* אליס שלזינגר נכנעה באיפון (בריח) לאורסקה זולניר (סלובניה, 5 בעולם). הקרב היה שקול בתחילתו, אבל תרגיל אחד של זולניר הפתיע את אליס ונתן לסלובנית ווזארי, ובהמשך זולניר עשתה לאליס בריח וגרמה לה להיכנע. שלזינגר תפגוש בקרב הראשון בבית התנחומים את ז'בריס אמאן (צרפת, 2 בעולם) אלופת העולם מריו אשתקד ואלופת אירופה בשנתיים האחרונות.
הצרפתייה נראתה לא טוב ברבע הגמר מול המונגולית (10 בעולם) והפסידה בתום החלטת שופטים.. שעת הקרב (משוערת): 16:07.
תהרגו אותי אני לא מבין למה מחלקים 2 מדליות ארד בג'ודו...אני לא רואה את זה קורה בשום ענף ספורט, למה פה כן? 2 המפסידות של החצי משחקות על הארד...פשוט וקל. אתם לא רואים הרי בטניס עושים בית תנחומים נכון? הזוי ומוזר. צוברי התחיל עכשיו שיוט מספר 2, נקווה למקום בעשירייה הראשונה, בתוכה, אחרת, המצב של שחר כבר נהיה בינוני ומטה להשגת מדליה, כלשהי. (גל פרידמן לצורך הדוגמא השיוט החלש ביותר שלו שנזרק בסופו של דבר היה מקום 8, זה שווה בהחלט זהב)
* השיוט השני של שחר צוברי התחיל, שיהיה לו בהצלחה ! עדכונים חיים בלייב נתונים כאן. הרוחות שם כרגע חזקות ולא טובות לשחר. נקווה לטוב..
העיקר שהיא מעניינת :aaa021: אגב הימנון מושמע במשחקים האולימפים רק לגבי מקום ראשון נכון? אני לא טועה, זאבי לא הושמע ההימנון כשהוא זכה בארד רק פרידמן?
אני רואה שמשדרים ביורוספורט הרבה כדורעף, איך הנבחרת שלנו? אני יודע רק שאימן אותנו רב האמן בכל הקשור לאימון כדורעף אריה זלינגר ולפחות עם הבנות הוא הצליח לא רע ובנה לנו נבחרת טובה יחסית לאין כסף שיש פה. הגענו לאיזה אליפות עולם/אירופה אי פעם?
מה קורה אם יש פסילה? האם אפשר להוריד את השיוט הזה? איזה ניקוד מתקבל? הכי גרוע? עריכה: שחר סיים מקום 8 את השיוט השני, בסדר. אבל השיוט הראשון היה גרוע מאוד המיקום של ה-12. רק יום מעולה מחר ישאיר לו סיכוי למדלייה, משמע 2 שיוטים ולסיים את שניהם במקומות 1-5 כל אחד.