כפי ששיערתי, אך אין כפי שהצעתי, על פי האימונים ליפי הולך לתת הזדמנות ללוקה טוני במרכז ההתקפה לצידו של רוסי ,שמהיום כבר באנקר בהרכב. נראה שעל אגף ימין ליפי עדיין לא סגור. קאמורנסי לא בתמונה. ליפי מתלבט ובודק את פפה, יאקווינטה וקוואליירלה.
טוב, אז אחרי אימון אח"צ זה ההרכב שמתגבש: (4-3-3): Buffon; Santon, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Gattuso, De Rossi, Pirlo; Quagliarella, Toni, Rossi
ההרכב נראה טוב, אבל הייתי מחליף את לוקה טוני בג'ילארדינו, למרות המשחק האחרון שלו שלא היה מזהיר בלשון המעטה.
לא מאמין למראה עיניי, ליפי ייפתח עם רוסי, תענוג! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הייתי ממשיך לתת את הקרדיט לקאמורנסי, למרות המשחק הגרוע שלו נגד ארה''ב, אני בספק רב אם קוואליארלה יספק לנו יותר רגעי אושר ממנו...
יואב ומוחמד מביאים מבט ליריבה:: http://www.fifa.com/imgml/flags/m/egy.Xxx רפובליקת מצרים הערבית הישג שיא בטורניר: מצרים הגיעה רק פעם אחת לגביע הקונפדרציות, ב1999 ובמכסיקו עשתה 2-2 עם המארחת, עם בוליביה והפסידה 5-1 לסעודיה. מאמן: חסן שחאתה. http://www.touregypt.net/TEBlog/africancup/wp-content/146020050204164849.Xxx סגל הנבחרת שוערים: עסאם אל-דין קמאל תופיק אל-חדארי (סיון, שוויץ), עבד אל-וואחד אל-סיד (זמאלק) מוחמד סובחי (אלאיסמאעילי). הגנה: מחמוד פתח-אללה, האני סעיד (זמאלק), אחמד אל-מוחמדי (אנפי), אחמד סעיד אוקה (חרס אל-חודוד), אחמד סעיד פרג' (אלאיסמאעילי), אחמד פתחי, סעיד מוועד, וואל ג'ומה (אל-אהלי). קישור: מוחמד סולימאן חומוס, אחמד חאירי (אלאיסמאעילי), חוסני עבד רבו עבד אלמוטלב איברהים (אל-אהלי דובאי), אחמד עיד עבד אל-מאליק (חרס אל-חודוד), מוחמד שואקי עלי סלאם (מידלסברו, אנגליה), עבד אל-עזיז תואפיק (אנפי), אחמד חסן קמאל ומוחמד אבו תריקה (אל-אהלי). התקפה: מוחמד עבד-אללה זידאן (בורוסיה דורטמונד, גרמניה) אחמד ראוף (אנפי), מוחמד מוחסן אבו גרישה (אלאיסמאעילי), אחמד סעיד אחמד חוסאם עבד אל-ראני (חרס אל-חודוד). איש המפתח: מוחמד עבד-אללה זידאן http://farm3.static.flickr.com/2310/2233044385_7696669896.Xxx דווקא עם שם מוכר של כדורגלן צרפתי, במשחקו הוא מזכיר יותר את תיירי הנרי ולא את הבחור ההוא. החלוץ שמשחק מאוחרי החלוץ מעולם לא שיחק בליגה המצרית והיגר לדנמרק עם משפחתו בגיל 18 והתגלה לסקאוטים באקאדמיסק בולדקלאב. שם שיחק 4 שנים אבל את הפריצה עשה במועדון היריב במידטילאנד. את הפריצה האירופאית עשה במיינץ הגרמנית ב2005 למרות שאת המשחקים הראשונים שיחק בורדר ברמן. בקיץ 2007 המשיך לתת הופעות מעולות בבונדסליגה אך לא הצליח להציל את הקבוצה מירידה לבונדסליגה השנייה. לכן חתם בהמבורג