הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Wave Member

לא יודע מה איתכם, אני כבר התייאשתי מלאמפרד בנבחרת, לדעתי קאריק צריך לקבל צ'אנס ליד ג'רארד מול אסטוניה

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה דעתכם על כותרת המשנה השנונה שלי?

היום בחדר כושר רצתי לתמונות ערוץ הספורט, והראו פרומו לשידורים ממוקדמות היורו ביום רביעי, ולקראת המשחק של אנגליה מראים ילד מתוק בחולצה של אנגליה חוגג מול המצלמה, בלי שליטה נפלט לי אגרוף קדימה וצעקת "Come on England!!!", כולם בהו בי במבט משתהה.
    אתמול עודדתי את מקדוניה כדי שסופית ישראל תהיה מחוץ למירוץ וישבתי בבית קפה עם ידידה כשמקדוניה כבשו, צעקתי "יש!!!" וגם אז זכיתי למבטים.

מה יהיה איתי?

3. raanana4ever Member

גם לי היום נפלט come on england כשדיברתי עם אבא שלי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עם השמחה שלך בגול של מקדוניה אני פחות מזדהה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/07
  4. Bill Shankly Member

5. ManUtd Fan Member

קראוץ' חייב לחזור להרכב. כרגע הוא בהחלט עדיף על אואן, שרק חזר מפציעה והוא חלוד מאוד (אני לא יודע אם זה הסוף בשבילו או לא, אבל כרגע אסור למקלארן לפתוח איתו בהרכב), ובטח שהוא עדיף על סמית', שעם על כל הערכה והכבוד שיש לי כלפיו, הוא שחקן בינוני, שלא מתאים להרכב של נבחרת אנגליה. ביום רביעיהשילוב של רוני את קראוץ' (מה גם, שההרמות של בקהאם עכשיו יהיו עוד יותר מסוכנות כשהשרוך נמצא ברחבה) יהיה הרבה יותר טוב, מאשר את השילוב של רוני את אואן או סמית'.
    בנוסף, הגיע הזמן שלמישהו כבר יהיה את האומץ להוציא את למפארד מההרכב, ולשים לצידו את קאריק/הארגריבס. מתי יבינו כבר שהשילוב של למפארד את ג'רארד זה לא זה, מה גם שלמפארד בכלל לא מצליח להציג חצי מהיכולות שלו בצ'לסי, לעומת ג'רארד.

בכל אופן, לא משנה מה יהיה ההרכב ביום רביעי, את אסטוניה אנגליה חייבת לנצח.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/07
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

את רוני לא נראה ברביעי כי הוא מושעה.

7. ManUtd Fan Member

אוקיי, אבל עדיין מקלארן לא צריך לפתוח עם אואן בחוד, הבחור כמו שאמרתי רק חזר מפציעה, הוא חלוד מאוד, מקסימום לעלות אותו מהספסל.

8. RealStretford Member

מתוך השעמום המדהים של המפגש ברמת גן, השינה הפריע לי להבין את גודל חוסר האחראיות של רוני בתקרית עם טל בן חיים. עכשיו עם הלחץ הגובר בראש או בבטן לקראת יום רביעי אני מבין בהחלט.

9. Wave Member

מעניין אם מקלארן יסיק מסקנות מהמשחק מול ברזיל ויפתח בלי סמית' וקראגר (שהוא לא מגן ימני)
    לניפוי של לאמפרד מההרכב אין מה לקוות כיוון שמקלארן פחדן מדי
    למישהו יש מושג מה הולך עם ווין ברידג'?

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/07
  10. W.Rooney Member

צריך לנצח את האסטונים גם אם נעלה עם השחקנים יחפים. רוני אומנם לא יעמוד לרשות מקלארן, אבל אפשר לסמוך על אואן וקראוץ' שיעשו את העבודה נגד נבחרת הנגרים הזאת. אסור שיחזור על עצמו תסריט המחצית המאופסת נגד אנדורה ודפיקות לב מיותרות. חייבים לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה.

11. D.Irwin Member

הזכרת לי סיפור מעניין שבשנת 1950 נבחרת הודו העפילה למונדיאל אך פרשה ממנו מכיוון שלא הרשו לשחקניה לשחק יחפים.

בכל מקרה אני אוהד את הנבחרת האנגלית ואני חושב שהגזמתם פה, משחק ידידות בא במטרה לבדוק את הדברים האלה כמו קארגר בימין (למרות שזאת לא פעם ראשונה אבל אני חושב פעם ראשונה אצל מקלארן), סמית' בכושר טוב יכול להוות גיבוי מעולה ובטח שיותר טוב מנוג'אנט ואפילו בנט לדעתי.

את הנבחרת בדרגים שיש לנו בבית כולל ישראל היינו אמורים לנצח, אנגליה לא נבחרת קטנה וחלשה, אבל המאמן שלה הוא באמת כזה.
    אני בעד יצחק שום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx חבל שהוא חתם בביתר, עכשיו רציני צריך מאמן לא פחדן שיודע מה לעשות עם הסגל ולהתאים טקטיקה ולא להמשיך בפחדנות, שחקן שלא פוגע לא צריך להיות בהרכב .

12. ACBenb Member

יש לי שאלה שמסקרנת אותי לאוהדי הנבחרת האנגלית (ואני כמעט בטוח ששאלו את זה קודם אבל אשמח אם מישהו יענה):
    במידה וקרואטיה תעלה מהמקום הראשון בבית, ורוסיה תפסיד לאסטוניה ומקדוניה ותצא מהמירוץ, מי תעדיפו שתעלה, אנגליה או ישראל?
    אני ניח שזו שאלה טיפשה כי הרוב יגידו ישראל (לא כל יום עולים ליורו) אבל אולי יש כאלה שיגידו אחרת.

13. W.Rooney Member

ACBenb,

אתה פותח פה דיון של כמה עמודים עכשיו, אנחנו שוב ניכנס לסאגה המתישה לגבי הישראליות, הלאומיות והאהדה לנבחרת האנגלית. רק מזהיר אותך ..

ולשאלתך, כמובן, נבחרת שלושת האריות :aaa12:

14. Red Left Winger Member

אנגליה. :aaa12:

("יא אנטישמי מסריח אתה לא יהודי תרד מהארץ מה יש לך לחפש פה חתיכת בנאדם אפס אתה לא פטריוט צריך להרוג אנשים כמוך, אתה לא נאמן לדגל תישרף אמן")

oh well...its football you know...

:aaa12:

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/07
  15. D.Irwin Member

אני לא יודע מה מוזר בזה. אולי לחלקכם פה כי אני לא מכיר אותכם אני חדש פה ולא מכיר את המצב, אבל אני ברור שאנגליה.
    אני מאוד מסמפט את ישראל ומאחל להם הצלחה אבל בהחלט לא על חשבון הנבחרת האנגלית.