ההכנות למונדיאל 2010 בעיצומן, ליפי יבחן את הסגל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏26/6/08.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי, העומק הזה מדהים. ליפי גם הוא כבר מתקשה להתעלם מכל הכישרון הזה שנוטף לנו מכל העמדות ולמרות השמרנות הכללית שלו, הוא נכח השבוע באחד מאימוני לאציו כדי לבדוק מקרוב את פוג'ה, רוקי ודה-סילבסטרי, ובגאזטה נאמר שגם בריגי, מרקיוני ומרקיזיו מועמדים חזקים לקבלת זימון בעתיד הקרוב.

מעניין אותי לדעת באיזה גישה יבחר ליפי. האם הוא יקח ברצינות את גביע הקונפדרציות וישלח לשם סגל שמרני כמו נגד ברזיל, או שמא הוא יקח איתו לדרום-אפריקה שחקנים רבים מהרשימה שהרכבת בניסיון לבחון מי מבין השחקנים ראוי להשתתף בהמשך מוקדמות המונדיאל. אני אישית מקווה שהוא ישלב בין הגישות, עם נטייה לעבר הסגל הניסיוני יותר.

2. uri מנהלים

נבחרות כמו צרפת, גרמניה ואירלנד כבר פרסמו את הסגלים שלהן לקראת המשחקים הקרובים במוקדמות הגביע העולמי. זאת אומרת, שגם הראש של מרצ'לו ליפי עובד קשה במטרה לגבש את הסגל שלו לקראת המשחקים מול מונטנגרו ב-28/03 בפודגוריצה ונגד אירלנד ב-01/04 בבארי.

כידוע ליפי קורא כאן, אחרת איך תסבירו את העובדה שהוא כל הזמן שומע לעצותי... תעזרו לליפי לגבש את הסגל שיעמוד לרשותו. את מי לזמן ואת מי להשאיר בבית. מי חייב להיות בנבחרת ומי יכול בינתיים לחכות.
    גאטוזו, קאמורנסי ומאג'יו בוודאות לא יוכלו לשחק, קסאנו, פלוקארי ודי ואיו דווקא כן.

http://images.quickblogcast.com/92912-88346/marcelo_lippi.Xxx
    החלטות קשות לפניו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/09
  3. uri מנהלים

מחר ליפי אמור לפרסם את הסגל. לפי העיתונות האיטלקית פאציני, בריגי, מוטה ובוקטי (!) צפויים לקבל זימון. קסאנו (!) ודל פיירו שוב ישארו מחוץ לסגל.

http://farm3.static.flickr.com/2099/2509148466_2e720377c3.Xxx
    פאציני כן וקסאנו לא?! מיסטר ליפי, די להיות עקשן!

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/09
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני עדיין מאמין שקמפיין תקשורתי גדול יעשה את העבודה כפי שעשה את העבודה לדל פיירו ב-2000 וכל טורניר שבא אחריו. לא זכורה לי הסיבה לסיכסוך בין ליפי לקאסנו או לאביאטי שבגינם שניהם מסורבי זימונים לנבחרת על אף הכושר שלהם ובמקרה של קאסנו היכולת לשנות את המשחק בנגיעה אחת.

כל אלה שיקבלו את הזימון בהנחה והתקשורת צודקת מאוד מקובלים, בוקטי הוא חלק נהדר בחוזק של ג'נואה העונה. הוא יכול להוות אופציה נהדרת לספסל.

5. 亚历山大帕托 Member

בוקטי, מוטה ופאציני בפנים.

PORTIERI: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray)

DIFENSORI: Bocchetti (Genoa), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lione), Motta (Roma), Zambrotta (Milan)

CENTROCAMPISTI: Brighi (Roma), De Rossi (Roma), Foggia (Lazio), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan)

ATTACCANTI: Di Natale (Udinese), Iaquinta (Juventus), Pazzini (Sampdoria), Pepe (Udinese), Quagliarella (Udinese), G. Rossi (Villarreal)

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיד אחרי פרסום הסגל, עלה בגאזטה הסקר הבא:
    האם אתם מסכימים עם אי-הכללתו של קסאנו בסגל של ליפי?
    כן - 17.2%
    לא - 82.8%

הצביעו עד כה 3,786 איש

ביזיון. אין לי שום דרך אחרת לתאר את המצב הזה. פאציני לא שווה כלום בלעדיי קסאנו.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלוקה לקבוצות:

3 נציגים לאודינזה
    3 נציגים ליובנטוס
    3 נציגים לרומא
    2 נציגים למילאן
    2 נציגים לסמפדוריה
    2 נציגים לפיורנטינה
    נציג 1 לפאלרמו
    נציג 1 לג'נואה
    נציג 1 ללאציו
    5 נציגים משחקים מחוץ לאיטליה

שימו לב לחלוקה היפה בין קבוצות הליגה.
    שימו לב גם שאין נחשים בנבחרת.