והחל לשחק שם בסתיו 2007. עבר עונה לא רעה ובקיץ לפני שנה עבר לבורוסיה דורטמונד כדי להחליף את מלאדן פטריץ' הקרואטי שעשה את הדרך ההפוכה. העונה כבש 7 שערים לצהובים שחורים. עם ההתאחדות המצרית לכדורגל בניגוד לקבוצות האירופאיות, יש למוחמד יחסים קצת עכורים. בחורף 2006, לפני שמצרים אירחה את אליפות אפריקה, חסן שחאתה המאמן שלח פקס למיינץ אך אף אחד לא ענה מכיוון שכולם היו בחופשת החגים. במצרים היו מאוכזבים מזידאן שכנראה לא רצה לאבד את מקומו בהרכב של יורגן קלופ אבל בראיון אחר כך טען כי היה פצוע. שנתיים עברו, ובגאנה 2008 ובמשחק הפתיחה נגד קמרון זידאן כבש צמד שהביא לניצחון 4-2. עדיין נדמה כי היחסים נשארו קצת עכורים. זידאן הבקיע גם ביום שני צמד נגד ברזיל, שהביא הרבה כבוד. זידאן הבקיע 6 שערים ב21 הופעות וביניהם גם נגד לבנון ובורונדי. היסטוריה: נבחרות איטליה ומצרים נפגשו רק 4 פעמים בהיסטוריה. לאיטליה מאה אחוז הצלחה ואת כל המשחקים נגד המצרים היא ניצחה. המשחק הראשון של מצרים אי פעם היה עוד ב אוגוסט 1920, כשעוד מצרים הייתה מתחת לשלטון בריטי והוא קרה בשמינית גמר הטורניר האולימפי באיצטדיון של גנט הבלגית לעיני 2000 צופים. אדולפו באלוצ'יירי כבש בדקה ה25, אחרי חמש דקות אוסמן ד'אקי השווה. איטליה עלתה לרבע הגמר עקב שער ניצחון של גוליילמו ברצי. באולימפיאדת אמסטרדם ביוני 1928, מצרים כבר הייתה ממלכה עצמאית אבל אז הגיע ההפסד הכי כואב של הנבחרת אי פעם עד היום. בחצאי הגמר של הטורניר שהתקיים באמסטרדם, מצרים הפסידה 6-0 לארגנטינה, ואיטליה 3-2 לאורוגוואי {שלקחה את הזהב} ובמשחק על מדליית הארד איטליה הביסה את המצרים בתוצאה 11-3!! אדולפו באלונצ'יירי כבש צמד, אנג'לו סקיאביו, אלביו באנקרו ומאריו מאניוצי כבש כל אחד שלושער. 6500 צפו ב14 שערים באיצטדיון של אייאקס. כדי להגיע למונדיאל 1954 של שוויץ, איטליה הייתה זקוקה לעבור את מצרים בשלב של צמד משחקים. הראשון בקהיר לעיני 22 אלף צופים, התחיל רע עם יתרון למצרים משער של דיבה, אך במחצית השנייה הדברים השתנו. אמלטו פריניאני וארמס מוצ'ינלי הבטיחו ניצחון. במפגש השני בסן סירו לעיני 40 אלף צופים זה נגמר 5-1. אג'יסטו פאנדולפיני הבקיע בדקה הראשונה, אלה אל-דין השווה, אבל במחצית השנייה כבשו האזורי רביעיה. אדוארדו ריקאניי, אמלטו פריניאני וצמד של ג'אמפיירו בוניפרטי. הרכבים משוערים: {5-4-1} - עיסאם אל-חדרי; אחמד סעיד "אוקה", האני סעיד, ואאל ג'ומעה, סייד מעווד, אחמד פתחי; חוסני עבד רבה, מוחמד חומוס, מוחמד אבו טריקה, אחמד עיד; מוחמד זידאן. (4-3-3): ג'יג'י בופון; דוידה סאנטון, פאביו קנאברו, ג'ורג'ו קייליניi, פאביו גרוסו; ג'נארו גאטוזו, דניאלה דה רוסי, אנדראה פירלו; פאביו קוואליארלה, לוקה טוני, ג'וזפה רוסי.
