הדיון הרשמי של סביליה :רומאריק הגיע מלה-מאן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Jul 5, 2007.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם תבטיח מקום בצ'מפיונס סביליה זקוקה למאמן אחר , מנולו חימנז עדיין לא מספיק טוב בשביל הקבוצה הזו .

2. Raulito Madridista

מנולו חימנז מאמן מצויין. הוא נתן את הקרדיט לדייגו קאפל והנחיל סגנון מאוד מאוד התקפי. סביליה כבשה 60 שערים והיא מציגה את ההתקפה השנייה בטיבה בליגה בייחד עם ברצלונה. בשנה שעברה היא כבשה בכל העונה 67 שערים. מה שהיה צריך להיעשות בינואר זה חיזוק לחלק האחורי. היה ברור שתיהיה ירידה ביכולתה של סביליה כאשר היא משתתפת בליגת האלופות. קבוצות כמו סנטאנדר וויאריאל לדוגמא לא לוקחות חלק במפעל אירופי ולהן היה הרבה יותר קל משום שהיה עליהן פחות עומס. בעונה שעברה סביליה הגיעה לשיא מבחינתה, היה לי ברור מתחילת העונה שהיא לא תרוץ לאליפות. העונה עוד לא נגמרה ובמידה וסביליה תגיע למקום הרביעי היא עשתה את שלה.

בקשר לדל-נידו, אני לא מהמעריצים הגדולים שלו, אבל בהחלט יש לי הערכה אליו כי הוא שידרג את סביליה. הוא מאותם אנשים שמוסיפים צבע לכדורגל, משהו בסגנון השחצני של מוריניו.

3. xavi6 Member

אתה מתחיל איתי במאבק אישי ואחר כך אתה בוכה לי בפרטי כמו ילדה קטנה שלקחו לה את בובת הברבי האהובה עליה.
    סלח לי שאני לא אוהב שחצנים מגעילים, לכן מאותה סיבה אני לא אוהב אגדה ברסאית שנתנה לנו כמעט הכל, וזהו קרויף. סלח לי על זה שאני לא אוהב שמישתחצנים אחרי ניצחון על ברסה ויוצאים בהצהרות מגוחכות ושחצניות.
    סלח לי על זה שאני לא אוהב את האוהדים של סיביליה כי הם חוליגנים שמרביצים לכל קהל שיש עם ברזלים, ואם לא-תסביר לי איזה סיבה יש להם לפוצץ את הראש לאוהד את'? הם לא היו מול בטיס, הם היו מול את', אין להם שום סיבה.
    סלח לי שאני לא פאן בוי עלוב של הליגה הספרדית והכדורגל היפה, כמוך. כי בעיני כדורגל יפה זה לא קהל ולא מגן התקפי וטכני.
    והנה, בפעם האחרונה, משהו שאני לא אתנצל עליו כי כזה אני...
    אני אוהד ברסה, לא אוהב אף קבוצה חוץ מברסה, אני לא פאן בוי עלוב של הליגה הספרדית.
    אני מקווה שהבנת אחרי 40 פעם שאני מנסה להכניס לך את זה לראש, הקליטה שלך יותר איטית מהקליטה שלי וזה עצוב. האמת, יותר בכיוון של מצחיק. אני לא כמוך מתווכח על מי הליגה הטובה בעולם ומגן על הליגה הספרדית, כי זה פשט לא מעניין. אתה לך תתווכח בוויכוחים של "למי יש יותר גדול", בזה אתה טוב. בכדורגל ת'כלס אתה סתם משחרר קלישאות שחוזרות על עצמן כמו שירים של זהבה בן.

נ.ב
    כן כן, סיביליה לא תירד, כמו הרבה קבוצות שאמרו והן ירדו.

Last edited: Apr 10, 2008
  4. riquelme1 Member

רוב אוהדי ברצלונה, ריאל מדריד וכול אחד שאוהד קבוצה בספרד אוהב כדורגל ספרדי ורוצה לטובת הליגה, כמו שכול אוהד קבוצה אנגלית אוהד גם את הנבחרת וגם את הכדורגל האנגלי. טוב לא כולם, יש גם מיוחדים, כמוך.

