לא בספורט 5, אלא בחמש לייב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אבל יורוספורט ישדרו וזה טוב, עדיף מאשר לשמוע את הרטינות הקבועות של מלר.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx לטעמי הרביעיה האחורית צריכה להיות כך: בראון - טרי - קינג - ברידג'. ההבדל בין קינג לקארגר לא משמעותי ממש מול ההתקפה הגרועה של אסטוניה. בימין בראון חייב לפתוח, לא קארגר ולא דאייר. בראון הוא המגן הימני הטבעי היחיד מבין השלושה. קארגר אם הוא פותח בהרכב רק כבלם לצד קינג ולא כמגן. ודאייר לא מגן. ומישהו יודע אם קאריק כשיר ויכול לשחק? אם כן מקלארן טיפש שהוא לא מעלה אותו כקשר אחורי לצד ג'רארד.
המשחק משודר בערוץ5 ! לא לייב ולא נעליים . כדי לא להתעצבן ,כבר לפני המשחק, אני מעדיף לא להתייחס להרכב ,ולשיקולים של הכרוב . פשוט שותה בירה לפני לחימום ,ומעודד את האריות ,כל סתייה שלי מהדרך הזאת ,ושוב באות המחשבות ,הלואי שנעוף ,רק בשביל שיפטרו את הכרוב המפגר ,האפס , האנטי, המוגבל ,דיי אני מתחיל להתעצבן.
נגד אסטוניה גם אואן יכול לשחק מגן. וברצינות, אין שום סיבה לא לעלות עם דאייר מגן ימני מול נבחרת שהשאיפות ההתקפיות שלה מסתכמות בלעבור את החצי.
אני קורא כאן יותר מידי תגובות בסגנון השחצני הזה. אסור לשכוח שמול אנדורה כבשנו רק בדקה ה70 ! אנחנו לפני משחק שאם לא מנצחים אותו אז גם הפגרה הבאה תהיה ללא כדורגל ! "רק על הקווים,רק על הקווים"....
המשחק חשוב מאין כמוהו, אבל הוא עדיין לא משחק שמהווה נקודת אל חזור... אבל באמת שלא צריך להיות גאוותניים, אנחנו פייבוריטים וחייבים לנצח אבל לזלזל ביריב זה גול עצמי.
גברותיי ורבותיי, רגע האמת הגיע, להחזיק אצבעות וכל דבר אחר שיש לכם. אסור לקחת פחות מ 3 נקודות COME ON ENGLAND :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12:
So Far So Good יופי של שער, רק בלי שטויות כמו הדקה האחרונה. אפשר להעיף את המטומטם הזה מן הפורום כבר???
מוזר לראות שלמרות כל הלחץ של אנגליה במשך המחצית הראשונה, השער של קול הוא די מקרי, אבל נעזוב את זה. בכל מקרה המשחק של אנגליה נראה הרבה יותר התקפי עם בקהאם, וגם הרבה יותר שוטף לטעמי.
בוא תגיד שוב את המילה נאצי? גבר. ילד כאפות מטריד.. ובאמת שעד עכשיו לא רע, זו עדיין לא התמונה האופטימלית מבחינת הרכב, אבל זה סוג של מפנה, איזו טעות לקראת הסיום של המחצית, הלב שלי נפל לתחתונים.
שוב מחזיקים בכדור הרבה (מזכיר את המונדיאל משהו) וכמעט לא עושים דבר. הגול הגיע מהעמוד חשמל החביב ויכולת אישית אדירה של השחקן הטוב בנבחרת. למה בקאהם בשמאל אני לא מבין.. כדי שהוא יבעט מרחוק?