לא הוא לא. עם כל הכבוד לכמות המשחקים של היגוואין כחלוץ שני בריאל (שאותם ניתן לספור על יד אחת ) היגוואין היה האמא של האמא של חלוצי השפיץ בריבר ונרכש כאחד כזה. מאיפה בידיוק הבאת את זה שהוא חלוץ שני?
על סמך כמה משחקים בקריירה שלו בריאל מדריד אתה קבעת כי הוא חלוץ שפיץ? אני גם ראיתי את הרוב המוחלט של המשחקים של ריאל מדריד בשנה וחצי האחרונות, ולא זכור לי משחק אחד בו הוא פתח כ9. אולי רק באותו משחק מול מאיורקה בו רוד נפצע, וגם בקשר לזה אני לא בטוח. בכל אופן, גם אם זה קרה, זה היה כפתרון חד פעמי וכסותם חורים זמני. אני לא מצאתי במשחק שלו שום איכויות של חלוץ חוד. הוא לא יודע לשחק עם הגב לשער, הוא לא חזק מספיק, ומעל הכל, הוא סקורר גרוע. מנגד, הוא מהיר וטכני, מה שאם כבר, מאפשר לו לשחק כקיצוני, ואין פלא שזו אחת משתי העמדות שהוא שיחק בהן הכי הרבה במהלך התקופה שלו במדריד. ובקשה ממך, אל תביא לי דוגמאות ממשחקים שלו בארגנטינה כטיעוני נגד. זה לא באמת נחשב.
מאיפה הבאת את זה שאני קובע כי היגוואין הוא חלוץ חוד על סמך משחקיו בריאל? אני קובע אך ורק על ידי משחקיו בריבר בהם הוא הצטיין. אם אתה לא מחשיב את משחקיו שגרמו לו להגיע לספרד אז אתה מוזמן לחיות בבועה שלך. תהנה.
אני לא מחשיב את המשחקים שלו בארגנטינה באותה מידה שאני לא מחשיב את תיירי הנרי כקיצוני רק כי הוא שיחק קצת באגף ביובנטוס. היגואין לא שיחק (במצב תקין) בריאל מדריד כחלוץ חוד בכל התקופה שלו במועדון תחת שני מאמנים שונים. גם אם הוא היה כזה בריבר, מה עוד צריך כדי להסיק שהוא כבר לא חלוץ שפיץ, או לפחות לא טוב מספיק כדי לשחק ככזה בריאל מדריד, שם מעדיפים אותו בעמדות אחרות? רגע, בעצם אני חי בבועה, אז לא בטוח שתבין אותי בפעם הראשונה. לכתוב לך את זה בכתב יותר גדול?
אני דווקא כן מחשיב את תיפקודו של גונזאלו בארגנטינה. הבעיה היא שאף מאמן לא ניסה אותו כחלוץ חוד על סמך תיפקודו בארץ הבשר (וכשונוסה כאחד כזה נגד מאיורקה- כבש).
לא יודע, לי הוא לא נראה כמו חלוץ שפיץ. אפילו אני לא יודע מה הוא. אבל לעומתו סביולה בהחלט יכול להיות ה"מוריינטס" החדש לצד ראול. סביולה במערך של 4-4-2 פשוט חלוץ מושלם.
להיות חלוץ חוד בארגנטינה זה שונה מאוד מלהיות החלוץ המרכזי של ריאל מדריד, ואין צורך לפרט. אני חושב שהתכונה הכי חשובה של חלוץ חוד - סיומת, זה החלק שבו היגואין לוקה בחסר. היגואין זריז מאוד, יש לו דריבל טוב ולדעתי הוא מתאים להיות החלוץ השני. אני אפילו רציתי שהוא יישחק על חשבונו של ראול בעונת 07\2006, מרוב שהתלהבתי מהכישרון הגדול שלו. ההופעה הראשונה שלו במדי ריאל מדריד(נגד סראגוסה במחזור ה-18) הייתה מדהימה. הוא עשה הכל...חוץ מלכבוש. מה שכן, היגואין השנה שיפר את הסיומת שלו במקצת. עם הזמן זה יגיע. לדעתי שוסטר קצת פיספס אותו בשנה שעברה. כאשר רוד היה פצוע או שחוק פיזית, הוא היה חייב לשחק(זה עדיף על בפטיסטה כחלוץ). הגיע לו יותר מ794 דקות בליגה, זה פחות מעשרה משחקים מלאים.
דור, הכוונה שלי היא לתת להיגוואין הזדמנות לשחק כחלוץ חוד באופן עיקבי כשיש צורך כמו שקרה העונה כאשר רוד נפצע. אני מניח שאתה מסכים איתי.
לא! לא! אני לא מסכים איתך! אני צריך לצעוק יותר חזק?! http://img258.imageshack.us/img258/7883/68381190xx1.Xxx תנו לו כבר לשחק! :aaaprot: תנו לו היזדמנויות והוא יחורר את רשתות הברנבאו, רק תנו לו את ההיזדמנות הזאת לשחק עם חלוץ לידו, אין לי ספק שהוא יהיה יותר טוב מגונזו הזה שלכם שמחליף תיסרוקת כל שבוע כמו מיתרומם.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/de_la_red281107_ES.Xxx הנה המחליף של כריסטיאן פאולסן? המארקה מפרסם שבסביליה חושבים ברצינות על פנייה לרובן דה לה רד, שעשוי לעזוב גם הוא את ריאל מדריד כדי לקבל דקות משחק, בדומה לגראנרו. רק ישנה בעייה בדרך. המחיר שאותו דורשת ריאל מדריד עבור השחקן הוא גבוה מאוד עבור סביליה(כמעט כפול מהסכום שייכנס ממכירתו של פאולסן ליובנטוס). גם כאן הוזכרה אופצייה של השאלה. בימים הקרובים צפויות בתפתחויות.
המלצה שלי היא שכל ההודעות הקודמות שהיו על ריאל מדריד בנושא זה למחוק והנה לינק על התעניינות סביליה בדה לה רד
לואיס פביאנו אמר בראיון במארקה שהוא לא ילך בדרכם של קיטה,אלבס ופאולסן ויישאר בסביליה,בנוסף הוא עוד אמר שהוא לא שמע שום דבר על ההתעניינות של ריאל מדריד בו ושהוא שמר על קשר טוב עם דל נידו בחופשה
דה לה רד הוא פתרון נחמד בעיני, אבל לא לבעיות של סביליה. עד כמה שאני יודע הוא לא הקשר האחורי האידיאלי וקישור שלו ושל רנאטו נראה יותר פרוץ מהבתים במסריסייד. שוסטר + קאפלו < Santiago Bernabeu? סבבה. מ.. עכ... שיו! (ברנבאו ידידי, תענה לי בדיון של ריאל)