ההכנות למונדיאל 2010 בעיצומן, ליפי יבחן את הסגל

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by cazzo, Jun 26, 2008.

1. yoni10 Member

הוא באמת כמעט פעמיים עשה לי התקף לב.

2. uri מנהלים

דקה 4' גמבריני נפצע ויצא (ברצאלי). דקה 17' גרוסו נפצע ויצא (קאסטי). קאסטי אידיוט, בינתיים גם ליפי.

3. yoni10 Member

איזה תחת...

משחק די בזיוני של איטליה. בופון היה המצטיין במשחק וזה אומר הכל. מילים טובות גם לדי נטאלה.

4. uri מנהלים

ליפי במהלך הזוי בחר לפתוח את המשחק במערך 4-4-2 במקום לשחק בשיטה המתאימה יותר, זו שהצעתי 4-3-3. השיטה של ליפי יצרה שתי בעיות בולטות. האחת חוד די הזוי של טוני וג'ילארדינו, והבעיה השניה די נאטלה כקשר שמאלי. שתי הבעיות אלו היו העיקריות, פרט לפציעות, במחצית הראשונה שהיתה באמת בזיונית מבחינת הנבחרת. ראשית, טוני וג'ילארדינו (עד כמה שאני אוהב את שניהם) לא יכולים לשחק יחד והחוד נראה פשוט רע. שנית, מנשה קיבל הוכחה שדי נאטלה הוא חלוץ קיצוני, אבל לא קשר. הוא אומנם הורכב כקשר שמאלי, אבל לא עשה את התפקיד הזה כמו שצריך ואין כמובן להאשימו. רוב הפעמים הוא לא ירד להגנה וכאשר ירד עשה זאת בצורה לא נכונה. היה אפשר לראות איזה הבדל עצום בין התפקוד של קאמורנסי כקשר ימני לבין די נאטלה בצד הנגדי. כתוצאה מכך צד שמאל של ההגנה הפך למאוד מסוכן מבחינתנו וכמובן שהשער הגיע משם. ליפי אולי לא שמע בקולי תחילה, אבל מה שמאפיין מאמן גדול הוא להודות בטעויות ולתקן את עצמו בלי בושה. כבר במחצית ליפי הוציא את טוני והכניס במקומו את גאטוזו ועבר לשחק במערך 4-3-3, כך די נאטלה יכל לחזור לעמדה בה הוא מרגיש הרבה יותר טוב ונוח, ההתקפה נראתה טוב יותר ומרכז המיגרש הפך לבעלות הכחולים. הנבחרת אולי לא הפכה לגמרי את עורה, אבל את השיפור היה אפשר בקלות לזהות וזאת בזכות המערך הנכון. ועל התיקון הזה ליפי קיבל פרס בצורה של שער מדהים של הנבחרת ממהלך בו השתתפו שלושת השחקנים מהחלק הקידמי. ג'ילא-קאמו-טוטו!

ציונים: בופון 7, קנבארו 6, ברצאלי 5, קאסטי 3, זמברוטה 5, פירלו 5, דה רוסי 6.5 קאמורנסי 7.5, די נאטלה 7, טוני 4, ג'ילארדינו 5.5, גאטוזו 6.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ציונים במספרים, לאן הגענו?

בעיקרון אתה צודק אורי, ואני מסכים איתך בכל מילה. אבל חשוב לציין עוד דבר מאוד מאוד חשוב, הגישה של ההגנה למשחק ההתקפה של קפריסין היה ממש רע. קנאברו פשוט רע, רע, רע, גרוע מאוד. הוא חזר מפציעה, ואין מה לעשות, אסור לרחם על כאלה שמחזיקים בתואר הבלם הכי טוב בעולם. ובארזאלי ממש זוועה, אין בכלל מה לדבר, נראה כמו עוד בלם בינוני מגרמניה. אין ביטחון, אין שקט, ההתקפה של קפריסין הייתה ממש מעולה, כל כדור הם לקחו קרוב בחצי שלנו. מי שהבקיע את השער של הביתים, אפתאתיוס אלונפטיס, פשוט אדיר, איש המשחק. יותר מבופון לדעתי שהיה ממש סופרמן לפי הגאזטה, הוא עשה הכל, מסר, הבקיע, השתדל, תיקל, עשה הגנה, עשה את המשחק. וחבל ששחקן כזה מהליגה הבינונית של קפריסין נראה טוב במשחק נגד איטליה, זה אומר הכל.

