ההכנות למונדיאל 2010 בעיצומן, ליפי יבחן את הסגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏26/6/08.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמרתי שחקנים כמו טוטי ודל פיירו, ברור שהאורגינל כבר מזמן פג תוקפו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שאלה אחרת, האם שחקנים שעכשיו משחקים באליפות אירופה לנבחרות צעירות יכולים לתפוס מקומות מסויימים בהרכב הפותח של הבוגרת? אחד השחקנים שאני זוכר מהאליפויות האחרונות היה גרצ'יאנו פלה. הוא היה אמור להיות אחד החלוצים היותר טובים שלכם בעתיד, אבל הבחור נעלם לגמרי. באלקמאר הוא פשוט לא עושה דבר. כנראה לא סתם קבוצה קטנה בהולנד רכשה אותו...

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הודעה שלי מתחילת הקמפיין. אני אחד מהראשונים שאגיד שאיטליה חייבת להצעיר את הסגל. השחקנים הצעירים שנמצאים עכשיו בשבדיה ושלדעתי היו כבר צריכים להיות בדרום אפריקה הם בעיקר בהגנה ובהתקפה. בהגנה אני מדבר על מימו קרישיטו, על פאולו דה צ'ליה ואפילו סאלבטורה בוקטי. בקישור כדאי היה להזמין את קלאודיו מארקיזיו ובהתקפה כמו שמדובר על רוברט אקוואפרסקה, סבסטיאן ג'ובינקו ומאריו באלוטלי.

3. uri מנהלים

אחרי היום, ההרכב שארצה לראות מול מצרים יהיה עם אותה הגנה, פרט לחזרתו של קאפיטאנו (אם יהיה כשיר). בקישור פירלו ודה רוסי ישארו בעמדותיהם, אבל פאלומבו יפתח על המשבצת של גאטוזו. בהתקפה, יאקווינטה בימין במקום קאמו, בשמאל ג'וזפה רוסי ובמרכז קוואליירלה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  4. Giallorossi Member

מסכים לגמרי. בכלל, כל המונדיאל הזה היה בושה והשפלה אדירה לכדורגל האיטלקי.

את הכסף סופרים במדרגות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא את קווליארלה באמצע? יאקווינטה עם כמה שהוא מגוון והכל הרבה יותר יעיל שם.. לא עדיף לשלוח את קווליארלה לימין?

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח עד כמה עמדת המוצא תהיה קריטית. רוסי, קוואלירלה ויאקווינטה - כולם שחקנים מגוונים שיכולים לשחק גם בשפיץ וגם לנוע לאגפים. אם שלושתם יפתחו, נראה תנועה בלתי פוסקת כשבכל כמה דקות הם יחליפו עמדות בינם ובין עצמם. מה שכן, אם וכאשר יתבצע מהלך מתוכנן תוך כדי משחק שיאפשר הרמה, נראה אחד (אולי אפילו שניהם) מיאק'/קוואלירלה באמצע כדי לנגוח ולסיים. רוסי נוגח פחות טוב מהשניים הנ"ל.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את אתמול רק את המחצית הראשונה. לא ישנתי טוב לילה לפני וגם יום אחרי זה שיחקתי כמה שעות כדורגל, ובין המחציות נרדמתי. בכל זאת, אני לא צריך לפרט יותר מדי על המשחק הרע של האיטלקים.
    רק אני חושב שהגול שנפסל היה החלטה טובה של הקוון\שופט? כל עוד השחקן שבנבדל מעורב במהלך צריך לפסול את הגול, ולולא ג'ילארדינו בורשטיין לא היה בועט את הכדור הזה לרשת שלו.

שי:
    בגיל 32 או 33, לא זוכר במדויק, גרוסו כבר מעבר לשיא. לטעמי הוא פשוט כישרון מבוזבז, הוא היה יכול להגיע הרבה יותר רחוק מאיזה קדנציה באינטר. בכל זאת, אי אפשר להגיד עליו שהוא שחקן רע, בטח לא לפי המחצית הראשונה אתמול, שבה הוא היה מהטובים היחידים בנבחרת. הוא בטח יותר טוב מואן ברונקאורסט, וזאמברוטה יותר טוב מבולארוז(כתבתי נכון?) הוא מי שהוא לא המגן הימני שלכם.

