הדיון הרשמי של סביליה :רומאריק הגיע מלה-מאן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/7/07.

1. אלי מתחן Member

הוא הבקיע כמות דומה בליגה האיטלקית

2. Pipe Member

שבאנטון עבר פציעה שאחריה הוא לא חזר להיות שבאנטון של לפני הפציעה. הוא פחות חד, ובעונה שעברה אלמלא ההחמצות המגוחכות שלו והאנמיות שלו מול השער סביליה יכלה לסיים על האליפות.
    ראמוס לא בונה עליו כשחקן הרכב, הוא רביעי ברוטציה אחרי קאנוטה, קרז'קוב ופאביאנו, ובסביליה מגששים בסביבתו של זו והחתמה של הברזילאי בכלל עשויה לסלול את דרכו החוצה.

3. Fergie's Legend Member

רק בהגנה?
    הוא חשוב לכל הקבוצה. הוא הקפטן, והוא חשוב מאוד קודם במורל(דבר שכ"כ חשוב אצל סביליה) ואח"כ בהגנה.
    בשורה התחתונה, אכן מכה קשה לסביליה.

4. valery26 Member

גם אם דני אלבס ילך לדעתי סבילה תישאר בצמרת. קודם כל הם יקבלו הרבה כסף עליו שנית הם לא יכולים להשאיר שחקן שלפי הפירסומים רוצה לעבור לקבוצה גדולה יותר, שיעבור ושיהיה לו בהצלחה.
    אבל סביליה מנוהלת נכון כך שהיא לא תלויה בשחקן אחד ועל זה מגיע מילה טובה כפי שכבר ציינו פה למנהל שהביא אותם למצב כזה עם ניהול מצוין ולחשוב שקאנוטה נקנה ב4 מיליון יורו .

לדעתי למרות שהוא שחקן נהדר אין סיבה לדאגה, הסיבה לדאגה יכולה לבוא עם ההשתתפות של סביליה בליגת האלופות דבר שיכול לפגוע כמו שזה פגע בסוסיאדד ובסלטה ,למרות שסביליה במצבה הנוכחי קבוצה יותר טובה מהקבוצות הללו יוכלו להיווצר בעיות.

אבל לפי דעתי התחזית היא אופטימית סביליה תתקדם בליגת האלופות ותסיים במקומות 4-8 בליגה וכולם פה יוכלו את הכובע חוץ ממני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כל הרעש והצלצולים שעשה קאנוטה בקיץ עם דיבורים על עזיבה , האריך אתמול החלוץ ממאלי את חוזהו בסביליה עד 2010 ,סעיף השחרור שלו עומד על 25 מיליון יורו .

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20070813/kanoute6.Xxx

דניאל אלבס גמר את הקשר שלו עם סביליה .
    המגן/קשר הברזילאי סירב לשחק מחר במוק' האלופות מול א.א.ק אתונה כדי לא לפגוע לו במעבר לריאל או צ'לסי (שימנע ממנו לשחק איתם בצ'מפיונס) ,לחואנדה ראמוס לא הייתה ברירה ואלבס מחוץ לסגל .

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20070814/dalves6.Xxx

6. LucaToni Member

לא צריך את אלבס... השחקן הכי פחות אהוב עליי בסגל של סביליה שעליו סביליה תעשה הרבה כסף... הם יכולים להביא מגנים ימניים לא פחות טובים בפחות כסף...
    דני אלבס לא כזה שחקן גדול... הסיבה שהוא הצליח בגלל שהוא שחקן התקפי מצוין והשיטה של סביליה התאימה לו בול. תכל'ס אני חושב שהמחיר שלו גבוה מהיכולות שלו למרות שהוא שחקן טוב.
    אם הוא לא רוצה לשחק במועדון שעשה אותו אז לא צריך.
    בונים שם קבוצה מעולה עם חומר שחקנים לא פחות טוב משל הקבוצות הטובות... אני לא מבין למה לא להיות נאמן כי בכל מקרה לטעמי סביליה כרגע קבוצת צמרת שיש לה שחקנים כמו דודה על הספסל...
    חיזוק בעמדת הבלם (אויפאלושי) וסביליה תתמודד בכבוד על אליפות השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/07
  7. REAL MADRID Member

מצד אחד אתה אומר שדני אלבס לא שחקן כזה גדול אבל מצד שני אתה אומר שהוא שחקן ענק..
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. LucaToni Member

לא התכוונתי שהוא שחקן ענק... נכתב בצורה שגויה... התכוונתי שהוא שחקן טוב שהתאים לשיטה של סביליה ולכן לא רציתי שיעזוב (בתור אחד שנחמד היה לו לראות את הצלחת סביליה) אבל גם רציתי לציין שהוא שחקן שכן אפשר להחליף

9. REAL MADRID Member

מה התחליף של סביליה לאלבס?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו יתחילו לעשות חיפושים למגן ימני בסביליה .

