לא רע עד אטו שלא מפסיק לחורר רשתות. משחק מדהים של אינטר, טוב שיש קבוצה שתכפר על ההסרחה של האיטלקיות אתמול