לא קראתי את הכתבה (רק עכשיו התעוררתי משינה דביקה על הספא) אבל אני לא מאמין שבסביליה יוותרו על מרכז השדה שלהם (פאולסן וקייטה) בעונה אחת לפני שיש להם כבר מחליפים ראויים. רנאטו בתור מחליף לפאולסן? בדיחה רעה. סביליה אצלי בדם, במקום לבנות כ"כ על הסגל הנוכחי, הגיע הזמן לדבר על חיזוקים..
חחחחח אני יכול ללמד אותך על סביליה. פרננדו נבארו ישחק כבלם בסביליה ופיפא מנגר(אם אתה מכיר את המשחק)אומר שהוא יכול לשחק גם כקשר אחורי,פאזיו הוא במקור בלם אבל הוא שיחק בשנה שעברה כקשר אחורי ועשה זאת מעולה ואף הבקיע מספר שערים בעמה זו ורנאטו כדי שתבדוק לעומק הוא אכן קשר אחורי ולא התקפי ואתה מוזמן לבדוק את זה. בזה אתה באמת צודק ואם באמת הוא יעזוב צריך להתחיל למצוא לו מחליף ראוי. REAL MADRID אני רוצה להזכיר לך שאין עכשיו אף אחד בסביליה מחליף ראוי לפולסן ורק רנאטו בעמדה המקורית שלו הוא קשר אחורי שיכול "להחליף" אותו ובקשר לחיזוקים אם לא התעדכנת הגיעו כבר כמה חיזוקים לשנה,כגון:קונקו,רומריק,נבארו,קוסטה ופאוגה
מתי יבוא לפה כותב: "כתיבה זה אצלי בדם". אחי, תנסה לסכם את כל ההודעות שלך באחת. תגיד פשוט לכולנו - אחד אחד. יחסוך לכולנו הרבה כאב ראש והרבה תמונות לא קשורות של שחקנים כושלים. ארתור, בברכה, אגף הגוויה.
חיזוקים לקישור האחורי. אי אפשרל לאלתר ולתת לשחקנים שזה לא התפקיד שלהם ב-100% לשחק שם במשך עונה שלמה. ככה לא מתנהלת קבוצה שרוצה לסיים גבוה ולחזור לליגת האלופות בעונה הבאה. אני לא הייתי בונה על רומאריק לעמדה הזו במשחקים נגד ריאל, ברצלונה, ולנסיה וכו'..
חחח שחקנים כושלים.תזכיר מי הקשר השמאלי של ריאל מדריד?ולאויס פבאינו אולי לו יותר טוב מראול וואן ניסטלרוי אבל הוא גם חלוץ מצוין ובקר להודעה של ריאל מדריד אני עדיין לא ראיתי את רומאריק משחק( רק בוידאו) אז אני לא יודע עליו בינתיים כלום ורנאטו זה לא אילתור זה באמת התפקיד שלו
אני לא נכנס איתך לזה... תצטרך לרדת כמה שנים טובות בגיל המשתמש שאליו תפנה שאלות כאלה. ארתור, כל כך 2008.
מסכים בקשר לבלונדי, אך דווקא הרעיון של אדריאנו באינטר עם מוריניו נשמע לי לא רע. כשהמגן השמאלי המוביל שם הוא... מקסוול? דקות משחק אדריאנו היה מקבל (ואם לא כמגן אז כקיצוני. הרי ברור שמישהו יהיה גרוע/יפצע בעמדה הזו, זאת בכל זאת אינטר) ואולי בשלב הזה של הקריירה שלו היה כדאי לו לעשות את השדרוג ובאמת להתקדם. אבל היי, אולי עוד שנה שבה הוא יראה את הגב של הקבוצות הטובות באמת תכין אותו מנטאלית למעבר לאינטר ב2010.
wazza להזכירך התפקיד המקורי של אדריאנו הוא קשר שמאלי ולא מגן שמאלי, ולפי דעתי אם באמת אינטר רוצה אותו שתציע מחיר טוב עליו ,כי בכל זאת יש לנו בעמדה שלו את דייגו קאפל.
