הדיכאון וסיבותיו.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rainman, ‏3/6/03.

1. Julian Joachim Member

בייסבול זה הספורט הכי טוב שהקיץ יכול להציע לנו!!!

אני כמה שהמשחק הזה שוטף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני להישאר ער עד 3 וחצי כדי לראות משחקים של בייסבול מארה"ב...

די די אני הספורט הזה ואני סמי סוסה הרמאי.

2. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדברים על ספורט נוסף? תסתכלו לעבר צרפת!! שמה נערך הגרנאד סלאם השני, הרולאן גארוס. גם טניס, הספורט הכי מעניין, וגם יותר חשוב, שתי נציגות בלגיות בגמר!!! קים קלייסטרס וג'סטין הנין העפילו לגמר, לאחר שהנין העיפה את סרינה וויליאמס הרשעית....

כן כן... ניצחון לאימפריה.... גם בלגיות וגם טניס... איזה ספורט ענק...

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בייסבול ענף מעניין? אוי אחד המשעממים שיש..מתי יש פוטבול..עכשיו זה מעניין..

ולאוהדי הכדורגל המחפשים משחק כדור נואשות..לא לשכוח את טורניר הקונפדרציות המקרטע..לפחות זה כדורגל..

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בההההה...טניס..זה כמו לדפוק פטיש בראש..תתעורר כמה שעות אחרי עם כאב ראש רציני..

אבל מה ששוה בפגרה זה העיתונים..לקרוא על מי עובר לאן..לפחות העיתונים בפגרה זה הקטע הכי מעניין.זה עוזב את זה וזה חותם שם..ומזרחי מפציץ עם הפנינים שלו..

5. ליהי Member

בייסבול? להשוות בייסבול לכדורגל?

אלוהים ישמור...

כן,לשמוע על העברות זה כיף כשאתה אוהד קבוצות כמו ארסנל וחיפה ריינמן לא כשאתה אוהד קבוצות כמו הפועל ת"א ולידס.

6. Ilan Member

דיי הכי מעצבן שבחדשות הספורט מראים חצי תוכנית את כל הוומבלדון ורולגה- רוס משהו כזה, וזה מזה משעמם סעמק מה אכפת לי מלראות את גרף הזאת מסתכל על אגאסי............. בעע.
    ובנצור אתה "עוף מוזר" הייתי אומר :cry:

7. Thierry Henry Member

טוב, לפחות יש ידידויות פעם ב.. ומוקדמות יורו..

אבל לי לא יהיה משעמם הקיץ הזה..
    פרשת אחי נצרת. כל יום אני מפעיל את וואן כדי לראות בכותרות "נעצרו שחקנים באשמה להטיית המשחק מכבי כפר-קנא - אחי נצרת, הורדו לאחי נצרת 3 נק'. הפועל ירושלים עולה לליגת העל!"
    לא רואה את זה, ומתאכזב :[

8. Julian Joachim Member

אילן וריינמן אתם לא לבד

טניס זה הספורט הכי מגעיל בעולם... אני חוטף כאב ראש רק מלראות אותו.

וליהי צודקת, תקופת ההעברות זו התקופה הכי קשה בשנה כשכל מה שאתה עושה זה לקוות שעזו וקיואל לא יעזבו...

9. ליהי Member

חח כן...

אבל בדבר אחד אני באמת יכולה להתנחם
    העיתוני ספורט באמת מאוד מעניינים בתקופה הזאת

10. Roy Member

מה זה הזילזול הזה?????

יש לכם מושג כמה כיף זה לצפות בטניס משובח?

בייסבול זה כיף לשחק, ומשעמם לצפות. טניס, לפחות בשבילי- בדיוק ההיפך.

11. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם רוי!
    בייסבול זה משחק עם פוטנציאל להיות מעניין... אבל לפני שנתיים כשהייתי בארה"ב וחשבתי אולי נראה איזה משחק בייסבול, הבנתי איזה משחק משעמם זה!! 3 שעות, שמתוכן בערך 5 דקות נטו.... כל כך משעמם, כל כך מרדים... וחבל. אף פעם לא שיחקתי, למרות שאני מניח שזה יכול להיות מעניין יותר מלצפות.
    לגבי טניס - אני בעבר שיחקתי, זה דיי נחמד. אבל אין כמו לראות טניס.... זה ממש כיף...

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להתוודות[אני רוצה חיבוק גדול מכולם אחרי זה!!!]עד כיתה י לא היו לי כבלים!!!!
    וזה אומר שאת כל המשחקים הפסדתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    וזה אומר שבשביל לראות ספורט הייתי חייב לראות טניס כי זה הספורט היחיד שהיה..
    אבל לא יכלתי לראות יותר מ-10 דקות!!!!אחרי 10 דקות הייתי הולך ועושה עם עצמי מרתון שירים של שרהלה שרוני...הכל..רק לא לראות עוד טניס..

וליהי..את צודקת..שקשטן והיו"ר של לידס הם אלה שבוחרים את השחקנים לקבוצה שלך..באמת עדיף כבר לראות טניס.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

13. Roy Member

מה רע בטניס????

זה כל כך כיף לצפות בזה!! אבל צריך להבין את המשחק עצמו בשביל ליהנות, וכדי להעריך את סגנון המשחק של כל שחקן ושחקן....

בכל מקרה, כמו בכל דבר- גם כאן הכל עניין של טעם, ואין מה להתווכח...

14. ליהי Member

הא?! טניס זה מעניין?!?!
    לשחק-אולי זה כיף
    אבל לראות?!?!-שעמום טוטאלי אלא אם כן אתה גבר ויש את הקורניבה הזאתי בחצאית קצרה.

ריינמן-אני שמחה שאתה מבין לליבי :cry:

ואני יסכם בכך שאומר שאין ספורט שיחליף אצלי את הכדורגל בעד שום הון שבעולם.נקודה.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו לנושא..יכול להיות שאם לפני 3 שנים הייתי פותח את הדיון הזה כולם היו מבינים הכל יותר..אבל בגלל שכבר השבת היא לא שבת של כדורגל..אז הנושא פחות מובן..
    חוץ מזה כל הכבוד לערוץ הספורט שתמיד מנסה לשדר לנו כל מיני דברים בחופש..[כמו טורניר אמסטרדם וכאלה..] ובאמת..במהלך הפגרה הרי יש כל מיני משחק ידידות וכאלה..אני לא יודע אםכמה צריך לשלם בשביל לראות אותם..אבל זה אף פעם לא מזיק לראות עוד כדורגל..

ומצד ההתאחדות לכדורגל..כמו שרשמתי בדיון אחר כבר..השיתוף פעולה שיכל להיות עם קפריסין יכול לעזור לנו להפיג את השיעמום..כמו משחקי סופר קאפ בין ישראל לקפריסין
    או כל מיני משחקי סופר קאפ ומשחקי הוקרה..
    נניח קלינגר בוני וכל מיני כאלה יכולים לקבל משחקי פרידה..ואז לנו יהיה פחות משעמם,קלינגר ובוני יקבלו את הכבוד הראו להם..
    כמובן שיש צד שני-אם אין להתאחדות כסף..אבל בזה אני לא מבין..