ההרשמה לפסטיבל סן רמו בעיצומה :: פרטים בפנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏3/7/10.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא בדקתי, אבל אתם אומרים שהאיטלקיות לא עלו בהרכבים החזקים שלהם וזה ובנוסף לדברים הנכונים של יניב רק מוסיפים קיסם למדורה על הכדרוגל האיטלקי.
    סתם לדוגמא אני לוקח את הקבוצה הגרמניות מאתמול, בעוד באייר לברקוזן עלתה עם הרכב מאד חסר, אבל האיכות והעומק שיש לה בהחלט מאפשרים לה לעשות זאת (לא יודע איך זה אצל נאפולי, פאלרמו ושות) שתי האחרות דורטמונד ושטוטגארט עלו בהרכב החזק ביותר שלהן.
    וזה רבותי כמו שיניב אמר עושה את ההבדל, זה לא רק ההרכב זה גם מה שהקבוצות הגרמניות משדרות, זה מה שהאוהדים של הקבוצות בגרמניה משדרים "אנחנו בשביל גרמניה"
    בכל טופיק אתמול של הנציגות הגרמניות בליגת אירופה אפשר היה לראות דברי אוהדים ומאמנים שמאחלים בהצלחה לשתי הנציגות האחרות. עד שבאיטליה לא ישנו את התפיסה המזלזלת שלהם בנוגע לליגת אירופה (סה"כ בונוס יפה מאד לכל קבוצה שלא משחקת בליגת האלופות) ולא יסתכלו בזה כמפעל מיותר שבו אפשר לשלב את שחקני הספסל יהיה לאיטליה קשה מאד לחזור למקום השלישי.
    למרות הכל מוקדם לקבוע, כולה מחזור אחד, אולי זה היה סוג של אשליה, אולי בהמשך הכל יראה אחרת, אבל בנתיים זה מקומם שרק הקבוצות מאיטליה (ועוד קבוצות כמו מנצ'סטר סיטי, שיכולה אבל להרשות לעצמה עם שחקנים כמו אדביור על הספסל) פשוט מזלזלים במפעל אירופאי חשוב.
    אולי באיטליה צריכים להתחיל לקנוס כל קבוצה שלא מגיעה לפחות לשלב שמינית הגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. 亚历山大帕托 Member

מתי בעשור האחרון איטליה בנתה על הצלחת הקבוצות שלה בגביע אופ"א? אני לא מצליח להיזכר. הדירוג יעלה כאשר מילאן ויובנטוס יחזרו לקדמת הבמה האירופית, אינטר תמשיך להיות שם דבר ורומא לא תעשה בושות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/9/10
  3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדריי, הדירוג שמקבלים מגביע אופ"א זהה לזה שמקבלים מליגת האלופות. זה אומר שכל עוד הגרמניות מצליחות ככה באופ"א, או שאנחנו מצליחים כמוהם באחד המפעלים, או שאין לנו מה למכור. אם אתה מדבר על להצליח ככה בליגת האלופות, אתה מבקש בעצם שנעשה את מה שאנגליה עשתה בשנים האחרונות עם 19 קבוצות ברבע בכל עונה. זה לא ריאלי. אפילו בשביל אנגליה זה כבר לא כל-כך ריאלי. כל השיטה הנוכחית במקומה, אין לנו אפשרות אחרת מלבד לצבור נקודות גם באופ"א וגם בקופה קמפיוני.

מי שצפה אתמול במשחק של סמפדוריה ולא ידע שזה עניין של הזמן עד שהשער יגיע מגיע לו ליפול מחלון.

4. 亚历山大帕托 Member

אני לא מדבר על מהפך תוך שנה, אני מדבר על כך שהמצב יחזור לקדמותו כשהאימפריות של מילאן ויובנטוס יחזרו למקומן. האיטלקיות הגדולות בהחלט יכולות לעשות בצ'מפיונס את מה שהגרמניות הגדולות עושות באירופית (ושם כל הצלחה איטלקית תהווה בונוס), ואפילו יותר מזה. אני פשוט לא רואה הבדל בין אמצע העשור הקודם לבין היום חוץ מהחסרון שהדגשתי. אני שם כסף שכבר בעונה הבאה כשלגרמניה יהיו יותר נציגות - איטליה תזכה ביותר נקודות.

5. uri מנהלים

די קארלו בריא למיטב ידעתי (או שהוא גר בקומת קרקע), הוא בטח לא צפה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/10
  6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יכול להיות, אבל השאלה למה לחכות עד שזה יהיה מאוחר יותר?
    וד"א ההצלחה של הגרמניות תהפוך את הליגה ליותר אטרקטיבית, ההכנסות יגדלו והנה פתאום אין דרך חזרה.
    לא ברור לי הצורת חשיבה באיטליה, זה נשמע כ"כ חובבני ולא רציני.

7. 亚历山大帕托 Member

הסגל שיעלה מחר למטוס לאמסטרדם:

Abbiati, Amelia, Roma
    Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
    Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
    Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho, Ronaldinho

פצועים: Ambrosini, Pato
    לא זומנו: Oddo, Strasser

לא ברור למה אנחנו צריכים את יאנקולובסקי כאשר יש רק 5 קשרים. לא שאני חושב ששטראסר יזכה לדקות בצ'מפיונס על חשבון גאטוזו, אבל הייתי שמח לראות את שמו של הצ'כי לצד זה של אודו.