כבר הרבה זמן אני טוען שקייליני אחד הבלמים הטובים בעולם, לשחקן הזה יש פשוט הכול, למרות העבירה אתמול. אין נבחרת בעולם שהוא לא פותח בה היום אני חושב, אולי פרט לאנגליה עם פרדיננד וטרי.

ג'ילארדינו נתן עונה מצוינת, למרות שלקראת הסוף הוא נרדם. אני כן חושב שהוא ראוי למקום בנבחרת, לא בהרכב. מבחינתי צמד החלוצים צריכים להיות יאקווינטה המצוין ורוסי טיפה מאחוריו. טוני בכלל אף פעם לא הצטיין בנבחרת, והוא גם לא מכחיש את זה.

יואב:
    למה אתה אומר דה צ'ליה ואחריו אפילו בוקטי? מדובר באחד משחקני ההגנה הטובים בליגה העונה, אולי לא פחות מקרישיטו, ובטח יותר טוב מדה צ'לייה(שלדעתי בדרך להיות אחד מהמגנים הטובים בעולם, אבל לא חשוב).

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ה"אס" הספרדי יצא במתקפה עזה על הנבחרת האיטלקית ועל ג'וזפה רוסי, "הם שיחקו רע, לא הגיע להם לנצח והם בכל זאת ניצחו".

האס יצא נגד הנבחרת ששיחקה חיוור כמו החולצה החדשה שלה ונגד רוסי עצמו בטענה שהוא יותר אמריקאי מאשר כל דבר אחר (בגלל ששיחק בייסבול בילדותו) וכינו אותו "בוגד". העיתון הספרדי הגדיל לעשות שהשווה את צמד השערים שלו לאקט של הרג אביו.

כמו תמיד, הספרדים מנסים להיות יפי נפש, מרקוס סנה מישהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי יופי,כמה שיותר לחצים שיעזרו לעסקת טרזגה-רוסי לפעול רק יעזרו..

10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תמחק את ה"אפילו" אם אתה רוצה.

11. uri מנהלים

קצת מזל בפנדלים והם מרשים לעצמם לפתוח עלינו את הפה... שיחזרו לפינה חשוכת התארים שלהם וידברו רק כאשר ניתן להם רשות. ומה מרקוס סנה (מילא הוא, הם אזרחו את פרניה כדי שיהיה להם מגן שמאלי מחליף פעם), אבל ג'וזפה רוסי, יש יותר איטלקי מזה... למי אכפת אם שיחק בייסבול או שחמט בצעירותו.

קוואליירלה לא יכול לתרום למשחק ההגנה בימין כפי שיאקווינטה יכול. ובהתקפה זה פחוות משנה, אף אחד לא דבוק לעמדת המוצא שלו. כולם משנים מקומות. כך למשל, רוסי בשמאל עם הכדור, קוואליירלה עושה תנועה מהרחבה לכיוון המרכז להוות אופציה מסירה ויאקווינטה נכנס מימין למרכז הרחבה להוות מטרה לכדור גובה. בכל אופן, נראה לי שליפי ילך על טוני ולא על קוואלייה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  12. uri מנהלים

http://images.alice.it/sg/sportuni/upload/ap0/0030/ap090616010451.Xxx
    ליפי בתדריך אישי עם לוקה טוני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יודע למי רץ דה רוסי אחריי השער?
    http://www.youtube.com/watch?v=HssKUg5rJmo...player_embedded

איטליה בירת האופנה, הציגה אתמול את התלבושת הכי מזעזעת בהיסטוריה. "כחול" אחריי מאה כביסות ומכנסיים חומים. הרגשתי שדה רוסי משחק בלאציו.

14. 亚历山大帕托 Member

אחלה תלבושת, לא מבין מה עשיתם ממנה עניין.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אני מצטרף,תכלס תלבושת יפה...