ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏3/7/10.

1. cityblues beter dead than red

אתה מחפש לגמד את סיטי?

להביא השוואה של צ'לסי/סיטי לעומת אינטר/קאטניה זה מעוות את המציאות.
    אני לא יודע מה התקציב של קטאניה ומהי ההיסטוריה שלה,אך אני בטוח שההשוואה בינה לבין הסיטי הזויה.
    אני מניח שזה נובע מהעובדה שאינך מכיר את ההיסטוריה שלנו וזה נסלח מאחר ואתה מ"הדור שלא ידע את..."

סיטי לא ניצחה את צ'לסי בצורה משכנעת,נכון,אך זו בטח לא היתה הפתעה.גם שני הנצחונות שהישגנו עליהם אשתקד (כולל אחד בגשר) לא הרימו גבות.סיטי לא לחינם במקום שני באנגליה והיא הולכת לתקוע יתד בצמרת האנגלית והאירופית.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/10
  2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אם תקרא שוב את הודעתי תראה שהדוגמא של יובנטוס-אינטר יותר מתאימה. אני משווה אתכם לרמה שלנו בשנים האחרונות. בטן-צמרת.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בהלם. 10 שידורים של קבוצות איטלקיות (מהם 5 מהליגה האיטלקית) בארץ הקודש בפרק זמן של פחות משבוע. יש מצב שזה יותר מכל הליגות במחזור+ מחזור אירופאי האחרון פה בישראל?

מצד שני, משחק כמו פאלרמו-צסק"א שלא משודר הוא פשע. אמור להיות איכותי מאוד על הנייר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/10/10
  4. עודד (אוהד הצלחות) Member

הרכבים רשמיים:

REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Ronaldo, Ozil, Di Maria; Higuain.

MILAN: Amelia; Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.

שבע וחצי שנים אחרי הגמר במנצ'סטר, אנחנו בדיוק עם אותה שלישיית קישור. רק שהפעם הם בני 32, 31, 34. סיידורף בכושר מחריד, פירלו ביכולת טובה לאחרונה, וגאטוזו גם ביכולת טובה אבל נגמר בין הדקות 60-70. הם לא יחזיקו מול קישור מעולה שנמצא בשיא שלו, ואנחנו נושפל. בטח כשבונרה ונסטה זה הצמד שלנו בהגנה.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    המסירה הזאת של טוטי לבוריילו אמורה להשתיק סופית את כל אלה שעד לפני שבוע היו בטוחים שהוא גמור.
    בוריילו עם סיומת של חלוץ גדול ממשיך לפרוע את השטרות.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

שידורים כמו חול ואין מה לאכול. מחצית שחורה לאיטליה ולאיטלקיות.

לא צפיתי ברומא במחצית הזו אבל איך שלא יסתכלו על זה, התוצאה מביישת. גם עם הרכב שלישי הזאבים היו אמורים לנצח בבית היום. ואמנם זה לא נגמר, אבל תוצאת המחצית מבישה.

מילאן משחקת לידיים של ריאל לדעתי. המהירות של ההתקפה לא מותירה סיכוי להגנה של מילאן וגאטוסו נאלץ להציל אותה פעם אחר פעם. להוציא שחקן מהאמצע (עדיף סיידורף), להכניס את רוביניו ולבנות על משחק מתפרצות מהיר. השליטה בכדור בחיים לא תהפוך לשער עם איך שההגנה של ריאל נראית. לתת להם לשלוט ולהפעיל מתפרצות.

7. Carlo Zampa Member

רומא עושה פדיחות ומילאן פשוט לא בלבל הזה.
    ערב גרוע.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס 09/10 = רומא 10/11

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערב נהדר שמוביל אותי למסקנה פשוטה: מה שאיטליה עשתה באירוויזיון, ככה היא צריכה לעשות עם הכדורגל. פשוט לפרוש מהבלאגן האירופי הזה ולהתרכז בעצמה. נסגור את הליגה להעברות מבחוץ/לבחוץ, נשאר עם כל הכישרונות, נגדיל את מספר הקבוצות (בהעידר מפגשים אירופיים יש יותר זמן פנוי) והכל יהיה טוב. נתעסק במה ששלנו ונעזוב את האחרים. סתם בלאגן ועצבים.