דייגו קאפל, זה בידיוק העניין. בשנה החולפת הוא הפך לשחקן הרכב ודחק הצידה את אדריאנו. לולא הפציעות החוזרות של קרספו אז אדריאנו בכלל לא היה רואה דשא. לסביליה כרגע יש אגף שמאלי טוב מאוד גם בלעדיו. מבחינה הגנתית אדריאנו מפתיע מאוד, כי למרות שהעמדה הטבעית שלו היא קשר, הוא מציג יכולת גבוהה מאוד ולא קל לעבור אותו, אבל בסביליה כנראה מעדיפים לתת צ'אנס לקרספו הצעיר שיישתפשף ובעתיד יגיעו התוצאות. מנולו חימנז נותן קרדיט לשחקנים שהצטיינו בהדרכתו כאשר אימן את קבוצת המילואים. לדעתי כדאי לאדריאנו לחשוב בחיוב לגבי ההצעות מאיטליה, בטח הוא יישתדרג גם מבחינת השכר. קייטה היה הצלחה גדולה בשנה שעברה והפתיע לא מעט אנשים. רנאטו הוא קשר אחורי ולא מסוגל להוסיף לחלק הקדמי דברים שעשה קייטה, כמו למשל הבעיטות האדירות מרחוק. סביליה צריכה להתחזק בעמדה הזו. אם פאולסן יימכר בכלל יווצר לה בור גדול במרכז השדה. המקום של ריאל וברצלונה בצ'מפיונס בעונה הבאה כמעט מובטח, ויאריאל התחזקה בצורה מצויינת, גם אתלטיקו עשתה רכש לא רע בכלל והיא מתכננת להביא עוד שחקנים, הסגל של וולנסיה גם עולה על זה של סביליה וכרגע קשה לי לראות את הקבוצה של מנולו חימנז משיגה את המקום הרביעי.
דור, רנאטו לעולם לא היה קשר אחורי, עוד מהתקופה בסאנטוס(לפני שהגיע לסביליה) הוא היה קשר אמצע 50-50 שיותר תומך בהתקפה מאשר בהגנה, וגם בעונה שעברה הוא תמיד היה הקשר שמגיע מלמעלה, ושיחק לפעמיים מתחת לפביאנו או קאנוטה שסביליה שיחקה במערך של חלוץ אחד. לגבי זה שהמקום של ריאל וברצלונה מובטח, ממש לא היתי אומר את זה, עוד אף אפחד לא יודע איך גאורדיולה יתפקד כמאמן, ברצלונה קבוצה חדשה ואי אפשר לדעת מה יהיה איתה העונה.
דור (+סביליה בדם) רנאטו קשר התקפי יותר מפאולסן. ובד"כ משמש כקשר ההתקפי יותר מבין הדאבל פיבוט. הוא פתח המון פעמים לצד פאולסן למשל ושימש כקשר ההתקפי יותר מבין השניים ואף היו משחקים בהם הוא שיחק כקשר התקפי גרידא מאחורי החלוץ או כשחקן חופשי במרכז. על כל פנים, קשר אחורי קלאסי הוא ממש לא. עריכה: ריקלמה הקדים אותו, מצטער על החזרה.
Raulito-זה נכון מאז שדייגו קאפל הועלה מקבוצת המילואים לקבוצה הבוגרת הוא תפס את מקומו של אדריאנו בקישור השמאלי ,ומה שנותר לאדריאנו זה לשחק כמגן שמאלי ע"י העדר של השחקנים בעמדה זו.(אז אם אדריאנו יימכר וזה לא נראה לי שיקרה נצטרך למצוא לו מחילף ראוי) בקשר למיקום בליגה בשנים האחרונות :סביליה הגיעה להישיגים בליגה ובגביע אופ"א ע"י שיתוף פעולה מעולה בין השחקנים וההתמדה שלהם ,כך שאין כל כך מה לדאוג לאיכות סגל השחקנים שלה. riquelme1-התפקיד המקורי של רנאטו זה קשר אחורי, אבל מנולו חימנס העדיף להשתמש בו בחלק הקדמי של הקבוצה ולפעמים זה אכן עבד ולפעמים גם לא.(אז לא לטעות התפקיד שלו זה קשר אחורי ואתם יכולים אפילו לבדוק את זה) Wazza-מה שכתבתי לריקלמה 1 זה נחשב לגם מה שאתה כתבת.