פלאמיני לא היה טוב אתמול וזה מובן בהתחשב בכך שהתחיל את העונה באופן לא סדיר אחרי שנעדר כמעט חודשיים, ולכן סיידורף יהיה זה שיתפוס מקום בהרכב לצד פירלו ובואטנג. זמברוטה יהיה כנראה האיש שאלגרי יסמוך על הנסיון שלו במשחק חוץ חשוב, אבל בשאר העמדות לא צפויות הפתעות. הייתי רוצה לראות בשלב כלשהו את רוביניו בשמאל וזלאטן בימין מספקים כדורים לאינזאגי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/9/10
  8. zoharco Member

הרכב משוער (ומפתיע) להערב עפ"י הקוריירה. אלגרי מושיב את דיניו ובואטנג על הספסל עקב עייפות. היום כנראה נראה מערך 4-3-1-2 עם סיידורף מאחורי ביניו וזלאטן כשבקישור פלאמיני פירלו ורינו. ההגנה ממשיכה ברוטציות בין המגנים והערב זאמברוטה יהיה מימין ואנטוניני משמאל.

אותו עיתון טוען אגב שהספסול של דיניו נועד גם לבחון איך הקבוצה מתפקדת בלעדיו ואם ביניו יכול להיות זה שיוציא אותו מהקבוצה מבלי שהאוהדים ימחו על כך. כזכור דיניו עדיין לא חתם על הארכת חוזה בקבוצה ויתכן שהוא עדיין שוקל את ההצעה של הגלאקסי הגבוהה משמעותית מזו של מילאן

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי שזה אכן יהיה ההרכב ויותר מכך המערך למשחק הערב ושלא נראה את אלגרי מתקפל ברגע האחרון. ניצחון היום בצורה משכנעת חשוב משתי סיבות מעבר להשגת שלוש הנקודות, והן- מעמדו של דיניו יתערער ואולי נצא לדרך חדשה כשהוא על הספסל. שנית, נטישת ה 4-3-3 שכל כך העיק על מילאן שגרם לנו לאבד נקודות קריטיות בליגה.
    את המנוחה שלה זוכה בואטנג אפשר להבין, כי מהדקה הראשונה שלו במילאן הוא נותן 100% מעצמו. ההתקפה שלנו אמורה להיות קטלנית. רוביניו יתופקד כנראה כחלוץ נסוג, עמדה בה הוא מככב שנים בסלסאו, ואיחברה לפניו בשפיץ כמו בימיו הגדולים ביותר אצל היריבה העירונית. לדעתי, סיידורף מתאים כמו כפפה לעמדת הטרקוארטיסטה, הוא אמנם איטי ארך בעל בעל בעיטות נהדרות והוא ללא ספק אחד המוסרים הטובים ביותר בקבוצה אשר יספק אותן לצמד החלוצים.
    ההגנה צריכה להיות בשיאה כי הם יצטרכו להתמודד מול התקפה מפחידה שכוללת את סוארס ואל חמדאווי.
    אלגרי לוקח סיכון כשהו מושיב את דיניו על הספסל מפני שמחר ברלוסקוני חוגג יומולדת 74 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

forza milan

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/9/10
  10. Jose Mourinho Member

ימיו הגדולים ביותר אצל היריבה העירונית היו כחלוץ נסוג כאשר לפניו חלוצי מטרה כמו קרספו, קרוז, סואזו ולפעמים גם באלוטלי.

11. zakuta Member

מישהו יודע מה ההרכב של רומא למשחק הערב? ולמה אין שידור עוד פעם לחפש במחשב? ....

12. אופטימי Member

לא יודע לגבי ההרכב(למרות שזה המשחק שהכי מסקרן אותי אחרי ריאל-אוקזר) ממליץ לכולכם לשמור את האתר הזה http://atdhe.net/index.html השידורים פה תמיד עובדים חלק, לרוב עם שדרנים אנגליים שתענוג להקשיב להם. תהנו.

13. המבין Member

האתר הזה באמת מעולה, לפני איזה שנה אבא שלי ניתק אותנו מהכבלים לאיזה 3 חודשים וראיתי רק משם משחקים בשידור ישיר, וגם היום כשאין לי ספורט 1 ו2 אני רואה דרך האתר הזה את המשחקים שאני רוצה בלי תקלות ובדרך כלל השידור באנגלית שהוא טוב פי 100 מהשידור בארץ.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/10
  14. עודד (אוהד הצלחות) Member

סיידורף הוא אסון. הוא מעולם לא הצטיין בעמדה מאחורי החלוצים, אלא רק במרכז המגרש. עכשיו, כשגם במרכז המגרש הוא פשוט גרוע, מה יהיה כמספר 10?

אין לכם מה לשמוח שהיום רונאלדיניו יירד לספסל סוף סוף. לדעתי, התרחיש הסביר ביותר זה משחק גרוע של סיידורף ופירלו (עד שבת האחרונה הייתי אומר גם גאטוזו, אבל הוא דווקא שיחק טוב נגד ג'נואה), חוסר הפעלה של החלוצים (שחקני האגף בכל מקרה לא מרהיבים), ואז ברלוסקוני "ירמוז בעדינות" שהמערך הזה לא עובד וצריך להחזיר את דיניו.

אבל, אם איכשהוא זה יצליח, עם הברקה של סיידורף (יש לו גם כאלה), או משחק הירואי של דיניו וזלאטן, או סתם המון מזל- יש מצב של חזרה לשפיות. השאלה מה יקרה כשפאטו יחזור...

15. zakuta Member

ההרכב של רומא יהיה 4-4-2 קלאסי מה שמוציא את בוריילו מההרכב ונותן תחושה של דאגות:
    לובונט
    ריסה בורדיסו מקסס סיסיניו

פרוטה דה רוסי פיזארו מנז

ווציניץ טוטי

מה דעתכם על ההרכב שראניירי העמיד\???