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בכל זאת, פסטיבל סן רמו זה לא מה שהיה פעם.

11. Joel Gion Member

עצוב שהגענו למצב שמילאן לא מסוגלת להוות יריב לריאל מדריד ושהפסד של נציגה שלנו בבית לקבוצה משוויץ לא מהווה הפתעה כזו גדולה. אנחנו יכולים להמשיך להאשים את השחקנים והמאמנים בזלזול ולקוות לשיפור של הנציגות שלנו באירופה, אבל משום מה קשה לי להאמין שזה הולך לקרות. כבר שעתיים שלא עוזבת אותי המחשבה שאנחנו פשוט הרבה פחות טובים מפעם, והבאסה האמיתית היא שאין לי מושג מה עושים בשביל לשפר את המצב הגרוע הזה. בקצב הזה זה לא ייגמר רק באיבוד המקום השלישי לגרמניה.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה העיקרית עם מילאן זה שאתה צופה בחצי מהשחקנים שלה ונזכר איך לפני 5-6 שנים הם היו נציגה קבועה בחצי-רבע גמר של ליגת האלופות. עצוב היא מילה חלשה לתאר את זה.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם את זה הסקת מהתוצאה או שהפעם יש טיפה מחשבה מאחורי זה?

רומא ישבה על השער של באזל יותר מ60 דקות, בעצם לא, טוטי ישב על השער של באזל במשך 60 דקות וגם אם היה כובש שלושער עדיין הייתי אומר שהיה לו חוסר מזל היום. טוב לראות אותו שוב בכושר הזה. טוב שההפסד הגיע בשלב הבתים ולא בליגה וטוב לקוות שמשחק כל כך מוזר כנראה לא יחזור על עצמו.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לא צפיתי במשחק, המחשבה היא עצם הפדיחה, שדומה בשני המקרים.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהתאוששתי ממופע האימים של מילאן אוכל לדבר על המשחק:
    אמליה בהופעה נהדרת, הציל אותנו מספר פעמים. מצאנו שוער לעונה הבאה. בהגנה נסטה לא בלט יותר מדי אך גם לא ביצע טעויות. בונרה שהיה אמור להיות המחליף לטיאגכו סילבה נראה שנות אור פחות ממנו, מלבד השער השני שהיה באשמתו הוא היה אחראי על לא מעט חורים בהגנה. זמברוטה ואנטוניני ביצעו מעט טעויות בהגנה אך עלו להתקפה וסייעו לחוד. גאטוזו נתן הופעה נהדרת, לא ויתר ליריב, התרוצץ בהגנה ועשה חיים קשים לרונאלדו. פירלו גם כן נתן תצוגה טובה, שיחרר בעיטה שסנטימטר אחד פחות והיה נכנס, בנוסף הוא גם כמעט ובישל לזלאטן. סיידורף ורונאלדיניו, שניהם בהופעות איומות (למרות שהאחרון קצת פחות) לא תרמו כלום למשחק. הברזילאי נתן מסירת עומק מופלאה לרוביניו שכשל לכבוש, אך חוץ מזה הכל חושך. זלאטן ופאטו היו חסרי אונים מול ההגנה המדרידאית. כנראה שעם קשרים רעננים יותר הם היו מוציאים משהו מהמשחק. בנוגע למחליפים, בואטנג איכזב, רוביניו היה מאוד פעלתן ותרם רבות, נראה אם יהיה לכך המשכיות.
    מהמשחק הגעתי לשתי מסקנות:
    1. טיאגו סילבה הוא השחקן מספר אחד של הקבוצה והחשוב ביותר.
    2. צריך להעיף את רונאלדיניו על מטוס בינואר ואת סיידורף בסוף העונה (בגלל ההיסטוריה). בלי מחליפים הולמים לשניהם מילאן לא תתקדם לשום מקום.
    יאללה יותם, גם אני יתחיל לפנטז על פולי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx