שרירותית כמובן שלא אבל להתנהל בצורה נבונה כן. אם הבן אדם נכנס לפיצוץ עם המאמן שלו בתקופה הכי חשובה כמה חודשים לפני האולימפיאדה ומבקש להחליף אותו אז צריך לבלוע את הצפרדע ולאפשר לו במקום להיכנס למלחמה בגלל שיקולים פוליטיים וטינה שיש לחלק מהאנשים עם עמית ענבר. אין פה עניין של בדיעבד. כמו בכל דבר בספורט הישראלי ובטח בזה האולימפי - העסקנים נתנו את הטון והתוצאות בהתאם. מקום 34 ו-35 בהתאמה. מקווה שהדייסה הזאת יוצאת להם מהאף.
תכונה ישראלית טיפוסית, להלל את משיח ולקוות שהוא היה באולימפיאדה ולא צוברי,ואז אם היה מאכזב בטח היו כותבים: "היו צריכים לשלוח את צוברי,הוא כבר זכה במדליית ארד"
תיקונים ללוח שפירסמתי קודם... לו"ז ישראלים ליום ראשון (5.8): החל מ-14:00: לי קורזיץ - שיוט 9 בדגם הניל פרייד. החל מ-14:50 (משוערת): לי קורזיץ - שיוט 10 ואחרון בדגם הניל פרייד. החל מ-15:00: ורד בוסקילה וגיל כהן - שיוט 5 בדגם ה-470 לנשים. החל מ-15:30: שחר צוברי - שיוט 9 בדגם הניל פרייד. החל מ-16:00: אלכס שטילוב - גמר תרגיל הקרקע בהתעמלות מכשירים. החל מ-16:20 (משוערת): שחר צוברי - שיוט 10 ואחרון בדגם הניל פרייד. החל מ-17:00: אנסטסיה גלושקוב ואינה יופה - מוקדמות התרגיל הטכני בשחייה צורנית. החל מ-17:30 (משוערת): ורד בוסקילה וגיל כהן - שיוט 6 בדגם ה-470 לנשים. * ערוץ 1 / ערוץ יורוספורט ישדרו את גמר תרגיל הקרקע. * באתר הזה יהיה ניתן לצפות כנראה בחלק מהישראלים. ** יש ללכת ימינה עם החיצים בשורה הראשונה עד הענף הרלוונטי וללחוץ עליו. בהצלחה לכולם !
או שכן או שלא מר ישעיהו הנביא, מה שכן כולנו רואים מה קורה בפועל וזה ביזיון טוטאלי. מקום 35 פור פאק סייק.
היה בחופשה בשבועיים האחרונים באיים המלדיבים, אמיתי לגמרי. זה לא העניין של להלל את משיח, אני חושב, וזו דעתי האישית, שנוכח העובדה ששחר צוברי זכה בארד ב-2008, והוא עם ניסיון, אני חושב שהוא ביזה את עצמו במשחקים האולימפים האלה, וגם את ישראל עצמה.
היה עדיף את משיח בתנאים שכאלה זה נכון אבל תרגעו עם התגובות האלו. מה זה ביזה? מה אתה ורשביאק? הבן אדם נתן מעצמו במשך ארבע שנים להגיע לשם, היה לו חרא של אולימפיאדה אבל דברים כאלו כבר קרו לטובים ממנו. משיח יכול בסופו של דבר לבוא בטענות רק לעצמו כי זה היה לו ביד והוא פיספס את זה. קצת כבוד לאנשים האלה לא יזיק, פעם בארבע שנים כולם נזכרים בהם ואח"כ חוזרים לשחק בביצת הכדורגל המקומית. אני בחששות לגבי שטילוב וקורזיץ מחר, מקווה שלשם שינוי נראה ספורטאים יהודים עם אופיhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני במתח אדיר לקראת מחר, ובעיקר מחזיק אצבעות.
נו הנה כל הטרומפלדורים יוצאים ומרצים על פטריוטיות... מה הקשר בכלל? לציין עובדה שכן, היא קשה וכואבת =/ זלזול. זה שווה ל... ציון עובדה קשה וכואבת. לא טענתי שהוא הגיע לאולימפיאדה בחסד ומבחינתי העובדה הזאת לא תשתנה גם אם הוא יסיים את כל השיוטים במקום האחרון. אלה שאני כן בא אליהם בטענות אלה העומדים בראש איגוד השייט שידעו שיש להם מתמודד שמתאים לתנאים מסויימים כמו כפפה ולמרות זאת נכנסו איתו למלחמה שגמרה אותו בגלל שיקולים פוליטיים.
