הדיון הרשמי של סביליה :רומאריק הגיע מלה-מאן

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Jul 5, 2007.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. REAL MADRID Member

חסוס נבאס האריך את חוזהו בסביליה עד 2013.

יוצא מחלקת הנוער המשובחת של סביליה, חסוס נבאס חתם על הארכת חוזה עד ל-2013.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/jesus_navas_041107_ES.Xxx

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

החלטה טובה מאוד של סביליה וגם של השחקן לפי דעתי.
    יש לו המון מה לתרום לסביליה, ואני חושב שהוא יכול להמשיך ולהשתפר בקבוצת האם. :)

4. beitar4ever Member

החלטה מצוינת חסוס אחד השחקנים שאני הכי אוהב, שחקן שיוכל לתרום עוד המון למועדון.

5. REAL MADRID Member

דיאגו קאפל שוקל לעזוב את סביליה

במארקה מדווחים שדיאגו קאפל שוקל לעזוב את סביליה לטובת אנגליה (הדיילי מירור דיווח שחואנדה רוצה אותו בטוטנהאם וגם ארסנל מתעניינת). הצעיר המבטיח של האנדלוסים חתם רק לפני 5 חודשים על הארכת חוזה עד ליוני 2011, אך היכולת הטובה שהציג במדי סביליה במשחקים בהם שיחק גררו התעניינות מצד ארסנל וטוטנהאם. סעיף השחרור של קאפל עומד על 12 מיליון אירו.

דיאגו קאפל למארקה: "אני גאה שעכשיו אני פורץ ויש בי התעניינות, אבל אני יכול להבטיח שכרגע אני מרוכז כולי בסביליה". כשנשאל אם זה תלוי בכסף, ענה קאפל: "כרגע זה לא הדיון לחשוב על כסף. סביליה זה הדבר היחיד בראש שלי כרגע. סביליה אחראית למסלול המצויין שאני עושה בקריירה שלי".

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/capel_354x215_ES.Xxx

6. Sergio Ramos Member

כל עזיבה כזאת יכולה לגרום לא לנפילה. בינתיים בסביליה הוא שחקן סגל, ומקבל פה ושם דקות, כמו שמגיע לו. סביליה גם טיפחה אותו, והוא יודע ששם הדרך להצלחה היא כמעט ב100 אחוז. כולם יודעים כמובן איזו מחלקת נוער משובחת יש לסביליה ואיך שהצעירים מקבלים שם את המפתחות ומגיעים בסופו של דבר להצלחה.
    מבחינתו להישאר בסביליה זה יהיה הדבר היותר בטוח מאשר לעבור לנאגליה. האו גדל בספרד, באחת המחלקות נוער הכי טובות שיש היום, ועדיף לו לדעתי להמשיך להתחשל בסביליה לעוד שנתיים לפחות, ואז לצאת להתרשמות במועדונים אחים, בינתיים, עדיף לא להישאר.

7. beitar4ever Member

הצעה מאוד מעניינת עבור קאפל, מעבר לאחת מהקבוצות יכול להפיל אותו ויכול גם להחיות אותו, בנתיים אני הייתי מציע לו להישאר בגלל שהוא שחקן ספסל ותו לא , ואם הוא יעבור לאחת מהקבוצות האנגליות, הוא לא ידע למצוא את עצמו שמה לאחר שאין לו כושר משחק , הוא צריך להתבשל עוד שנה בסביליה , ואז לחשוב על עתידו הוא שחקן צעיר והוא עוד יצליח בסביליה ואיפה שהוא יהיה אחרי סביליה.

8. Raulito Madridista

מוזר, אני דווקא קראתי בידיוק ההיפך, שהוא רוצה להישאר בקבוצה למרות ההתעניינות.
    חואנדה ראמוס יינסה להעבירו לטוטהנאם מן הסתם, אבל דל-נידו לא ייתן לזה לקרות.
    קאפל חייב להישאר בסביליה, כי המאמן שגילה אותו בנוער, מנולו חימנז, הוא המאמן של הקבוצה הבוגרת וזה משחק לידיים שלו, הוא ייקבל יותר דקות ויהפוך לשחקן טוב יותר.
    סביליה זה הבית שלו והוא יישאר שם, מה גם ש12 מליון יורו זה סכום די גבוה כרגע, ואני מדגיש, כרגע, בשביל שחקן שעדיין לא הוכיח את עצמו מספיק ברמות הגבוהות ביותר(יש הבדל בין לעשות צחוק מהנבחרות הצעירות של אירופה לבין לשגע מגנים בכירים בליגה הספרדית.

9. Mr.Eko Member

שחקן מאוד מוכשר,לדעתי הוא צריך להשאר בסביליה,הוא מקבל שם הרבה קרדיט. זה לא בטוח שהוא יקבל את אותו הקרדיט בטוטנהאם או בכלל בארסנל..

10. Raulito Madridista

מכה לסביליה: פאלופ בחוץ לחודשיים לפחות

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/uefacup/538278_mediumsquare.Xxx

אמש חזרה סביליה לנצח בליגה אחרי שלושה הפסדים רצופים, אבל מה שהעיב על חגיגת השמחה היא הפציעה של השוער המצטייין שלה, אנדראס פאלופ.
    השוער הספרדי יצא לכדור בצורה לא טובה, נפצע סמוך לסיום והוחלף.
    לאחר שטופל על ידי הצוות הרפואי והועבר למרפאה, הוא קיבל את הבשורה הלא נעימה: הוא ייאלץ לנוח בין חודשיים וחצי לשלושה.
    מי שיחליף את פאלופ בין הקורות הוא מורגן דה סנקטיס, השוער האיטלקי שהגיע מאודינזה בקיץ.
    המשחק הראשון שלו בין הקורות יהיה נגד נגד סלביה פראג בצ'כיה.

Last edited: Dec 10, 2007
  11. Mehmet Member

אכן מכה קשה להגנה הדפוקה גם כך...

12. riquelme1 Member

מכה קשה אבל לא עד כדאי כך קשה, אומנם פאלופ הוא אחד השוערים הטובים בעולם, ואחד השוערים היצביים שאני מכיר, אבל מורגן דה סנקטיס שוער מצויין, ואחד השוערים המוערכים באיטליה- יש לו מחליף ראוי.

13. Bensh Member

דה סנאקטיס תותח לא פחות מפאלופ

14. riquelme1 Member

תותח? חזרנו לגנון.

מבחינת יכולת אולי כן, מבחינת מנהיגות, פאלופ עולה האיטלקי.

15. RubberSoul Member

האם פרדי קאנוטה יזכה בתואר ראשון העונה?
    החלוץ המאלזי של סביליה נכלל ב4 האחרונים לשחקן השנה באפריקה.
    בין המתמודדים,נמצא שחקן שנת 2006,דידייה דרוגבה,וסגנו מייקל אסיין,שחקניהם של צ'לסי.
    עוד שחקן מקבוצה לונדונית,נמצא הטוגולזי של ארסנל עמנואל אדבאיור.

אני בהחלט הייתי הולך על קאנוטה,עונה מופלאה עברה על הטוגולזי.