הדיון הרשמי של סביליה :רומאריק הגיע מלה-מאן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Jul 5, 2007.

1. Santiago Bernabeu Member

לא הוא לא. עם כל הכבוד לכמות המשחקים של היגוואין כחלוץ שני בריאל (שאותם ניתן לספור על יד אחת
    ) היגוואין היה האמא של האמא של חלוצי השפיץ בריבר ונרכש כאחד כזה. מאיפה בידיוק הבאת את זה שהוא חלוץ שני?

Last edited: Jul 14, 2008
  2. Pipe Member

על סמך כמה משחקים בקריירה שלו בריאל מדריד אתה קבעת כי הוא חלוץ שפיץ? אני גם ראיתי את הרוב המוחלט של המשחקים של ריאל מדריד בשנה וחצי האחרונות, ולא זכור לי משחק אחד בו הוא פתח כ9. אולי רק באותו משחק מול מאיורקה בו רוד נפצע, וגם בקשר לזה אני לא בטוח. בכל אופן, גם אם זה קרה, זה היה כפתרון חד פעמי וכסותם חורים זמני.

אני לא מצאתי במשחק שלו שום איכויות של חלוץ חוד. הוא לא יודע לשחק עם הגב לשער, הוא לא חזק מספיק, ומעל הכל, הוא סקורר גרוע. מנגד, הוא מהיר וטכני, מה שאם כבר, מאפשר לו לשחק כקיצוני, ואין פלא שזו אחת משתי העמדות שהוא שיחק בהן הכי הרבה במהלך התקופה שלו במדריד.
    ובקשה ממך, אל תביא לי דוגמאות ממשחקים שלו בארגנטינה כטיעוני נגד. זה לא באמת נחשב.

Last edited by a moderator: Jul 14, 2008
  3. Santiago Bernabeu Member

מאיפה הבאת את זה שאני קובע כי היגוואין הוא חלוץ חוד על סמך משחקיו בריאל? אני קובע אך ורק על ידי משחקיו בריבר בהם הוא הצטיין. אם אתה לא מחשיב את משחקיו שגרמו לו להגיע לספרד אז אתה מוזמן לחיות בבועה שלך. תהנה.

4. Pipe Member

אני לא מחשיב את המשחקים שלו בארגנטינה באותה מידה שאני לא מחשיב את תיירי הנרי כקיצוני רק כי הוא שיחק קצת באגף ביובנטוס. היגואין לא שיחק (במצב תקין) בריאל מדריד כחלוץ חוד בכל התקופה שלו במועדון תחת שני מאמנים שונים. גם אם הוא היה כזה בריבר, מה עוד צריך כדי להסיק שהוא כבר לא חלוץ שפיץ, או לפחות לא טוב מספיק כדי לשחק ככזה בריאל מדריד, שם מעדיפים אותו בעמדות אחרות? רגע, בעצם אני חי בבועה, אז לא בטוח שתבין אותי בפעם הראשונה. לכתוב לך את זה בכתב יותר גדול?

5. Santiago Bernabeu Member

אני דווקא כן מחשיב את תיפקודו של גונזאלו בארגנטינה. הבעיה היא שאף מאמן לא ניסה אותו כחלוץ חוד על סמך תיפקודו בארץ הבשר (וכשונוסה כאחד כזה נגד מאיורקה- כבש).

6. xavi6 Member

לא יודע, לי הוא לא נראה כמו חלוץ שפיץ. אפילו אני לא יודע מה הוא.
    אבל לעומתו סביולה בהחלט יכול להיות ה"מוריינטס" החדש לצד ראול. סביולה במערך של 4-4-2 פשוט חלוץ מושלם.

7. Raulito Madridista

להיות חלוץ חוד בארגנטינה זה שונה מאוד מלהיות החלוץ המרכזי של ריאל מדריד, ואין צורך לפרט.
    אני חושב שהתכונה הכי חשובה של חלוץ חוד - סיומת, זה החלק שבו היגואין לוקה בחסר.
    היגואין זריז מאוד, יש לו דריבל טוב ולדעתי הוא מתאים להיות החלוץ השני. אני אפילו רציתי שהוא יישחק על חשבונו של ראול בעונת 07\2006, מרוב שהתלהבתי מהכישרון הגדול שלו. ההופעה הראשונה שלו במדי ריאל מדריד(נגד סראגוסה במחזור ה-18) הייתה מדהימה. הוא עשה הכל...חוץ מלכבוש.
    מה שכן, היגואין השנה שיפר את הסיומת שלו במקצת. עם הזמן זה יגיע. לדעתי שוסטר קצת פיספס אותו בשנה שעברה. כאשר רוד היה פצוע או שחוק פיזית, הוא היה חייב לשחק(זה עדיף על בפטיסטה כחלוץ). הגיע לו יותר מ794 דקות בליגה, זה פחות מעשרה משחקים מלאים.

8. xavi6 Member

דווקא סיומת זה משהו שלסביולה יש בכמויות, והוא עדיין לא קיבל היזדמנויות רבות.

9. Santiago Bernabeu Member

דור, הכוונה שלי היא לתת להיגוואין הזדמנות לשחק כחלוץ חוד באופן עיקבי כשיש צורך כמו שקרה העונה כאשר רוד נפצע. אני מניח שאתה מסכים איתי.

10. xavi6 Member

לא! לא! אני לא מסכים איתך! אני צריך לצעוק יותר חזק?!

http://img258.imageshack.us/img258/7883/68381190xx1.Xxx
    תנו לו כבר לשחק! :aaaprot:

תנו לו היזדמנויות והוא יחורר את רשתות הברנבאו, רק תנו לו את ההיזדמנות הזאת לשחק עם חלוץ לידו, אין לי ספק שהוא יהיה יותר טוב מגונזו הזה שלכם שמחליף תיסרוקת כל שבוע כמו מיתרומם.

11. REAL MADRID Member

מה דעתכם לדון על זה בדיון של ריאל ולעזוב את הדיון של סביליה בשקט?.

אל תענו לי.

12. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/de_la_red281107_ES.Xxx

הנה המחליף של כריסטיאן פאולסן? המארקה מפרסם שבסביליה חושבים ברצינות על פנייה לרובן דה לה רד, שעשוי לעזוב גם הוא את ריאל מדריד כדי לקבל דקות משחק, בדומה לגראנרו. רק ישנה בעייה בדרך. המחיר שאותו דורשת ריאל מדריד עבור השחקן הוא גבוה מאוד עבור סביליה(כמעט כפול מהסכום שייכנס ממכירתו של פאולסן ליובנטוס). גם כאן הוזכרה אופצייה של השאלה. בימים הקרובים צפויות בתפתחויות.

13. סביליה אצלי בדם Member

14. סביליה אצלי בדם Member

לואיס פביאנו אמר בראיון במארקה שהוא לא ילך בדרכם של קיטה,אלבס ופאולסן ויישאר בסביליה,בנוסף הוא עוד אמר שהוא לא שמע שום דבר על ההתעניינות של ריאל מדריד בו ושהוא שמר על קשר טוב עם דל נידו בחופשה

15. Pipe Member

דה לה רד הוא פתרון נחמד בעיני, אבל לא לבעיות של סביליה. עד כמה שאני יודע הוא לא הקשר האחורי האידיאלי וקישור שלו ושל רנאטו נראה יותר פרוץ מהבתים במסריסייד.

שוסטר + קאפלו < Santiago Bernabeu?

סבבה. מ.. עכ... שיו! (ברנבאו ידידי, תענה לי בדיון של ריאל)