כלום, כמה הזדמנויות לא רעות בתחילת המשחק. קייליני הבקיע בנבדל, מארקיזיו היה צריך לכבוש. בקיצור כלום. חייבים להפעיל למונדיאל וזה יהיה בכלל לא קל עם היכולת הרעה הזאת. בולגאריה היום ניצחה במשחק ידידות את לאטביה משער של ראנגלוב, ואת הנבחרת המצויינת הזאת צריך לארח בטורינו. זה לא יהיה פשוט בכלל. מול גאורגיה הנבחרת תהיה חייבת לנצח כי הקווקזים בכושר רע, כמו בדיוק קפריסין. אירלנד הפסידה היום 3-0 לאוסטרליה אך אני לא בטוח שהם שיחקו בבית. פורצה אזורי. ליפי א קאזה.
הציונים של 'לה רפובליקה': ITALIA (4-4-2): Buffon 6.5, Zambrotta 6.5 (1' st Santon 5.5), Cannavaro 6.5, Chiellini 5,5, Criscito 6, Camoranesi 6 (31' st Pepe 5.5), Pirlo 6 (16' st D'Agostino 6), Palombo 6, Marchisio 6.5 (27' st Grosso sv), Gilardino 6 (1' st Iaquinta 6.5), Rossi 7 (16' st Quagliarella 6) (12 Marchetti, 14 Bocchetti, 19 Di Natale). All. Lippi 6
http://www.youtube.com/watch?v=jsIeB49cSJ0 היורו בפינלנד רק התחיל ואיטליה כבר עם 3 נקודות מאוד חשובות אחרי ניצחון על אנגליה. ביום שישי המשחק השני נגד שבדיה. המשחק האחרון והשלישי יהיה ביום שני נגד רוסיה, והכל בתקווה שהאזורה ימשיכו גם לנוק האאוט.
אמאורי: "הדרכון האיטלקי בידי! אהיה גאה לשחק עבור נבחרת איטליה, אני מקווה שליפי יקרה לי ואין לי כבר סבלנות לחכות שזה יקרה."
ואת באלוטלי? אמאורי נכון להיום הוא החלוץ הטוב ביותר שאיטליה יכולה להציג במונדיאל. אם למתאזרח אחר הרבה פחות מועיל כמו קמוראנזי יש מקום בנבחרת, אז גם לאמאורי מגיע זימון.
לא דומה בכלל. האחד בחר באזורי עוד לפני שקיבל אזרחות באופן רשמי, השני מאיים שאם לא יקבל את המקום הראוי לו, ישחק בנבחרת גאנה.
ליפי פרסם את הסגל של איטליה למשחקים הקרובים ושוב הוא השאיר את קסאנו בבית בעוד שהוא מזמן את מרקו מרקיוני מפיורנטינה. החלטות מוזרות של מאמן האזורי. ככה לא נגיע לשום מקום. http://goal.com/en/news/1863/world-cup-201...onni-in-antonio
טוטי וקסאנו שוב בחוץ: Portieri: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari) Difensori: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Grosso (Ol.Lyonnais), Legrottaglia (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan). Centrocampisti: Camoranesi (Juventus), D'Agostino (Udinese), De Rossi (Roma), Marchionni (Fiorentina), Marchisio (Juventus), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan) Attaccanti: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Napoli), G.Rossi (Villarreal)
כן. זהו נסיון תקשורתי פתטי להוציא את ליפי באור שלילי המתבסס על כך שטוטי אמר לפני מספר חודשים שהוא מאוד מעריך את ליפי ונמצא בקשר טוב איתו ואם יזמן אותו, לא יוכל לסרב לו. על אורי כנראה זה עבד.
טוטי פרש מהנבחרת בקיץ 2006, מאז חזר בו. בשנים עשר החודשים האחרונים, כמעט בכל ראיון שהעניק, הוא חזר וטען, גם מבלי שיבקשו זאת ממנו, שאם ליפי יחליט לזמן אותו הוא ישמח לחזור. שחקן שבכל ראיון מרמז למאמן הנבחרת שאם יקראו לו הוא ישמח לחזור, הוא שחקן שרוצה לחזור לשחק בנבחרת. העובדה שהוא לא יוצא בהצהרה רשמית היא רק על מנת לשמור על כבודו. כמובן שאם מישהו היה מפברק את דבריו, מה שלא קורה במציאות המשפטית של היום, היה מתבקש שיצהיר גם את ההפך.
כמה שאני מתגעגע לטוטי בנבחרת. אם כל הכבוד אין בכל הסגל שיש לו את היכולות של פרנצ'סקו המנהיגות, המסירות, בעיטות האומן ומה לא...