כל הויכוח על פוג'ה-פפה-דל פיירו זהה לטענה שלי בנוגע למעבר של לאבצי לליברפול. כשמשחקים עם 3 חלוצים, חוץ מזה שנמצא בשפיץ, יש אחד בכל כנף, כשאחד מהם עושה גם עבודה הגנתית, והשני מתופקד בתור שחקן מעט חופשי יותר שמתעסק בכניסות לרחבה. פפה נכנס לקטגוריה הראשונה (כמו קאוט וטבז), פוג'ה ודל פיירו נכנסים לקטגוריה השנייה (כמו לאבצי). אני בספק אם ליפי יעשה את זה, אבל יהיה נחמד לראות התקפה של יאקווינטה-ג'ילא-קוואליירלה. מול נבחרות עם התקפות בינוניות, שווה לבדוק מערכים התקפיים יותר שיאפשרו לנו לסגור מולן את הסיפור ולא להסתבך כמו שקרה לנו נגד אירלנד. את הבדיקות של מערכים מאוזנים יותר הגנתית אפשר להשאיר לברזיל בשלב הבתים.
איגור, אני ממש לא מסכים עם זה ש''לדל פיירו לא מגיע להיות במעמד הזה''. בשביל כל שחקן לשחק בנבחרת זה כבוד, גם אם זה לא בהרכב. ראול אמר לפני מעט זמן(אני חושב שלפני צמד המשחקים של הספרדים נגד טורקיה) שמצידו לא לשחק משחק דקת משחק אחת, אבל להיות בסגל של הנבחרת הספרדית. בקשר לכל הויכוח פה, קראתי ראיון עם אחד ספאלטי אני חושב(לא רלוונטי במיוחד מי המאמן) לפני די הרבה זמן, שם שאלו אותו אם הוא בוחר את השחקנים לפי ההרכב או את ההרכב לפי השחקנים. במקרה של ליפי זה האפשרות הראשונה, כי הוא דובק באותו הרכב במשך זמן. הוא לא יכול לזמן את דל פיירו כי לשים אותו קשר ימני לדוגמא.
מגיע או לא מגיע להיות במצב הזה, זאת לא הנקודה שלי. העובדה היא שתמיד כשהוא היה בנבחרת ולא נספר על ידי סאקי/זוף/טראפ, התקשורת עסקה בו ואם הוא צריך לשחק או לא צריך לשחק. אף אחד לא צריך את הבלגאן הזה סביב הנבחרת עוד פעם, לכן עושה בשכל ליפי שלא מזמן אותו (גם אם לא רק בגלל הסיבה הזאת). מספיק לנו פסטיבל קסאנו שמשתולל לפני, בזמן ואחרי כל משחק שלנו בתקופה האחרונה.
ההרכב שלי : בופון - זמברוטה, נסטה, קנבארו, מלדיני - טומאסי, גאטוסו, די ביאג'יו - טוטי, ויירי, אינזאגי זה מה שיש לי להגיד על מי עדיף יותר, פוג'יה או פפה.
אגב, דעתי בנוגע להתפלגות בין אלה שדורשים לראות את דל פיירו בנבחרת לבין אלה שלא נקבעת בין אם ראית בשידור חי את גמר אליפות אירופה 2000 כבר כאוהד נבחרת איטליה ובין אם לאו. שתי ההחמצות של דל פיירו ב-1 על 1 מול בארטז מצולקות אצלי בזכרות בסכין גסה ולא מפסיקות לדמם עד היום.
ההתנהגות של קאסנו בשנותיו ברומא ובריאל משאירות אצלי צלקות דומות - בנאדם עם אופי לא יציב,ילדותי ואחד שאי אפשר לסמוך עליו... אורי,ממך לא ציפיתי לתגובה כזו,למה על קאסנו אפשר להגיד שהתבגר ולשפוט אותו לפי היכות ואילו לדלפיירו לא מגיע זימון בגלל החטאות ביורו 2000?
לא אמרתי שלדל פיירו לא מגיע זימון עקב החמצות ביורו 2000, אלא כי אלה סתם באופן תמידי צורבות. אם תרצה זה נסיון לניתוח פסיכולוגי - מאחד שלא מבין בפסיכולוגיה -ללמה לאוהדים מסויימים דל פיירו בנבחרת לא יורד חלק בגרון. לדל פיירו כרגע אין מקום כי השיא כבר מאחוריו, כי הוא לא מתאים למערך וגם מכיוון שגם לאחר אותו יורו, דל פיירו לא הראה יכולת שמתקרבת לזו שהיה מראה במגביל ביובנטוס.
אורי, הרבה מהשחקנים שנמצאים כיום בנבחרת הם מעבר לשיאם. קנבארו, קמוראנסי, גאטוסו, זמברוטה וכמו כן טוני. (מתי הוא היה בדיוק בשיאו בנבחרת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx) ועוד מספר שחקנים שמתנדנדים אצלי ברשימה. הנקודה היא לא אם דל פיירו מעבר לשיא, הנקודה מתבסס על העונה הנוכחית, ואם מגיע לו ללבוש כיום את המדים. בעונה הנוכחית הוא השאיר רושם גבוה, למעט חודשיים שלא פגע. דל פיירו לנבחרת או לא היא נקודה רגישה אצל רוב אוהדי יובנטוס. כיום אין לנבחרת האיטלקית סגל נרחב של חלוצים מצטיינים, ככה שמגיע לדל פיירו המינימום שבמינימום לשבת על הספסל. ככל הנראה הוויכוח הזה לעולם לא ייגמר, והדעות תמיד יהיו חצויות.
מחצית טובה ומעודדת. ברגע שאיטליה מכתיבה וכופת על היריבה את קצב המשחק האיטי, כמעט קפוא, שלה, אין יריבה שיכולה להשתחרר מכך, בטח שלא צפון אירלנד. ההגנה יציבה ושקטה וגם הקישור עובד חכם. גאטוזו נראה כאילו לא היה פצוע חצי שנה. סאנטון נראה כאילו מאחוריו נסיון של גביע העולם ורוסי עם שער מבריק. [עריכה] רק להוסיף, היחיד שאפשר ואף צריך לבקר הוא פאציני שחסר נוכחות, דיוק וריכוז היום. אגב, בולגריה ואירלנד סיימו בתיקו 1-1 בינהן. תוצאה אשר משרתת את האדזורי.
אהבתי את הניסיון לשחק משחק צירופים ונגיעות. זה סגנון שאנחנו לא רגילים אליו ונחמד לנסות לגוון למקרה שאי פעם יבואו מקרי חירום שבהם נצטרך לשנות סגנון.
שלושה שערים מאלפים! יכולת נהדרת של כל השחקנים, פרט לפאציני שגם החמיץ פנדל כדי לשים חותמת על קביעה זו שלי. :aaa15: