כל הסיפור עם פאלופ לא כל-כך ברור לי. בכל-אופן, מה שיותר מוזר עבור סביליה זו העובדה שהקבוצה לא מתחזקת. קייטה ואלבס, שניים מהשחקנים היותר טובים בקבוצה, נמכרו, הרבה כסף נכנס ולמרות זאת המזומנים לא נוצלו. נכון שיש עוד הרבה זמן לפנינו, אבל סביליה צריכה לעשות רכש משמעותי כדי שיהיה לה סיכוי לזכות בכרטיס לליגת האלופות. לפחות שתגמור את הסיפור עם סקילאצ'י כבר, ההגנה חייבת חיזוק. ורק הוא לא יספיק. ויאריאל הביאה את השחקנים הנכונים וגם אתלטיקו בינתיים עושה דברים נכונים פרט לחיסרון שלה במרכז השדה, ועל הנייר השתיים הללו הרבה יותר טובות מהקבוצה של דל-נידו. אבל הנשיא אופטימי כרגיל. שיהיה. ובינתיים: אלכסיס מסכים לעזוב את וולנסיה לטובת סביליה (סביליה הציעה לוולנסיה: פאלופ+שישה מליון יורו עבור אלכסיס; וולנסיה כבר דחתה הצעה של סביליה עבור אלכסיס שעמדה על שישה מליון יורו). לא בטוח שהוא יהווה את הפיתרון להגנה החדירה, אחרי העונה הזוועתית שחווה בוולנסיה. אם גם הוא וגם סקילאצ'י יבואו זה יהיה בסדר.
תודה על המידע. כבר פחדתי ששוב הם לא יהיו בליגת האלופות. בהזדמנות תגיד לי גם מי מבין ריאל וויאריאל תסיים במקום הראשון והשני ותחסוך לי שנה של הקשבה לנדב יעקובי גומר בשידור חי...
הקבוצה דווקא כן התחזקה וכדי שתבדוק לפני שאתה כותב, ואגב סביליה לא מחתימה שמות מפוצצים, אלא היא קונה ומעלה שחקנים מהרסרב לסגל הראשון ,ואז היא משפרת אותם והופכים אותם לשמות גדולים. הדוגמה הטובה ביותר לכך היא דני אלבס
וכל מי ששואל את עצמי איך הספאם הזה קשור לסביליה: א. בדיוק כמו לא לדעת מי זה ארתור, גם להיות אוהד סביליה - זה כל כך 2006. ב. הרמה השכלית של הדיון עכשיו היא בערך כמו של ניר סביליה. ג. גמל גדול. ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
כסמכות ה(לכאורה) עליונה , אני לא רואה פה ספאם. וניר סביליה מאוד אינטיליגנט - פעם ראיתי אותו ברחוב, והוא דיבר בפלאפון בזמן שהוא הלך. אין הרבה אנשים שיכולים לבצע שתי פעולות כאלו במקביל. בוא נודה בזה, לאיש יש קואורידנציה. אה.. יובה מנסה לשכנע את פאולסן לעזוב (או משהו כזה. הספרדית שלי לא כמו שהייתה פעם, והתרגום של גוגל יותר עילג ממשה גרטל)
במקרה שפאולסן יעזוב (רק אם יציעו עליו מחיר טוב) יש את רנאטו ואת פדריקו פאזיו ופרננדו נבארו שיכולים לשחק בעמדה זו
אני במקומך מבצע בדיקת דם כי נראה שסביליה כבר לא שם... פרננדו נאבארו מגן שמאלי, פאציו הוא בלם, רנאטו קשר התקפי יותר ופאולסן בכלל קשר אחורי. ואני לא מאמין שפאולסן יעזוב. ליבוה יש את סיסוקו, נוצ'רינו וזאנטי במרכז השדה. הם צריכים קרארק בעמדה הזו, ושם קצת יותר גדול מפאולסן, שהוא שחקן נחמד, אבל הוא לא זה שיושיע את יובה מול אינטר.
אף אחד מהם לא מתקרב להיות מחליף ראוי לפאולסן המצויין. אתם ממש חייבים להתחזק במרכז הזדה, במיוחד אחרי שהקשר ההתקפי היחיד שלכם (דני אלבס) עזב. ארתור, (ר)ציני.