6. uri מנהלים

לא חושב שקנבארו היה כל כך רע. מה גם שצריך לזכור שהוא רק חזר מפציע ארוכה וחצי מההגנה התחלפה ממש בתחילת המשחק. מה שיותר חשוב הוא שהוא הביא איתו את המנהיגות והכריזמה שהיתה כל כך חסרה לנו ביורו האחרון.

בסה"כ אני חושה שאנחנו צריכים להיות מרוצים. קפריסין בחוץ זה משחק לא קל. ניצחנו אותו, ובעיקר ליפי עשה טעויות ולמד מהם, לכן אני בטוח שנשתפר. בתקווה שגרוסו וגמבריני יחזרו כבר למשחק הקרוב.

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

היה רע. מה זה ההרחקה כדור ההיא לבופון שהלכה לחלוץ של היריב? מה זה ההתקלות הזאת עם זאמברוטה שכמעט הביאה של לשכנים מהאי? אפשר להיות סובייקטיבי, אבל לא יותר מדי. כל הקרנות שכמעט נגמרו בגול?

Last edited: Sep 7, 2008
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כל הכבוד לגמבריני,אני חושב שקייליני טוב יותר,חוץ מזה שהפציעה שלו די קשה..
    מלבד אלו,אני חייב לציין את קאמו,איזה שחקן.. כמה הוא היה חסר לנו שנה שעברה..

9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

מישהו רוצה לסכם לי את המשחק ב2 מילים? לפי התגובות פה, לא שיחקנו "משובח". הייתי במשחק של ישראל.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. uri מנהלים

אז גמבריני פרק את הכתף וגרוסו שבר צלע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

מתברר ששיחקנו חרא, וגנבנו שער.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited: Sep 7, 2008
  12. uri מנהלים

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

טוב, בסדר, אז הגזמתי. אסור לבקר ולקטול עם הרגשות? אז לא גנבנו.

אבל זה היה ממש שערורייתי מה שהלך בהגנה, לקפריסין היו 8-7 הזדמנויות של גול בטוח. לאיטליה היו 2-3 קרנות כמדומני, לקפריסין איזה 6-7. מאז אותו ביזיון של ברן נגד הולנד ביורו, אני לא זוכר כזאת תצוגה, עלובה. ושיהיה ברור, אולי רק אני מדבר ככה בפורום, אבל מתוך עוד כמה עשרות מיליוני אוהדי הנבחרת, יש עוד כמה שמדברים ככה. אני אופטימי רק בגלל דבר אחד, ליפי יודע שהוא טעה הרבה ולכן גם יתקן.

אגב, גאטוזו נפצע בנוסף לגאמבריני ולגרוסו, ולא ישחק באודינה נגד הגאורגים של הקטור קופר.

14. uri מנהלים

קללה בנבחרת, אחרי פריקת הכתף של גמבריני ושבירת הצלע של גרוסו היום רינו גאטוזו שובר את זרוע יד שמאל. בכל אופן אני מצפה לשינויים ביום רביעי מול גיאורגיה ומקווה שליפי יעשה בחירות נכונות. אני כמובן מצפה שיחזור למערך ה 4-3-3 ויאייש אותו בהרכב הבא:

--------------בופון---------------
    דוסנה--לגרוטליה-קנבארו--זמברוטה
    -----דה רוסי--פירלו--אקווילאני----
    ----די נאטלה--------קאמורנסי----
    ---------------טוני--------------

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אנחנו נראה אם ליפי מקשיב לך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx