http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/200...3457606418.html אל מונדו דפורטיבו מפרסם כי קיקה סאנצ'ז פלורס,שפוטר מולנסיה בתחילת העונה,בדרך לאמן את סביליה בעונה הבאה,ולהחליף את מנולו חימנז. מה שהמאמן הזהעשה בולנסיה לפני שפוטר,לעומת המצב של ולנסיה אחרי,לא הייתי מתנגד למאמן כזה בסביליה.עדיף כזה על קומאן.
היו דיבורים שסביליה מעוניינת במרסלניו, מאמנה של סנטאנדר שמוביל אותה לעונה הטובה בהיסטוריה שלה. למרסליניו מגיע צ'אנס בקבוצה כמו סביליה.
מה לא הבנת? אם ריאל לוקחת את אסיין זאת אומרת שצ'לסי איבדו מגן, אז הבחור רמז שאם הם יאבדו את אסיין יהיה להם מחסור במגן שמאלי, ואז הם ילכו חזק על אלבס.
ירדן נראה לי אתה מתבלבל קצת. קודם כל אלבס מגן ימני , ודבר שני אסיין הוא קשר אין לא שום קשר למגן הוא רק סותם חורים בשניים או שלושה משחקים.
שיהיה, ימני, התבלבלתי בין הצדדים. ושוב-לא פעם, לא פעמיים ולא שלוש ראיתי את אסיין משחק כמגן. והאמת-הוא היה דיי טוב!
אין שום תלות בין עזיבה של אסיין להגעה של דני אלבס לצ'לסי. אסיין יהיה טוב גם כבלם, גם כשוער וגם כמביא כדורים. זה סתם בגלל העובדה שהוא פנומן. אך בשורה התחתונה - הוא קשר, ואם ריאל תרכוש אותו, הוא ישחק במרכז וצ'לסי תחפש קשר שיחליף אותו ולא מגן ימני.
קיקה בוולנסיה לא עשה שום דבר מיוחד. הוא סיים במקום הרביעי ולא באמת התחרה על האליפות. וולנסיה שהיא קבוצה בעלת שחקנים טכנים ברמה גבוהה(בראחה, חואקין, סילבה, ויסנטה[כשהוא משחק] וויאה), שיחקה כדורגל רע מאוד ברוב הקדנצייה שלו. מרסליניו לעומת זאת עושה עונה נהדרת בסנטאנדר. אני לא מאמין שראסינג תסיים בין ארבעת הראשונות, כי באמת שאתלטיקו וסביליה איכותיות יותר, אבל גם גביע אופ"א זה הישג גדול, כי יש קבוצות הרבה יותר מוכשרות מראסינג בליגה כמו מאיורקה, וולנסיה, אספניול ועוד. בל נשכח שגם השנה שעברה הייתה מוצלחת מאוד בשבילו, עונה חיובית ברקראטיבו. מרסליניו מבוקש לא רק בסביליה, אלא גם בוולנסיה.
הייתי נשאר עם חימנס . אבל מה עם המאמן של טוטנהאם? מצא קבוצה חדשה או מובטל ומחכה להצאות מהליגה הספרדית? בכל מקרה, אני עם המאמן שלי, פאלגרני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
פנרבחצ'ה הציעה לפרדי קאנוטה 4 מליון יורו לעונה http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/kanoute354x215_ES.Xxx פנרבחצ'ה התורכית, הקבוצה שהדיחה את סביליה בשלב שמינית גמר ליגת האלופות, פנתה לפרדי קאנוטה, חלוצה של סביליה, והציעה לו לעבור לשורותיה, בתמורה לשכר גבוה של 4 מליון יורו לעונה. השחקן עצמו אמר לא פעם שהוא רוצה להישאר בסביליה, וגם דל-נידו חוזר בתקשורת שהוא לא מוכר את הכוכבים שלו, אך מצד שני, אם תגיע הצעה טובה, בסביליה יישקלו היטב האם כדאי למכור את קאנוטה בן ה-31, שהעונה מציג יכולת פחות טובה וכבש העונה רק 14 שערים בליגה. בתקשורת מדווחים שגם יובנטוס האיטלקית מעוניינת בחלוץ, והציעה עליו 18 מליון יורו, הצעה שנדחתה על ידי סביליה. קאנוטה שהחמיץ את שני משחקי הליגה האחרונים עקב פציעה, החלים והוא צפוי לחזור להרכב במשחק נגד ויאדוליד ביום ראשון.
זו תהיה טעות מצידה של סביליה לוותר על קאנוטה. אמנם הוא לא כובש כמו בעונה שעברה, אבל, הלו, 14 שערים זה דבר שדי מספק. ויותר מכך, השילוב שלו לצד פביאנו הוא שילוב מנצח של אחד מצמדי החלוצים הקטלניים ביותר.פביאנו תפס את הבמה המרכזית השנה בסביליה, אך קאנוטה הוא ערך מוסף להצלחה שלו, החיבור האדיר בין השתיים, בלי יותר מידי מלחמות אגו ופירגון מושלם .כל חלוץ חייב שעמיתו לעמדה יגלה עימו פירגון ואחווה. בעונה שעברה פרדי היה בולט יותר, העונה, מטבע הדברים לדעתי, יש ירידת מתח קלילה ביכולת שלו, שלמרות זאת השכיל לכבוש 14 שערים והציג יכולת סבירה עד טובה. פנר זה מקום טוב לסיים בוא את הקריירה. לעשות את הקופה האחרונה לפני הפרישה, בדיוק כמו רוברטו קרלוס. אך עם זאת, לדעתי יש לקאנוטה עוד כמה שנים טובות לתת לכדורגל האירופאי. לעבור לפנר כבר בשלב זה של הקריירה תהיה סוג של ירידה. אני מניח שכאשר הצהיר קאנוטה שאין בכוונותיו להישאר באנדולוסיה, התכוון לעשות קפיצת מדרגה(משמע אומר לעבור לקבוצה גדולה). רק שכרגע אין התעניינות בצד אחת כזו. אני דווקא חושב שהישארות בסביליה חיונית עבורו. הוא כבר בן 31 ואני בספק עם קבוצה גדולה תביע דעתה בחלוץ. אך החלוץ כפי שאמר דור, הזכיר שאין ברצונו להישאר בקבוצה ועל כן נקבל זאת ונחכה לעוד התעדכנויות לגבי הסוגייה שלו.
חדשות סביליה: * מעמדו של מנולו חימנז מאוד מעורער לקראת העונה הבאה. הנהלת סביליה לא מרוצה מהעובדה שהקבוצה כשלה במשימה להעפיל לצ'מפיונס-ליג וכנראה שהתקשורת עם המאמן תיפסק. המועמד המוביל להחליף אותו לקראת העונה הבאה הוא מיכאל לאודרופ, שכבר קיבל הצעה מהמועדון והוא שוקל אותה בחיוב. חצי ליגה מחזרת אחרי המאמן שהביא את חטאפה לרבע גמר גביע אופ"א וכמעט הדיח את באיירן מינכן(בקבוצה רוצים להשאירו לעוד שנים אך הסיכוי שזה אכן ייקרה שואף לאפס), אך הוא רוצה לסביליה ככל הנראה. במועדון מכחישים את העניין, ומנגד הנשיא של חטאפה, אנחל טורס, צפוי להערים קשיים. * ברצלונה הציעה 25 מליון יורו עבור דניאל אלבס(מתוך הדיון של ברצלונה), והשחקן מעוניין לעזוב את הקבוצה. סביליה צריכה את המזומנים בגלל ההפסדים הכספיים הצפויים מאי ההעפלה לליגת האלופות, ונראה שהפעם הקבוצה לא תעמוד בדרכו של הקפטן שלה, שהיה מבוקש על ידי הקטלונים גם בקיץ שעבר. * לפי התקשורת האנגלית, לואיס פביאנו מבוקש במנצ'סטר יונייטד. אלכס פרגוסון התרשם מאוד מפביאנו ורוצה לרכוש את השחקן במקום לואיס סאהה שצפוי לעזוב. בימים הקרובים צפויה יונייטד לדון עם סביליה בקשר למחירו של הברזילאי. בנוסף מפרסמת התקשורת שפרגוסון קיבל הבטחה שההנהלה תעשה את כל המאמצים כדי להביאו.