8. uri מנהלים

אז בעניין הסגל. פרט לאי זימונו של קסאנו, שדי ברור שנעשה לא על רקע מקצועי - הרי שום הסבר מקצועי לא יתישב על הדעת - אני (די כרגיל) מקבל בהבנה והסכמה את הסגל של ליפי. אתם בטח יודעים כמה אני שמח לראות את בוקטי... כמו כן, טוב לראות דם צעיר כמו של מוטה, והאמת אם סאנטון (או קרישיטו) היו מוזמנים על חשבונו של דוסנה, גם הייתי מהנהן בשמחה. אני מבין גם את אי זימון של ג'ילארדינו, למרות שאם פאציני היה חוזר לויולה וג'ילא היה משחק לצידו של קסאנו, המצב היה הפוך וג'ילא היה זה שכובש בצרורות (אבל זה פחות קריטי כי לדעתי לדהיום יאקווינטה וקווארסמה עדיפים על שניהם). אני כן חושב שהיה מקום לקחת את ד'אגוסטינו במקומו של מונטוליבו שנצא בכושר רע, אבל גם מקבל את הרצון של ליפי להשאיר כמה שיותר פנים מוקרות, בטח בשל החסרון של טוני, קאמורנסי, פרוטה, אקווילאני ולגרוטליה הפצועים. ברור, שכל אחד יכול לציין עוד שמות שרואיים ללבוש את מדי הנבחרת (יש רשימה ארוכה כמה הודעות למעלה), איזה עוד מדינה בעולם היתה מוותרת על מלך השערים של הליגה וזה היה מקובל ומובן, אבל זו איטליה, על כל עמדה יש כמה וכמה שמות ראויים שבוודאי היו משחקים כמעט בכל מדינה אחרת. בעניין ההרכב, שוער (בופון), וחוליית ההגנה (קנבארו, קייליני, זמברוטה וגרוסו) סגורות. בקישור מובטח מקומם של פירלו ודה רוסי, כאשר לדעתי פאלמבו יהיה זה שיפתח לצידם (אם לא אז בריגי כי ראינו כמה בעייתי לשחק עם מונטוליבו ופירלו יחד. מצד שני, אז זו היתה ברזיל). בהתקפה רק די נאטלה בטוח. בחוד אני אקבל גם את יאקווינטה שנמצא בכושר נהדר וגם את קוואליירלה שהיה פשוט משכמו ומעלה בשני המשחקים נגד זניט. פפה, פוג'יה ורוסי יכולים לאייש את העמדה האחרונה, אני חושב שפפה תהיה בחירה בטוחה יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/09
  9. 亚历山大帕托 Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/3/09
  10. uri מנהלים

לא רק אחד השחקנים הטובים בעולם, גם בדרן מיחידי סגולה. אוי ליפי, ליפי...

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קווארסמה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לדעתי קוואליירלה צריך לפתוח במרכז ההתקפה. פאציני בכלל לא פקטור מבחינתי כל עוד קסאנו לא נמצא. די-נטאלה בצד שמאל ויאק' בצד ימין יכול להיות מעניין - למרות שאני בספק אם ליפי יעשה מעשה ראניירי.
    סאנטון יכול לחכות והיה מקום לזמן את מולינארו או קרישיטו במקומו של דוסנה שלא רואה מגרש באנגליה. קרישיטו מעט עדיף מהבחינה של דמיון לגרוסו. מולינארו לא יכול לתרום התקפית כמו גרוסו ואם ליפי מחפש מישהו על תקן גרוסו, קרישיטו הרבה יותר יתאים מהיובנטיני.
    אם פוג'ה יקבל הזדמנות, רק על חשבון די-נטאלה. אני לא רואה אותם מסתדרים ביחד, בדיוק כמו שפוג'ה לא מסתדר כל-כך עם זראטה.

הקטע על קסאנו ענק :aaarofl:

12. uri מנהלים

חי חי, כמעט מצחיק כמו קסאנו.

לפחות בהמשך תיקנתי את עצמי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפעם גם אני חייב לעמוד לצידו של קאסנו,בעוד בפעמים האחרות היה הדבר בר-ויכוח,נקרא לזה ככה,הפעם אין ספק שהיה מגיע לו מקום,בטוח שיותר מפפה.

14. uri מנהלים

על פי האימונים ההרכב של הנבחרת יראה כך:

---------------בופון----------------
    גרוסו--קייליני--קנבארו--זמברוטה
    -----דה רוסי--פירלו--פאלומבו-----
    --די נטאלה-קוואליירלה-יאקווינטה--

גם לדידי זה ההרכב האופטימלי.

:aaa15:

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/09
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

יופי ליפי. הורדתי לו 300 נקודות זכות אחרי העניין עם קסאנו. אם הוא יפתח עם ההרכב הזה, אני אהיה מוכן להחזיר לו מתוכן 20. אולי אני אפילו אהיה אדיב ואזרוק לו עוד 10 על שילובו על קאפיטנו פאלומבו ב-11 הפותחים.