ואולי דווקא נמרוד הוא זה שהביא את זה על עצמו עם כל העקשנות שלו והחוסר הקשבה שלו לחלק מהאנשים.. לדעתי פשוט צריך להשאיר את זה מאחורינו כי זה באמת כבר לא חשוב עכשיו. לא מכובד פשוט לשמוח לאיד על התוצאות של שחר.
קודם כל, שלא יהיה ספק - העובדה שמשיח לא עלה לאולימפיאדה היא לגמרי עליו. ארבע תחרויות ראש בראש, אין כאן הוגן או לא הוגן (גם אם לקבוע את הרביעית דווקא בתחרות החלשה ההיא בהולנד היה מטופש). מה שיש כאן היא שאלה מקצועית לחלוטין - אתה יודע שהתחרות האולימפית תתקיים באתר שנוטה לרוחות חזקות. אתה יודע שגולש אחד שלך טוב בתחום והאחר לא. זה לא משהו שנולד רק עכשיו. האם לא הגיוני שהדבר יהווה חלק מדרך הקביעה של הגולש שייסע למשחקים? אני יודע שאני חכם בדיעבד, אבל אינני איש שייט. בדיעבד, אני חושב שגם באיגוד השייט יודו שהיו צריכים לחשוב על זה. מה שקרה אינו ביזיון, ומספיק להדביק הגדרות כאלו לספורטאי אולימפי שפשוט נותן תחרות חלשה, בטח כשלא מדובר באיזה אפס שבכלל לא שייך לשם אלא במישהו שכבר שכה במדליה אולימפית. זה פשוט פספוס עבור המשלחת הישראלית. בלונדון נמצא גולש מצוין, רק לא הגולש הכי טוב לתחרות הזו. ואת זה אמרו כבר לפני חודשים. שלומי, צריך להשאיר מאחור את האישים, ולא את האישיו. כי זה משהו שיצטרכו לקחת בחשבון בעתיד.
אמיר, אני כמובן מסכים עם דברייך, והתייחסתי רק לאלה ששמחו לאיד לתוצאות של צוברי. ברור שאיגוד השייט יצטרך לעשות חושבים וכנראה לשנות את הדרך לקביעת הקריטריון.
סיכום תוצאות היום בלו"ז של היום: http://israelolympics.zxq.net/Schedule.4.8.htm הלו"ז למחר: http://israelolympics.zxq.net/Schedule.5.8.htm
העניין הוא שגם עם הקריטריונים המטומטמים משיח הצליח להסתדר ולהוביל על צוברי עד אותו פיצוץ עם גל פרידמן שהוציא אותו לגמרי מפוקוס (גם ככה לא מגדולי המקצוענים שהיו פה אבל זה סיפור אחר). כן. העובדה היבשה היא שמשיח התפרק בחודשים האחרונים וצוברי היה שם כמו גדול כדי לקחת את זה. זה מעולם לא היה נתון לוויכוח. דבר נוסף שלא נתון לוויכוח הוא שאחד הגורמים העיקריים אם לא היחיד להתפרקות היה הסירוב של איגוד השייט לאפשר לו לעבור מגל פרידמן לעמית ענבר. העדיפו להשתיק אותו בטענה שהוא לא יודע מה טוב עבורו ושהוא לא מבין שום דבר. ציפו ממנו להמשיך לעבוד עם מאמן בניגוד לרצונו. לא יודע איך או למה אנשים מתעלמים מזה. תגידו שמדובר בילד מפונק ולא מקצוען. אחלה. עדיין לא משנה את השורה התחתונה. הם הוכיחו שהוא לא מבין שום דבר ועכשיו במקום להתחרות על מדלייה הוא שבועיים מרביע תיירות צ'כיות באיים המלדיביים, הוא הוכיח להם שהם לא מבינים ובמקום להגיע עם שייט שקרוב לוודאי היה מתחרה על מדליה הגיעו עם שייט שמסיים שיוטים במקום ה-495. כולם הפסידו. מה שהופך את הסיפור לביזיון (כן, ביזיון) זאת העובדה שהכתובת הייתה על הקיר וזה עדיין לא בילבל אף אחד מהעסקנים באיגוד השייט לכל אורך הדרך.