אך כמה שכיף להיות אוהד של המתוקים התכולים ממאנצ'סטר ועוד להנות מהעובדה שבסטרטפורד ליד העיר המדהימה שלנו ישנה עוד קבוצה שמיתיימרת להיות כול הזמן הגדולה ביותר בעולם , כל כך עסוקה בלעשות הון מאותו אסון במינכן עד שלא שמה לב שרוב תומכיה הם אנשים שהקשר שלהם לכדורגל הוא בסך הכול טרמפ טוב לתהילה , תירקבו לכם ברפש יזבלים אתם הכי גדולים הכי עשירים הכי טמפה ביי ותיתפלא סטרטפורד יש אנשים שאוהבים כדורגל ולא שיכים למחנה הטרמפיסטים ויש אנשים שלא לקחו אליפות 50 שנה ואולי גם לא יזכו בימי חיהם לזכות בתואר אבל את האושר הגדול בחייהם הם מקבלים ומעניקים לקבוצתם הנערצת. ורובסון -די עצוב ליזכור תאריך מיבלי לקחת תואר בסוף עונה , לך לך תטפס על עץ יטרמפיסט שכמותך , אני מכיר אוהדים של יו,,,ד אמיתים לו כמוך שבמשך יותר מ20 שנה סימנו ביומן כל ניצחון שלכם על ליברפול והיו עושים יום הולדת מיכול ניצחון על ליברפול והחיים שלהם בתור אוהדים היו מאוד שמחים - הגלגל מיסתובב רובסון התארים והכסף סיחררו לך את הראש , לך ולעוד מיליונים בסינגפור שבקרוב כבר יחליפו קבוצה , אתה יודע קצת יותר אופנתית בצפון לונדון . ליצנים
נו באמת מה יהיה איסטלנד? גם בשנים "הרעות"של יונייטד אכן חגגנו בגדול כל ניצחון על ליברפול ועדיין עושים זאת גם כיום אבל גם אז נאבקנו על האליפות,זכינו בגביעים ואתם מה?מה היה לראות במיין רואד?חוץ מהכושים שעשו מהומות במוס סייד? אגב מי בדיוק עושה "מסחרה"מהאסון במינכן?מאיפה ההמצאות הללו? אני מבין אתה בלחץ,תצטרך לסבול את רונאלדו,אלטמן הקטן והשאר זוכים בעוד תארים בשנים הקרובות ואצלכם עוד מעט מישהו יקנה את הגמד ותשארו עם פאולר השמן ותאבקו על גביע "דגלי הקרן המגוהצים ביותר" We are just one of those teams That you see now and then We often score six But we seldom score ten We beat 'em at home And we beat and we beat 'em away We kill any bustards That get in our way We are the pride of all Europe The cock of the North We hate the Scousers, the Cockneys of course We are United, Without any doubt We are the Manchester boys la la la la la
אתה מבין לא נכון ,אני לא בלחץ נהפוך הוא אני בפריחה ובשבוע שאני מנצח את צ'לסי אני בכלל בעננים , אבל מה יהיה איתך אם תמשיך ככה להגיב אתה תיתמוטט עוד מצפה לך עונה ארוכה ביותר שכניראה לא תיגמר לנצח היות ואלופה תהיה כבר בינואר. ולגבי ניוקאסל וה5-0 להזכיר לך ולרובסון המנומנם שניוקאסל נאבקה על התואר כימעט עד הסוף , ואת הכדורגל שהם הציגו באותה עונה אני לא אשכח לעולם (אתם לקחתם אליפות , אבל כולם מדברים על ניוקאסל של אותה עונה). תמשיך לישלוח שירים ,אחרי יום א תוכל לעבור לזימרה עד סוף העונה
טוב פה זה דיון של ניוקאסל לא של הסיטי ולא של היונייטד. בעזרת השם או גיזס קרייסט התותחנים ייגמרו את סיפור האליפות כבר ביום ראשון באולד טראפורד. עד פה דיוני מאניו והסיטי.
זה באמת דיון של ניוקאסל ! אז שיהיה בהצלחה ליונייטד! כולנו שדים אדומים ביום ראשון ! ושמישהו יביא לי את הנרי על אלונקה כבר! הבחור הזה לעולם כבר לא יפצע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
מה זה כולנו?........בהצלחה לארסנל.ד"א יש פה בלונדון כמה אוהדי ספרס שאני מכיר שהם דווקא בעד ארסנל.לא תגיד טרמפיסטים שאף פעם לא היו במשחק.בעלי מנוי כבר שנים רבות.מוזר ביותר.
זה לא מוזר ליפני השינאה העירונית יש שינאה ליו,,,,ד ,בכול אנגליה , וגם רובי היה כזה ,רק שהשנים האחרונות של ארסנל גמרו אותו ,מיסכן
אף פעם לא שנאתי את היונייטד! באופן טבעי בשנים שהם התמודדו מול ניוקאסל ובלאקבורן הייתי בעד האנדר דוג. אבל בתור אנגלי בנשמה היונייטד הביאה לי את רגעי הגאווה הכי גדולים . כמו שארסנל מייצגת את צרפת יונייטד מייצגת את אנגליה באירופה! כל משחק של יונייטד באירופה אני מרגיש כאוהד והתחושה הזאת שנמשכת שנים גרמה לי לאהוד את הקבוצה הזאת גם בכל משחק שלה באנגליה.חוץ מגולים של הקבוצה שלי בחיים לא שמחתי ככה בגולים של קבוצה אחרת...סקולס,גיגס,טדי,וכמובן סולסקיאר וכו...גרמו לי להעיר את כפר סבא לא פעם! תודה ליונייטד על רגעים מאושרים והלואי שהם יחזרו כבר העונה. לא מתכוון להתנצל על זה ואם קשה למישהו אז שילך לשתות מים בעזה ! ד.א ניוקאסל עשתה נצחון חשוב באירופה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אני גם בעד היונייטד, אבל רובי, חייבים להודות שזה יכול להיות ממש מתוק אם אנחנו נהייה אלה ששוברים לצרפתים את השיא.
אם זה דווקא בשרשור של הקבוצה שלנו אז אני בעד ארסנל, נראה לי הסיפור של האליפות די גמור מבחינתנו ככה שאני בעד נצחון של ארסנל וכמה שיותר גדול.fuck man united
לא ממש קשור לכלום, בדקתי הרגע מה כתוב על הקעקוע של בלאמי ביד ימין(נדמה לי) וזה השם של הבן שלו CAMERON. למי שזה מעניין הוא נשוי לאחת בשם קלייר ויש לו את קמרון בן ה3 וילדה ששכחתי את שמה בת 7. תמיד חשבתי שהוא בליין רווק, הוא בהחלט מתנהג ככה ועם החברה בניוקאסל הוא מתנהג כמו ילד שרץ למושב האחורי בטיול השנתי ועושה הכי הרבה רעש באוטובוס, אבל הוא כנראה עם אשתו מגיל צעיר מאד..
הערה לאוהדי מנצ'סטר: נניח שבסוף העונה ארסנל ייקחו אליפות נוספת. ואתם תסיימו רק 2 או 3. יהיה מישהו מכם שעוד 15 שנה לא יזכור לפני כל ניצחון על ארסנל את הניצחון הזה? נקודה למחשבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx