דיי כבר לזיין ת'מוח על אותם דברים בלי קשר לכלום, אתה מעלה לי את העצבים עם הקיבעון שלך. אתמול בוסקטס היה אדיר בקישור, למה אתה סתם תקוע בדברים ולא מוכן להודות כששחקן משחק טוב?! אתה בנאדם מרגיז. כאילו ראבאק תהיה בוגר. אין בעיה, לדעתך בוסקטס לא מתאים לנבחרת, אבל אתמול הוא נתן משחק ענק! ומה הקשר ססק? אחד קשר התקפי והשני קשר אחורי...
לצד צמד הצ'אבים, גם בירם כיאל היה אדיר אתמול. עם כל הכבוד לבוסקטס ולמשחק הטוב שלו אתמול, אין לו מקום ב11 של הנבחרת. הבן אדם עובר עונה מחרידה בבארסה. אני מעדיף לראות את צ'אבי אלונסו כקשר אחורי, מאשר לראות את ססק בספסל, ססק כרגע השחקן הטוב בעולם לטעמי, אין מצב כזה שהדחליל יועדף על פניו.
אתה מעדיף, אתה טיפש. תלמד תחביר ואז תעדיף לי קשר קידמי שישחק בעמדה האחורית. אם זה היה תלוי בך ברסה וריאל היו משחקות בלי בלמים. צ'אבי אלונסו לא קשר אחורי, ובטח לא הגנתי כמו בוסקטס (אם כל הכבוד) שלדעתי כרגע הקשר האחורי הטוב ביותר שיש לספרד אחרי סנה, שכאמור פצוע או אלוהים יודע מה הבחור עובר. עונה מחרידה? רק התחילה. וגם בזמן האחרון הוא חוזר לעצמו. שנה שלמה היה בין הטובים ביותר, שנה שלמה, התחיל רע-זהו, נמחק הכל. אתה פשוט סובייקטיבי ברמות שלא ראיתי. כל פעם אתה מסמן אנשים שאתה אוהב, ואנשים שלא, ואז זהו-הולך איתם לא משנה מה הרמה שהם באמת יציגו. כמו בוסקטס ופיקה. בוסקטס מהדקה הראשונה ששיחק היה בין הטובים, פיקה רק בסוף היה מעולה, אבל אתה שוכח שבהתחלה הוא היה אשכרה כמו צ'יגה עכשיו-איטי מסורבל שמאבד כדורים ועושה פאולים מיותרים. אתה שוכח, שוכח, ובונה לך זיכרון מסוים שמתאים לך. העיקר שפפ רואה בילד כיורש שלו, ולדעתי הוא באמת ה-יורש שלו, יותר מצ'אבי ואיניסטה שעלו ונכשלו בצד ההגנתי, סוף סוף יש שחקן שגם בצד ההגנתי יודע לעבוד. ולכן הוא בנבחרת. ולכן הוא היה אתמול בין הטובים. ולכן אתה תמשיך להיסתכל עליו וללכלך מהצד.
אני עדיין לא מבין איך אתה ועוד אנשים ממשיכים להוציא אנרגיה על האפס הזה. יצא לי לראות קצת מהמשחק וממה שיצא לי,אהבתי את המערך של דל בוסקה,מערך שיהיה לטעמי מאוד יעיל מול נבחרות עם מרכז שדה נוקשה. דל בוסקה מאמן חכם,הוא יודע מה הוא עושה ואם הוא מחליט לערוך ניסויים עם מערך שכזה זה כי הוא יודע מה מצפה לנו במונדיאל. איזה ספסל יש לספרד... פשוט להתענג... אם ססק צריך לעלות מהספסל יחד עם שחקנים כמו מאטה ,נאבאס,נגרדו,ארבלואה וכשיש עוד את טורס ורבים אחרים אז זה כבר אומר הכל על העומק הנדיר של הנבחרת הזאת.
הניסויים של דל בוסקה בכיוון הבונקר. הפחדן פתח אתמול עם 3 שחקני התקפה ועם עוד 3 שחקנים שיש להם מה לתרום להתקפה. אלופת אירופה מתדרדרת.
3-1 במחצית לספרד על אוסטריה, משער של פברגאס(מלך) שמצדיק את האמון של דל-בוסקה, וצמד מצויין של וייה. 80 אחוז החזקת כדור של ספרד, אוסטריה היא נבחרת פשוט מזעזעת. 3-1 שעם ספרד הייתה רוצה גם היה 10-1, פשוט עושה כל מה שעולה על רוחה, ואמוס נאבאס! נגמר 5-1, עוד ניצחון של ספרד, עוד מניטה, נבחרת אוסטריה(הרבה יותר גרועה מישראל), נבחרת באמת רעה מאוד, אבל ספרד פשוט גדולה עלייה ב20 מידות, לא כוחות. אלביול הוא סכנה לכל הגנה, וססק פברגאס חייב לפתוח בכל משחק.
