את צודקת בעניין קורניקובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ויש גם אחרות.. אבל אני מסכים עם רוי..טניס זה מעניין אבל זה תלוי באורך של אותו משחק ובגורמים אחרים.
נכון אני זוכרת שפעם שבת של כדורגל היתה שבת של כדורגל...של כל המשחקים. כל הזקנים היו מגיעים למגרשים עם רדיו טייפ קטן ושומעים בינתיים מה הולך עם הקבוצות השניות בשירים ושערים והיו צועקים לכל היציע את התוצאות ואז היינו אומרים "יששש!!" או "אוחחח.." עכשיו זה כבר לא ככה מצד שני היום יש הרבה פחות משחקי ידידות ממה שהיה פעם בגלל המצב והכל ... אז יותר משעמם כשנגמרת העונה
כמו שבגלל שלא באים תיירם מנסים לשכנע אנשי מפה לבקר באילת וכאלה.. ככה אם אין מי שיבוא[ודווקא יש..כל מיני קבוצות מאוקראינה רוסיה וקרואטיה באות לעשות פה מחנה אימונים] אבל אם אין אפשר לעשות משחקי הוקרה.. לפני שנתיים היה משחק בין ביית"ר לחיפה בבית"ר שיחקו מלמיליאן ועד 3-4 זקנים יחד עם יעקובי ושאר השחקנים שהיו אז.. ובחיפה שיחקו גם כל מיני זקנים של חיפה כמו גיורא אנטמן.. בקיצור היה משחק מאוד נחמד בטדי..70 דקות או משהו כזה..היה תענוג..
למה עוף מוזר? תראה את הרשימה של המקצועות ספורט שאני הכי אוהב (כדורגל וכדורסל מופיעים באמצע) סקי כדורעף טניס לאקרוס כדוריד קרלינג סנוקר קפיצות של סקי (מי מגיע יותר רחוק) סנובורד בדמינגטון הכדורגל כדורעף של הקוריאנים ויטש עוד כמה שאני לא זוכר, אבל זה בערך כולם. מה מוזר?
קשה לי לצפות בסוגי ספורט אחרים חוץ מכדורגל. הוקי, בייסבול, פוטבול, פינג פונג, רכיבה על אופניים, מרוצי מכוניות, כדוריד, כדורעף, כדורמים, לאקרוס (מה זה?!), סקי, סנוקר, סנובורג, פריסטייל, בדמינגטון, גולף ופולו הם סגנונות ספורט שיוכלים באמת להרדים אותך תוך מספר דקות. טניס, שזה גם חרא לדעתי, אבל אני מניח שאם הייתי יותר מבין בספורט הזה הייתי מתעניין בו קצת (וחוץ מזה, אני לא סובל ספורט לא קבוצתי), כדורסל, שזה סביר (ואני לא רואה אן.בי.איי ולא מבין שום דבר בליגה הזאת, אין לי כוח לקום ב-4 בבוקר, אבל זה נחמד לפעמים לראות כדורסל ישראלי) וכמובן כדורגל הם תחומי הספורט היחידים שאני מסוגל לצפות בהם. להגיד לכם את האמת, הדרך היחידה שלי לפצות את עצמי על אובדן הכדורגל היא פורומים באינטרנט - אני רשום לאיזה מליון פורומים. אני מקווה שזה יעזור לי לחודש הראשון, בחודש השני אני לא יודע מה אני אעשה.
בקשר ללאקרוס http://www.salnews.com/phpforum/viewtopic.php?t=5246 ובקשר לנושא (חייבים לחזור מתישהו), חבל שאף ערוץ לא מרים את הכפפה ומשדר מאיזו ליגה נידחת כדורגל, לא ברמה גבוהה, אבל יותר מלראות משחקים בשכונה.
בדיוק, אבל בגלל שאני לא החולת כדורגל היחידה בבית, אלא רק תסמין של ההורים חולי הכדורגל שלי, אני באותה סירה גם איתם והם משתדלים לקחת אותנו לחופשה בחודש השני. אבל כמובן שרוב החופשות לא נמשכות חודש, ואני מוצאת את עצמי יותר ויותר משנה לשנה יושבת במתקן אימונים של הפועל ומעודדת אותם, מתחילה לכתוב בפורומים של הפועל ת"א (ואני לא ספאמרית! :evil: ) וכמובן מסדרת את האלבום מנויים שלי מיליון פעם עד תחילת העונה הבאה (זה כמו אלבום של טלכרטים רק שאני מכניסה לשם את הכרטיסים המחוררים שלי לאורך כל העונות). או בקיצור,משתעממת טוטאלית. זה באמת דיכאון שאין כדורגל... הלוואי והייתי נקשרת יותר לנבחרת ככה אולי זה היה עוד איכשהו נסבל.
חחחחחחחח ליהי למי שאוהב טניס ואת אנגליה בקרוב מאוד הטורניר הכי גדול בעולם לטניס ווימבלדון אני לא יודע מה איתכם אני בוודאי ישקע בטלוויזיה וידמיין שעל הדשא של ווימבלדון עולה ליברפול להתחמם לקראת איזה ניצחון על מנצסטר אחחחח אני מחכה.......
טניס זה ענק. ווימבלדון זה אירוע גדול שאני מתמיד ורואה שעות וזה לא נמאס. רק חבל שאני מתגייס ויפספס......
כן טניס זה באמת ספורט מעניין למי שמבין אני די שקוע בטורניר הקווניס שבלונדון שהוא כמובן טורניר החימום לווימבלדון
מסכים עם כל מילה משחק מרגיע מאוד חבל שאני משחק רק פעם בשבוע כי איך שליברפול שיחקו השנה הייתי צריך לשחק 6 ימים בשבוע כדי שאני ירגע מהרמה שהם הפגינו ברוב ההעונה
שיחקתי עם אבא שלי טניס השבוע בטורקיה טניס על מגרש חימר. זה כיף לא נורמלי, אתה מחליק כזה על המשטח ומסוגל להגיע לכדורים שעל מגרש רגיל אתה לא יכול להגיע. ויחסית לבן 46 הוא הפתיע אותי לטובה....