אני ראיתי, ולבוסקטס אין מקום בנבחרת, אם כי זה לא קריטי כמו המקרה של קאסורלה. הנבחרת מנצחת היום 5-2 בבוסניה הנבחרת השנייה בבית, נבחרת מצויינת אם שחקנים כמו דז'קו מיסמוביץ' וכו', ספרד עלתה אם הרכב משני אבל זה עדיין הספיק לה לניצחון גדול, פיקה פתח את החגיגה את השער השני כבש סילבה, נגרדו השלים צמד ושערים ראשונים בנבחרת בהופעה הראשונה שלו(השחקן הזה אדיר), וחואן מאטה כבש את החמישי, בוסניה התנחמה בשתי שערים מהירים של מיסמוביץ' ודז'קו. ספרד מסיימת קמפיין אם 10 ניצחונות מ-10 משחקים, הישג שרק 3 נבחרות בהיסטוריה הצליחו לעשות, הנבחרת מרשימה מאוד גם בלי טורס, צ'אבי, וייה ופרגאס, העומק שיש לסלקסיון הוא בלתי יאמן.
ניצחון מספר 70 לאיקר במדי הנבחרת - כמו זוביזארטה http://www.as.com/recorte/20091014dasdasftb_60/C280/Ies/Casillas.Xxx איקר קסיאס אומנם לא רשם היום את ההופעה המאה שלו במדי הנבחרת, והסתפק בהופעה מספר 99 בלבד(הוא יחכה ל-14 בנובמבר, אז תערוך ספרד, כמו יתר הנבחרות, משחק ידידות), אבל הוא יתנחם בשיא אחר - קסיאס השיג היום את הניצחון מספר 70 שלו עם ספרד, והשווה את שיאו של זוביזארטה, השוער האגדי שמוליך את טבלת ההופעות של הנבחרת בכל הזמנים, והגיע למספר הזה ב-126 הופעות. מיותר לציין שאיקר עושה עוד צעד בדרך להיכל התהילה של הכדורגל הספרדי. ראול השיג 65 נצחונות ב-102 הופעות וצ'אבי ניצח 60 פעמים מתוך 81 משחקים. "אני תמיד שמח לשחק בנבחרת, זה אושר גדול עבורי, ואני לעולם לא אשכח את הזכייה ביורו ב-2008", אמר קסיאס מייד לאחר המשחק. קסיאס אגב גם ספג רק 55 שערים ב-99 הופעות עד עתה. מחמאות רבות גם לאלברו נגרדו ולנבחרת ספרד כולה. האמנתי בנגרדו וידעתי שהוא ינצל את הצ'אנס שלו כשייפתח בהרכב. נגרדו לא בייש את חולצה מספר 7(ראול בעבר וויאה בהווה). הנבחרת נותנת לנו הרבה ביטחון ותקווה לקראת ההמשך. הם הגיעו למגרש קשה ועשו ככל העולה על רוחם. אני מבסוט מהנבחרת. * כל התמונות מהחגיגה של ספרד
איזה מזל שריאל טיפשים. מביאים טמבלים כמו בנזמה שיופיעו עם הקשיי היתאקלמות שלהם וישתו כסף במקום להביא שחקן כמו נגרדו שאעלק לא מתאים ולא מנוסה ולא טוב מספיק. עיוורים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx ראיתי את השערים עכשיו, נגרדו גם אם שתי בישולים נהדרים, הבישול למאטה היה תעווה לעיניים.
בדרך כלל אני לא נוהג להעיר על שגיאות כתיב אבל הפעם זה פשוט הוציא לי את העיניים. אני חייב לציין שלא ראיתי את נגרדו הרבה פעמים, אבל רק לפי התקציר של המשחק היום אפשר להבין עד כמה הפוטנציאל שלו גדול. יש לו הכל - ראיית משחק, סיומת, משחק עם הגב לשער. ואני לא אתפלא שכמו במקרים קודמים, גם את הכישרון הזה ריאל תפספס בגלל שהוא לא גלאטיקו ולא מוכר חולצות.
זה כמו לבקש מתינוק שלא למד ללכת לרוץ... אני יענה במקומו-הוא איטי, מסורבל, נמוך, חלש, לא יודע למסור, לא יודע לבועט, לא יודע לנגוח, לא חזק מספיק (חלש, כמו שאמרתי, הוא פשוט אוהב לחזור על דברים, כמו בחורה) וכל דבר שלילי שתרצה... ורגע עמי לא אתה אמרת שנגרדו פחות טוב מבנזמה ועדיף שיושאל?!
מצחיק מאוד, אני לא אוהב לחזור על עצמי פעמיים, כבר הסברתי כמה פעמיים למה לבוסקטס אין מקום בנבחרת, וירדן אל תענה במקומי, כי מה שרשמת זה בולשיט, כרגיל, הדבר היחיד שצדקת שהוא גמלוני ומסורבל ברמות, ונגד קישור חזק(כמו נגד צ'לסי אשתקד), הוא פשוט מקבל פיק ברכיים. יכול להיות, האמת שלא הערכתי מספיק את נגרדו עד עכשיו, אבל מימה שראיתי בסביליה העונה ובמשחקי ההכנה של ריאל הוא פשוט מדהים, הוא לא רק סקורר מדופלם, כמו שברבטוב רשם, הוא גם טכני מאוד יחסית לגובה שלו, ויש לו מסירות נהדרות.
