לא סיים באיחור ולא כלום. הוא היה אלוף אירופה השנה וניצח הרבה תחרויות יוקרתיות בשנים האחרונות. הפסד כואב ובאמת בלתי צפוי בצורה שלו... חשבתי שלא יכול להיות יותר גרוע מבייג'ינג, איזה כואב זה לא יאמן..
איזה אכזבה, כל היום ציפיתי לקרבות שלו ולעוף כל כך מהר זה פשוט בלתי נתפס.. נשארתי המום מול הטלוויזיה :\
אני לא ימשיך את זה כי בדיעבד קל לדבר, ואני לא רוצה לקחת את זה לכיוון של "בדיעבד". בשורה התחתונה- סוף רע מאוד לקריירה נהדרת. ספורטאי גדול, שכנראה השלווה הייתה בעוכריו. כל התקופה האחרונה דיבר על זה שאין עליו לחץ, שהוא מרגיש שאין לו מה להפסיד, כביכול הוריד לחץ וציפיות, זה אולי פגע במוכנות שלו, בפיקוס, אין הסבר להפסד כזה, הפסד ללא תנאי וללא תחרות.
אחרי יום מדהים אתמול, היום הזה התחיל עם כישלון גדול ומאכזב. אני מאוד מקווה שזה לא מעיד משהו על ההמשך.... כולנו אנדיוני... נחזיק להם אצבעות.
זוהי בדיוק הנקודה, לדעתי פשוט אסור לבקר אותו על כלום. הוא ספורטאי ענק שנתן הכל במהלך הקריירה שלו, והגיע מוכן גם לאולימפיאדה הזו. אבל מה שקרה בקרב הזה הוא באמת היה בלתי צפוי ומפתיע. יש דברים שקשה להתכונן אליהם וזה אחד מהם.. צריך לכבד אותו על הקריירה האדירה שעשה ולא לחכות לו בפינה עם כל העקיצות והקטילות..
והוא יצא מכולן וזכה השנה באליפות אירופה ובמ"ס תחרויות חשובות.. הוא החזיק את הג'ודו הישראלי בשנים האחרונות והביא את רב ההישגים. אסור לשכוח את זה..
מה הקשר פציעות עכשיו? או גיל? אין לזה שום קשר להפסד היום. מילא הוא היה שופך לאגר אחרי 3 דקות ומתמוטט על המזרן. מילא היו זורקים אותו בלי מאמץ. אבל לא. הוא הפסיד היום קרב בצורה הזויה שלא קשורה לכלום ולא תחזור על עצמה גם אם יקיימו עכשיו את הקרב 9999 פעמים ברצף כמו שכל "לוחם" בכל ענף לחימה מפסיד לאורך הקריירה שלו. ב-UFC כל שבועיים רואים דברים כאלה. אין מה לעשות וזה מה יש, לרוע מזלו זה נפל דווקא בקרב הראשון ובאולימפיאדה. מבחן גדול להרבה אפסים בתקשורת שאני מקווה שיידעו להתאפק כשמדובר בבן אדם העצום הזה ולסכם את הקריירה כמו שמגיע לו. מבחינתי הספורטאי הישראלי הגדול בכל הזמנים. כל כך לא מגיע לו שזה לא ייאמן, אי אפשר לעכל את זה פשוט.
אריק זהבי מירר בבכי בסיום וירד שבור לחדר ההלבשה כואב הלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אחח כל פעם הם מגיעים לאולימפיאדה ונכשלים, נכון אסור לבקר אותם יותר מדיי אבל בתכל'ס הספורטאים הישראלים נכשלים שזה מגיע לאולימפיאדה...