5. xavi6 Member

לא אכפת לי מהליגה, אני רוצה לנצח ולזכות באליפות הליגה. אבל מהרמה שלה? מהקבוצות שיש בא חוץ מריאל וברסה? כאילו שזה אמור להזיז לי. אני אוהב קבוצה, לא את הליגה שהיא משחקת בה. אני רק רוצה לנצח בליגה.
    אני לא אוהד את הנבחרת הספרדית, חשוב לי רק מה הנציגים של ברסה עושים שם. אני בכלל אוהד של ארגנטינה ולא ראיתי משחק מהליגה הארגנטינאית ואני גם לא חושב שהארגנטינאים הם השחקנים הטובים בעולם.

6. Voda_Coda Member

אני בדיוק כמוך..אוהד את ברצלונה עם סימפטיה קטנה לליגה הספרדית..ואוהד את ארגנטינה..

7. Sergio Ramos Member

אני לא התלהבתי ממש ממנולו חימנז. אולי פוטנציאל כן יש לו, ויוכל בעתיד להיות מאמן בעל שיעור קומה גבוהה יותר. אך בסביליה אני לא רואה שהוא הוסיף איזשהו מימד חדש. בסך-הכל, חימנז ממשיך באותה מתכונת של חואנדה ראמוס, רק שאצלו זה בא פחות לידי ביטוי והקבוצה, בניגוד לעונה שעבר,ה סובלת מחוסר המשכיות ואופי דל לעומת העונה שעברה, אז זה היה הפוך.
    השאלה עם ישאר או לא... כאן ההחלטה היא בידי ההנהלה ומה היא מתכננת לעתיד. כמו שאמרתי, אני חושב שיש לו פוטנציאל להפוך יום אחד למאמן בעל שיעור קומה גבוהה ביחס לליגה הספרדית, אבל תלוי לאן מכוונת סביליה בעונה שעברה. אחרי שהקיץ הזה החליט דל נידו להישאר צנוע, בלי חיזוקים משמעותיים, וקיבל בראש. אני מאמין שלקראת העונה הבאה, סביליה תתחיל קצת להוציא מההכנסות הרבות שהכניסה בשנים האחרונות. והשאלה היא האם חימנז האו המאמן המתאים? כי בכל זאת, הוא מאמן מתחיל, בלי הרבה ניסיון ועדיין טל טעם הרבה מקריירת האימון שלו.

את האופי של דל-נידו אני ממש לא אוהב למען האמת. כל ההתחכמויות והעקיצות למינהם אל מוסיפות לו לכבוד. אך יאמר לזכותו כמובן שהוא אולי הגורם המרכזי במהפך שעברה סביליה בשנים האחרונות. בזכות ניהול נכון ומצוין, סביליה נהפכה לקבוצה בכירה בליגה הספרדית

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתחילת אוגוסט תשתתף סביליה בטורניר במוסקבה , טורניר שבו ישתתפו מילאן האיטלקית , צ'לסי האנגלית והמארחת לוקמוטיב מוסקבה.

המשחקים יערכו כמו שלב גביע הישר משלב חצי הגמר ויערכו ב1 וב3 לאוגוסט.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080313/e__archivo_photo_10_1_1_20080313_ypr06f1.tif6.Xxx

"אני מקווה שהאוהדים יבינו אותי כמו שכבוד הנשיא דל נידו הבין אותי כשדיברתי איתו ואמרתי לו שזוהי עונתי האחרונה בקבוצה , מיציתי את עצמי בסביליה ואני רוצה להתקדם הלאה ."

הקבוצות המעונינות : ריאל מדריד , ברצלונה , צ'לסי ומילאן .

10. Mr.Eko Member

בהנחה שדל נידו לא יקשה על המעבר עם החלטות מטומטמות שלו אני מניח ומאוד מקווה שהוא יסגור אצלנו.

11. REAL MADRID Member

אני שמעתי לאחרונה דיבורים על כך שריאל מתכוונת להציע לסביליה את באפטיסטה + כסף תמורת אלבס. הכוונה שלי היא שעד שלא נראה את אלבס מוצג רשמית בקבוצה כלשהי - הכל פתוח.

12. {forza-haifa} Member

אל תשכחו שגם צ'לסי נלחמה על אלבס שנה שעברה ולא נראה לי שהיא מתכוונת לוותר עליו במיוחד שככל הנראה ריאל שמה עין על אסיין .

13. REAL MADRID Member

אני יכול להבין מה הקשר בין כך שריאל רוצה את אסיין לנושא של אלבס?

14. xavi6 Member

אסיין יכול לשחק כמגן ןקשר.

15. REAL MADRID Member

שוב. מה הקשר בין עסקת אלבס לבין עסקת אסיין?