11. LucaToni Member

מה אני סקאוט?
    מה אני מאמן?
    לטעמי יש שחקנים איכותיים שעדיין לא נחשבים ברמה של אלבס אבל הם לא נחותים... כמו רפינייה של שאלקה... יש עוד הרבה, ויש גם שחקנים צעירים מוכשרים בברזיל, ארגנטינה וכו' שעוד לא קנו אותם קבוצות אירופאיות... תמיד יש כאלו.
    גם שחקנים שכן כבר נחשבים לשחקנים מעולים יש במחיר פחות משל אלבס כמו זאקרדו, מיגל ומאיקון... אבל אלו בטח לא ירצו להגיע לסביליה...
    יש גם שחקנים שיכולים להיות בכיף בקבוצה כמו סביליה אבל לא משחקים באירופה כמו קאסטרו של מקססיקו...

ונגיד שאין זמן לסקאוטינג ולחיפושים...
    אפשר תמיד להשאיל שחקנים כמו הוגו איבארה של בוקה שלא באירופה רק בגלל שהוא כבר בן 33.
    ואל תזלזל באיבארה... אני בטוח שאתה צוחק.

מה שאמרתי זה נשמע מטומטם, אבל תסמוך עליי שיש עכשיו מגן ימני בברזיל שבעוד שלוש-ארבע שנים לא תבין מאיפה הוא צץ פתאום והפך לכוכב... אני אומר שיש תחליף לאלבס כי ההנהלה והצוות המקצועי של סביליה זה צוות שאין כמותו בעולם... גם במציאת כשרונות.

12. Raulito Madridista

להתראות, דני

אחת הסאגות הגדולות ביותר בכדורגל האירופי תמו היום. אתר המארקה הספרדי מפרסם בדקות אלו על עזיבתו של דני אלבס, אחד המגנים הטובים בעולם, והצטרפותו לצ'לסי. היה ברור שזו רק שאלה של זמן, והמגן המצויין שלטענתו עשה כל מה שיכל לעשות, בסביליה(שני גביעי אופ"א, סופר-קאפ אירופי וגביע ספרדי), שהיה מצויין בגמר הקופה אמריקה והיה אחד מהמצטיינים בעונה החולפת בליגה הספרדית(בישל 11 שערים - כמות אדירה למגן וכבש עוד כמה), נרכש על ידי צ'לסי. סביליה תקבל 36 מליון יורו והיא מעוניינת בסיסיניו. את משחקו האחרון במדי הקבוצה, שיחק אלבס ביום שבת, כאשר ניצח עם סביליה את ריאל מדריד במשחק הראשון מבין שניים, בסופר-קאפ הספרדי. אלבס הגיע לסביליה באמצע עונת 03\2002.

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/08/14/alves_fichaje140807.Xxx

הלינק מאתר המארקה ששם פורסמה הכתבה

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/07
  13. XabiAlonso Member

בולהארוז מסוגל לשחק כמגן ימני דווקא לא רע בכלל.

14. tiktin Member

הקניה הזאת רק מוכיחה לי שצ'לסי היא הקבוצה הכי מסריחה בכדורגל העולמי. היא פשוט קונה שחקנים בשביל שלא ילכו לקבוצות אחרות ויחזקו אותם. פשוט מגעיל. למרות שהוא המגן השני הכי טוב בעולם צ'לסי לא ממש צריכה אותו.
    אגב לדעתי 36 מליון זה סכום קטן.. הייתי בטוח שזה יהיה יותר קרוב ל45.. אני לא מבין את סביליה. עד עכשיו דני אלבס היה הדבר הכי חם בספרד והוא זה שהביא אותה להשגים של השנה ולא משנה מה תגידו, השנה סבליה תהיה הרבה פחות טובה.

15. XabiAlonso Member

דווקא צ'לסי הייתה צריכה מגן ימני ברמה עולמית.
    פריירה וג'ונסון לא כאלה.