לפי דעתי אם פאולסן יעבור הוא לא יצליח להשתלב שם והוא עדיין לא נראה לי בשל לעבור לקבוצה גדולה וגם היכולת שלו עדיין לא גבוהה בשביל זה.
יובנטוס צריכה להתחזק בקשר 50\50, שחקן שיודע לדחוף את הקבוצה קדימה ולעזור לה לפרוץ בונקרים. פאולסן קשר אחורי שמתמחה בעבודת הגנה וחילוץ כדורים, אבל הוא שחקן מאוד אפור בסופו של דבר. בנוסף, אחרי שקייטה כבש עזב את סביליה, קשה לי להאמין שדל-נידו יוותר עליו, אחרת כל מרכז השדה שלו ייתפרק לחלוטין וגם ככה ההגנה של סביליה חלשה מאוד יחסית. צ'אבי אלונסו, אחריו יובנטוס מחזרת כבר הרבה מאוד זמן, נראה לי אופצייה מצויינת.
לפי מה שהבנתי, יש לפאולסן סעיף שחרור של 10 מליון יורו, מה שאומר שאם קבוצה מציע את הסכום הנ"ל סביליה תיהיה חייבת לשחרר אותו.
אז שיציעו ואחרי זה נראה מה יהיה. באתר הרשמי מפורסם שסביליה תשחק נגד מילאן ב-1.8.08 משחק ידידות. מישהו יודע מה התפיד של קוסטה בקישור?
מבחינה מקצועית לדעתי הוא דווקא כן מתאים אבל בשביל מה יובה צריכה אותו כשיש לה כבר את סיסוקו שהגיע באמצע העונה הקודמת ועשה עבודה מצויינת. כמו שכבר דור ציין יובה צריכה יותר קשר 50-50,אלונסו אגב לא מתאים לדעתי אבל את זה נשאיר לדיון של יובנטוס.... וגם קשה לי להאמין שדל נידו יוותר על פאולסן....
המארקה מפרסם שהגיעה הסכמה בין סביליה ויובנטוס על העברת פאולסןוששוסטר מתעקש להביא את לואיס פביאנו לריאל מדריד אם פביאנו יעזוב את סביליה זה בהחלט יצור בעיה ביכולת הכיבוש של סבילה(לא נראה לי שדל נידו יוותר עליו)
השמועות בקשר לפביאנו הן חרטה לפי דעתי. סולדאדו וסביולה מצהירים כל הזמן שהם מעוניינים להישאר בקבוצה. ברור שהשניים לא יישארו, אחד מהם לפחות יימכר, אבל יש לקחת בחשבון את היגואין שהוא המחליף מספר 1 של ראול ורוד. אי-אפשר לדעת מה שוסטר מתכנן, אולי אפילו נראה 4-5-1 במידה ורונאלדו יגיע ורובן יהיה כשיר(קשה להכריע מה יותר רחוק מהמציאות). מה גם שסביליה לא תפרק את כל הקבוצה בעונה אחת. שני שחקנים חשובים מאוד עזבו כבר. אם סביליה הייתה מעוניינת למכור את פביאנו היא הייתה עושה את זה כאשר השם שלו היה חם, קצת לפני סוף העונה. אני בכל אופן לא רוצה לראותו בריאל מדריד, אני מרוצה מהקאדר הנוכחי שיש לקבוצה. למרות שאני יודע שקשה להאמין שראול שוב יעביר עונה כזאת נקייה פציעות, ורוד כבר מראה סימנים של שחיקה גדולה, היגואין יכול למלא את החלל בצורה מצויינת והוא הוכיח את זה בשנה שעברה ואני מאוד מאמין בו, ויש את סביולה\סולדאדו על הספסל כגיבוי(כנראה). בנוסף, קשה לי להאמין שפביאנו ייתן תפוקה זהה כאשר הוא לא יהיה השחקן המרכזי בהתקפה.
סקילאצ'י יהיה שחקן סביליה http://baobongda.com.vn/images/stories/0208/Tinnong/SQUILLACI44.Xxx סביליה הגיעה עם ליון לסיכום לגבי העברתו של סקילאצ'י לספרד, והחתימה הרשמית של הצרפתי זה עניין של שעות בודדות. סביליה תשלם עבור הבלם בן שיחגוג באוגוסט 28, כשבעה מליון יורו. מנולו חימנז, מאמנה של סביליה שדרש לחזק את החלק האחורי של קבוצתו, בונה על סקילאצ'י כבורג המרכזי בהגנה של סביליה, בעיקר בגלל הניסיון הרב של השחקן שזכה עם ליון בשתי אליפיות רציפות. לגבי שאר ההגנה של סביליה עדיין קיים סימן שאלה, כאשר בקבוצה מצפים לכשירותו של אסקודה שסובל מפציעה.
רכישה טובה של סביליה. סקילאצ'י הוא שחקן טוב, נותר רק לראות איך הוא ישתלב בקבוצה. לגבי פאביאנו, אני מקווה ומאמין שהוא לא יעבור לריאל, ולא יעזוב את סביליה, לפחות השנה.
Raulito-זה באמת נראה לי נכון שהשמעות על מעברו של פביאנו נראות לי טיפשיות, בגלל ריבוי החלוצים של ריאל, ואתה יכול להגיד לי איפה פורסם על מעברו של סקילאצ'י לסביליה?
ריבוי חלוצים בריאל? במשך כל העונה שעברה דיברו על "איזה חלוץ יגיע בקיץ". ריאל זקוקה בדחיפות לחלוץ חוד. ראול, היגוואין וסביולה לא כאלה. רוד כבר לא צעיר וחייבת להיות לנו אלטרנטיבה יותר טובה מסולדאדו ברגע שרוד חסר מסיבה כלשהי. אבל רק בשביל הפרוטוקול, אני לא רוצה את פביאנו.
היגוואין הוא בידיוק החלוץ המתאים למטרה, הבעיה היחידה היא שאיכשהו ניראה לי שאף אחד בצוות המקוצעי לא שם לב לכך.
לפני כמה חודשים הייתי בעד הגעה של פאביאנו לריאל, כי בזמנו היה לו סעיף שחרור נמוך (בסביבות ה9 מיליון יורו כמדומני) וכי הוא היה יושב על הספסל בלי למצמץ וכי בסך הכל הוא שחקן חביב. כעת הוא האריך את חוזהו, סעיף השחרור עלה בהתאם ודל נידו כמו דל נידו יסחוט מריאל כמה שאפשר, ופאביאנו לא שווה את זה לדעתי, כי הוא שחקן חביב, אבל לא 20 מיליון יורו חביב. Santiago Bernabeu, גם אף אחד מאוהדי הכדורגל לא נראה ששם לב לכך. היגואין הוא חלוץ שני קלאסי, אתה רוצה להציב אותו כ9 בשפיץ? זה שהוא משנה תסרוקות כל חדושיים לא אומר שהוא משנה את התפקוד שלו במגרש כל חודשיים...