ליפי שימר את הסכסוך עם פאנוצ'י כשזה היה המגן הטוב באיטליה ללא מתחרים (לפני 3 שנים בערך) והתקשורת לא הפסיקה לצרוח את שמו של פאנוצ'י בזמן שליפי המשיך להנות מזקארדו. הייתי בטוח שאחרי היורו, האוהדים והתקשורת ירגעו קצת עם הסוגיה המיותרת של קסאנו. התקשורת אכן נרגעה אך האוהדים ממשיכים להתעקש על הפסיכופט הכושל (ביורו, לא בסמפ). יאקווינטה בכושר הנוכחי עדיף על קסאנו ואין מאמן יותר מתאים מליפי כדי להוציא ממנו את המקסימום.
אחחח...ליפי ליפי...רק עוד כמה חודשים אני מניח, שנדע שזה היה לא ממש חכם להחזיר אותו, נבין עוד יותר לעומק עד כמה ההתאחדות באיטליה מסריחה.
לפני פתחת כל טורניר מוקדמות לגביע העולם מאמן כל נבחרת צריך להציג לפיפ"א רשימה של 50 שחקנים שהוא צפוי להשתמש בהם, הנה הרשימה של מרצ'לו ליפי: שוערים: Buffon, Amelia, Roma, De Sanctis, Abbiati, Sereni הגנה: Zambrotta, Bonera, Barzagli, Grosso, Cassetti, Legrottaglie, Dossena, Chiellini, Cannavaro, Gamberini, Materazzi, De Ceglie, De Silvestri, Criscito, Santacroce, Zaccardo, Moretti, Diana קישור: Camoranesi, Perrotta, Gattuso, Pirlo, De Rossi, Aquilani, Palombo, Montolivo, Nocerino, Ambrosini, Marchisio, Conti, Semioli, Gobbi, Donadel התקפה: Iaquinta, Gilardino, Toni, Del Piero, Di Natale, Rossi, Cassano, Palladino, Balotelli, Giovinco, Quagliarella
- 6 שחקני פיורנטינה, אפילו סמיולי שלא נכלל ברשימת ליגת האלופות של פראנדלי. - פאנוצ'י לא ברשימה, אבל קסאנו ואמברוסיני דווקא כן, אם כי זה לא מבטיח שיקול מקצועי בלבד מצידו של ליפי. - קרישיטו, דה צ'לייה, דה סלבסטרי, מרקיזיו, נצ'רינו, ג'ובינקו ורוסי הם הנציגים שלקחו חלק בטורניר האולימפי האחרון. - סנטקרוצ'ה ובאלוטלי הם הצעירים הנוספים ברשימה. - שמות מעניינים הם קונטי וגובי בקישור, אם כי אני לא הייתי מציע לשניהם לבנות על זימון בקרוב. - שמות חסרים? אולי מאג'יו... - שימו לב שאולי פרט לגובי (גם הוא יותר מרכזי), אין אף שחקן ברשימה שניתן להגדיר אותו כקשר שמאלי. - נראה לי עברו לא מעט שנים, אבל לי לפחות די מוזר לא לראות את פיפו ובובו ברשימה.
די נאטלה לא ישחק קשר שמאלי במערך 4-4-2. מה שאומר שהנבחרת תשחק רק במערכים הבאים: 4-3-3, 4-3-1-2 או 4-3-2-1.
אני לא זוכר שאמרתי שהנבחרת תשחק ב4-4-2. אני זוכר רק שאמרתי שדי נטאלה קיצוני שמאלי באותה מידה כמו שהוא משחק בחוד. המערך הוא לשיקול דעתו של ליפי. אם הוא ממש רוצה הוא ישים את די נטאלה בשמאל גם ב4-4-2, למרות שלא נראה לי שזה יקרה. ואף פעם לא הצהרתי ברבים שאני איזה אינשטיין.
אז אחרי שגילית לנו את אמריקה נשאר לך רק להמציא את הנורה החשמלית, כי באותה מידה שדי נאטלה יכול לשחק בעמדת החלוץ הקיצוני כך יכולים גם קוואליירלה, רוסי, פלאדינו, ג'ובינקו, יאקווינטה, קסאנו ובאלוטלי. אלא, שחלוץ קיצוני שמאלי כמו אלה, זה לא קשר שמאלי, מה שאומר שהנבחרת לא תשחק עם 4 בקישור. אז תזכיר לי מתי אני כתבתי שדי נאטלה לא חלוץ קיצוני שמאלי...
טוב מאוד אינשטיין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx פתרת את הסוגייה שלך בעצמך. גילית כמה וכמה מועמדים שיכולים לשחק בצד שמאל. אם ליפי רוצה, הוא לא יהסס לשחק עם די נטלה או ג'יובינקו כקשרים שמאליים, השמות האחרים שנתת פחות מתאימים לשם לדעתי.
נראה לי אלכס חירפלץ. http://www.corrieredellosport.it/images/72/C_3_Media_437772_immagine.Xxx http://img176.imageshack.us/img176/7916/img710863ct9.Xxx
לא מובן למה יש רק שני חלוצי מטרה וכל כך הרבה פורווארדים יוצרים. בהחלט היה מקום לוותר על פאלאדינו לטובת בוריילו, לדוגמא.
יותר מחמישית מהסגל הם שחקנים של יובנטוס או שייכים לה. לדעתי, לאמברוסיני יש מקום בסגל וזה חבל שהוא מסוכסך עם ליפי. לא הייתי מתנגד גם לראות את אקוופרסקה. הוא הדבר שהכי דומה היום לפיפו.
בהחלט מסכים איתך, אולי ליפי רואה ביאקווינטה ואפילו באלוטלי כאופציות לעמדה זו. בכל אופן, העובדה ששחקנים כמו בוריילו אפילו לא ב-50 רק מראה איזה עומק עצום יש לאיטליה ובאמת שאפשר בקלות לבנות עוד רשימה של חמישים שחקנים שאף אחד מהם לא יבייש את המדים הכחולים. כל זאת מתאפשר בזכות כמות האיטלקית שממשיכים לשחק בהרכבי הקבוצות באיטליה. הנה כמות האיטלקים בהרכבי הקבוצות במחזור הפתיחה: טורינו: 10 סיינה: 9 קייבו: 9 בולוניה: 9 סמפדוריה: 9 פאלרמו: 9 אטאלנטה : 8 קאליירי: 8 ג'נואה: 8 רג'ינה: 8 נאפולי: 7 אודינזה: 7 יובנטוס: 6 מילאן: 6 קאטאניה: 6 לצ'ה: 6 פיורנטינה: 5 רומא: 3 לאציו: 3 אינטר: 1 בממוצע: 6.85 איטלקים.