יש לי בגרויות, רחמים בבקשה. אגב מרטין האנסון השבדי {זכור לי מהמשחק של האזוריני נגד הולנד שבו הפסדנו 1-0 משער של דה רידר} ישפוט. כמה אירוני, מאסימו בוזאקה השוויצרי {הורים סיציליאנים} ישפוט את ארה"ב - ברזיל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
למה אנחנו צריכים לקבל גול משום מקום בשביל להבין שצריך להתחיל לשחק? למה? למה? למה? למה? (ועוד לא התחלנו לשחק, זה נכתב ממש אחרי הגול המצרי). ב-40 הדקות הראשונות לא ראיתי הזדמנות אחת ממשית של איטליה למעט בעיטה חצי מסוכנת של ג'יוזפה רוסי. איפה היתה השמירה בגול הזה? הבן אדם פשוט עמד לבד באמצע הרחבה בלי שמפריעים לו. רוסי ממש נעלם במשחק הזה, למעט הפתיחה של ה-5 הדקות הראשונות הוא היה ממש חלש, דווקא מישהו שכן מנסה לדחוף את עצמו בכוח למשחק ההתקפה האיטלקי זה קוואליארלה שמגיע לקבל כדורים. גרוסו לא עבר יותר מפעמיים את החצי במחצית הזאת, ולצערי היחידים שמנסים להכניס כדורים הם פירלו ודה רוסי ואין אפילו חלוץ אחד שעושה איזושהי תנועה לקבל כדור. השליטה האיטלקית בכדור היתה מאוד אופטית כי עד 35-40 מטר מהשער יכלנו להניע בחופשיות אבל מעבר לזה פשוט כלום, ניסיון מסירה פה של פירלו ניסיון מסירה שם של דה רוסי אבל למי? לא יודע אם לזה התכוון המשורר אבל קאנאברו ממש איטי זידאן מסתובב עליו כל פעם שהוא מקבל את הכדור ופעמיים במחצית הזארת אם קייליני לא נמצא שם בשביל להרחיק זה אולי נגמר ביותר מ-1:0. לקבל גול משחקן בשם חומוס, מביך. אגב מי זה הרוסי הזה שמפרשן? הוא היה מפרשן משחקים בליגה הרוסית בספורט 1, 2?
מה יהיה איתנו מה?! ה"רוסימאניה" ביומיים האחרונים הרגה את הילד. גאטוזו הראה כבר במשחק הראשון שהוא לא בכושר משחק. יאללה מונטוליבו, קאמורנסי וטוני.
המשחק הלא משכנע מול ארה"ב לא היתה מעידה חד פעמית. מצרים קבוצה יותר טובה מאמריקה וכרגע גם אין מורחקים ליריבה...איטליה ממש מפתיעה אותי לרעה. ההגנה מאד חדירה, הקישור לא שולט והחוד לא קיים. אלו לא רק החולצות אלא פשוט יכולת איטלקית ברמה נמוכה.
איכס, לא ראיתי משהו שאני יכול לציין לטובה, הציוות בין קנאברו לקייליני נראה זוועה עד עכשיו, לא מתואמים וממש לא מסתדרים, הקישור אפור מידי ולא יוזם וההתקפה חלשה עד מאוד, לא אשמתו של ג'וזפה שאין לו עם מי לעבוד, שהכדור מגיע אליו אני כן רואה ממנו דברים אבל הוא לבד. זה רק אני או השדר ממש אוהב להגות את השם קוואריירלה?http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני לא רוצה לתאר ולחשוב בכלל מה יקרה אם נפסיד למצרים ונצטרך להגיע למשחק מול ברזיל כשדברים לא תלויים בנוי...שיתחילו להפנים שהם מבזים את הדבר הזה שנקרא נבחרת איטליה עם המשחק המביש הזה.