אם והאו ינצל וירגיש טוב ב100 אחוז? יש מצב שהוא חוזר לשחק. הכי חשבו שיחזור להיות בריא ולא משנה אם יחזור או לא.
דום לב כפול זה משהו רציני שלא ניתן לתאר. גם אם פוארטה יחזור וירגיש טוב, קשה לי להאמין שנראה אותו בקבוצה גדולה (או בכלל, הוא יחליט שהוא לא חוזר לשחק בהמלצת רופאים, משפחה). ולא נשכח שהנזק כבר נעשה ללב שלו.
מקווה שהוא ייצא מזה ונראה אותו במגרשים. הוא שחקן מצויין שהעונה היה אמור לשדרג את מעמדו בסביליה, לנוכח הפציעה של אדריאנו ונראה שהמאמן נאבאס מאוד מאמין בו. זה מזכיר לי את מקרה מני לוי שכולם יודעים מה קורה איתו היום. כמה שהכדורגל משחק יפה יש בו גם רגעים עצובים. מחזיק לו אצבעות כמו כל ספרד.
אין שום מצב שפוארטה חוזר לשחק אחרי דום לב.אבל אנחנו סתם טוחנים מים קודם כל שיחלים ואחר כך נוכל לדבר על אם הוא יוכל לשחק.
קודם כל שייצא מהמצב הקשה, אח"כ נדבר. זה אחד הדברים המפחידים שאפשר לראות במגרשי הכדורגל, ומי שראה את המקרים של מארק ויויאן פו ומיקלוש פאהר(היה גם סרט תיעודי על המקרים המזעזעים האלה ועל עוד כמה פחות מפורסמים) חווה בוודאי דז'ה-וו. טוב שדראגוטינוביץ' היה ערני ומהיר מספיק כדי להוציא לו את הלשון.
הסיפור הזה עובר מאוד בשקט, ולדעתי זה מזעזע. זה ידיעה קטנה פה, ידיעה קטנה שם. לעזאזל, זה צריך להיות אחת הידיעות הראשיות. הספורט מתגמד ונעשה לא חשוב ליד כאלה דברים. אבל העיקר שגיא לוי מסכים לאמן את מכבי. בושה.
דבר ראשון אם זה היה שחקן ישראלי אני מאמין שזה היה עושה יותר רעש כמו במקרי של מני לוי בכל מקרה אני מקווה שהוא יהיה חזק ויצא מזה בשלום!!!
שמע כמו שמקרה מני לוי לא עשה רעש בעולם, זה בגלל שלאנשים יותר איכפת מה קורה אצלהם ולא ממש מה אצל אחרים. הכי חשוב, שיהיה בריא.