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/11/19/futbol/seleccion/1258643029_0.Xxx דויד ויאה ממשיך בצעדי ענק להתקרב לראול. החלוץ של וולנסיה כבש צמד נגד אוסטריה, שהיה הצמד השישי שלו בנבחרת, אחרי שני משחקים בלי שער בסלקסיון - דבר מאוד לא שכיח אצל ויאה. החלוץ כבש 35 שערים ב-54 ויחס השערים שלו מדהים - 0.62 שערים למשחק. דבר נוסף מדהים זה שמחצית מהשערים של ויאה(17) הובקעו בתקופת דל-בוסקה, שנמצא בתפקיד פחות משנה וחצי. ויאה כמעט הפך לשחקן הראשון בתולדות הנבחרת שכובש שלוש פעמים שלושער, אבל דל-בוסקה הוציא אותו בשלב מסויים. בינתייים לויאה רשומים שני שלושערים במדי הנבחרת - נגד רוסיה ביורו ואזרבייג'אן במשחק ידידות, וגם טורס כבר פעמיים שלושה שערים. מי שכבש את שער הבכורה שלו בנבחר נגד אוסטריה היה פאבלו הרננדז מוולנסיה, במשחקו השני בלבד בנבחרת.
איך אני אוהב את האוביקטביות שלך עמי. שססק משחק טוב מול אוסטריה הוא מצדיק את האמון וחייב לפתוח, שבוסקטס משחק מעולה מול ארגנטינה (יותר טובה מאוסטריה, גם עם המסומם על הקווים) הוא עדיין גולם אפס. סתם שאלה, מה ההרכב היה?
בית 8 במונדיאל ספרד הונדורס צ'ילה שוויץ משחק 1: 16.6 - ספרד - שוויץ משחק 2: 21.6 - ספרד - הונדורס משחק 3: 25.6 - ספרד - צ'ילה בשמינית הגמר נגד ברזיל/פורטוגל/חוף השנהב/צ.קוריאה. הגרלה מעניינת,עם שתי נבחרות מאמריקה ושתיים מאירופה. בשורה התחתונה,הגרלה קלה אם מסתכלים רק על הבית,הגרלה קשה אם מסתכלים על העץ. את צרפת,ארגנטינה,גרמניה ואנגליה אפשר לפגוש רק בגמר. :aaa21:
הגרלה לא רעה בכלל...בשמינית צפוי משחק מאוד מאוד מעניין וקשה נגד פורטוגל/חוף השנהב/ברזיל...וזה תקף גם במידה וסרפד איכשהו יסיימו במקום השני
צריכים לעבור, בלי תירוצים. בית די נוח וביחד עם איטליה הבית הכי קל. בשמינית אני דווקא מעדיף לקבל את ברזיל, להעייף כמה שיותר מהר את היריבה לתואר, ועם לא אז את פורטגל, נגד חוף השנהב ספרד תתקשה.
http://www.as.com/recorte/20091223dasdaiftb_41/C280/Ies/Villar_anuncia_renovacion_Bosque_anos.Xxx התאחדות הכדורגל הספרדית הודיעה על הארכת חוזהו של המאמן ויסנטה דל-בוסקה עד שנת 2012. דל-בוסקה מקבל חוזה חדש לקדנצייה נוספת עוד לפני שהתקיים המונדיאל. נשיא ההתאחדות, אנחל וילאר, אמר מייד לאחר מכן:"דל-בוסקה קיבל ירושה טובה והוא שמר על הנבחרת ברמה הגבוהה ביותר. ספרד משחקת כדורגל מצויין והאוהדים רק מחכים למשחק של הנבחרת". על גביע העולם אמר וילאר:"כמובן שאנחנו מתרגשים. זו שאיפה גדולה שלנו ואנחנו מסוגלים לעמוד בה בגלל סגל השחקנים המשובח וגם המאמן המצויין שיש לנבחרת על הקווים. אנחנו מאוד מרוצים". ויסנטה דל-בוסקה היה מאושר מהמהלך - "כל רגע שלי עם הנבחרת זה תענוג. נעשה הכל כדי לשמח את העם הספרדי במונדיאל". ובנושא אחר - דל-בוסקה רמז בימים האחרונים שבהחלט יתכן כי פדרו יהיה בסגל הנבחרת למונדיאל.
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/02/07/futbol/seleccion/1265543674_extras_portada_1.Xxx היום נערכה במשרדים של פיפ"א הגרלת משחקי מוקדמות יורו 2012, שייערך בפולין ואוקראינה. ספרד, אלופת אירופה, הייתה בקבוצת הדירוג הראשונה כמובן, וקיבלה הגרלה נוחה - הנבחרת הוגרלה לבית מספר 9 שכולל את צ'כיה, סקוטלנד, ליטא, וליכנשטיין. זהו הבית היחיד שבו משחקות חמש נבחרות בלבד. תאריכי המשחקים כבר פורסמו אך לוח המשחקים טרם נקבע. שני המשחקים הראשונים בטורניר המוקדמות ייערכו בשבוע הראשון של חודש ספטמבר.