כרגיל, אתה נתפס על משחק אחד (בוסקטס) טורניר אחד (בויאן), ומכתיב לפיו את כל הדעה שלך על שחקן מסוים. הוא לא נפל מול יונייטד, למה שלא תזכיר את זה? חוץ מאיניסטה, פיקה וטורה, היה שחקן שאשכרה היה טוב מול צ'לסי? לה. תעשה משהו מועיל, המשחק של ארגנטינה גורם לי לרצות לבכות-יש לך את התקציר של ספרד היום?
אלברו נגרדו:"זו הבכורה שתמיד חלמתי עלייה" http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/10/14/futbol/seleccion/1255553904_0.Xxx "היה לי מספיק מזל כדי להבקיע שני שערים ואני שמח על היום הזה, זו הופעת הבכורה שתמיד חלמתי עלייה", אמר אלברו נגרדו לאחר שכבש צמד בהופעת הבכורה שלו בהרכב. "זה היה משחק חשוב מאוד עבורי, אבל זה לא שאני ניצחתי את המשחק, כל הנבחרת בייחד שיחקה מדהים". נגרדו סיפר - "לא הצלחתי לשחק נגד ארמניה כמו שרציתי. מאוד חיכיתי לצ'אנס ואיכזבתי את עצמי ולכן הייתי עצבני, אבל המשחק נגד בוסניה הרגיע אותי, הצלחתי להביא את היכולות שיש לי לידי ביטוי ואני מאושר. הבוס אמר לי לשחק כמו שאני יודע ונתן לי הרבה ביטחון וזה השתלם. אחרי המשחק הוא בירך אותי ואמר לי שהוא שמח בשבילי". על המונדיאל הקרב הוא אמר:"הלוואי ואהיה שם, אעשה הכל כדי להיות בתמונה, אבל הכי חשובה הצלחת הנבחרת". יוסף נגרדו, אביו של אלברו, חיבק את הבן שלו ואמר:"מזל טוב בן. הגיע היום הגדול שלך". שער האס בחר להתייחס לנגרדו ולא לנבחרת הספרדית כולה: http://www.as.com/img/portadag_151009.Xxx 'נגרדו הדינמיט' - ללא ויאה, טורס, גויזה יורנטה, אך...עם נגרדו. שני שערים הוא כבש והיה מעורב בשניים נוספים. שער המארקה כבר היה יותר כללי: http://img98.imageshack.us/img98/2855/g1015.Xxx 'קבוצה 10'
אתמול נגרדו נתן הופעה, הגיע הזמן שיבינו שיש פה חלוץ אדיר. שתי בישולים מדהימים, פשוט מדהימים שמוכיחים כמה טאץ' יש לבחור, במיוחד החמישי, וגולים של מיקום ויכולת אישית מהגבוהה ביותר. הגול השלישי לדוגמא פשוט צריך להיכנס למוח של כל חלוץ מתחיל, החל מההיצטרפות לקרוב ועד לסיבוב המדהים והבעיטה לפינה הנגדית של התנועה. מדהים.
לא מבין מה כל כך מפתיע בתכלס,הרי כבר באלמריה היה אפשר לראות שמדובר בשחקן מעולה. מי שעוקב אחרי הליגה בשתי העונות האחרונות לפחות כבר היה צריך לראות את זה. מה כן,בסביליה הוא רק משתדרג.
זה אויל קצת נשמע תמוהה, אבל נגרדו ממשיך להוכיח לי ש-35 מיליון היורו שנשפכו על בנזמה יכלו להישמר בקופה של ריאל מדריד לצרכים חיונים יותר, ואילו הספרדי יכל לעשות את העבודה שבנזמה עד עתה לא עושה בצורה יותר טוב ולבטח לא פחות משום שאין זה הגיוני אם איך שהצרפתי נראה. אין ספק שהוא הבשורה הטובה של תחילת העונה, לנבחרת ובפרט לליגה הספרדית. אני מוכר לציין שפחות הערכתי אותו בעבר, הוא נראה לי לא יותר מגוש בשר סטייל האסקי או הסליבנק, אבל מדובר בשחקן שהוא הרבה מעבר לכך, סקורר אמיתי. על הנבחרת בכלל, היא מושלמת ואין המ להוסיף. הסלקסיון בעלת המאזן הטוב ביותר בשלב המוקדמות, למרות בית מאוד קל שנפל לה. אין יל חששות מסוימים מבחינה מקצועית, שכן הסגל הזה לבטח צריך לכוון הכי גבוהה שאפשר במונדיאל הקרוב. היו בקמפיין הזה הרבה רגעים ובכלל זה משחקים שהנבחרת השכיחה קצת את האימתניות שלה מהיורו, ולדעתי זה נבע בעיקר מהחולשה של טורס וויאה לאורך החודשים האחרונים. וויאה חזר לעצמו אך לצערינו נפצע... על כל פנים, אין שום סיבה לדאגה, הנבחרת מורכבת משחקנים נהדרים שרק מגפת פציעות חריפה במיוחד עשויה לפגוע במרקם שלה. דל בוסקה לא שינה בהרבה את המנגנון הקבוצתי ולמרות הרבה החלטות שלא הסכמנו עימם(כמו אם ארגונס), אפשר להיות מחוייכים.