גם לי קשה להאמין שקינג יפתח לצד טרי, מצד שני, גם ריצ'רדס וגם גארי ניוויל לא בסגל, מי יהיה המגן הימני אם לא קראגר? פיל ניוויל?ווס בראון? מי יהיו הצמד בהגנה שישחקו לצד טרי וברידג'
יש להם 2 אליפויות, הכוכב השלישי למה? למה ביומולדת 15 אתה שם על העוגה 16 נרות ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
הכוכבים זה כל פעם ששיטי עובר עשור ששיטי לא זוכים בתואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx זה אפילו מסתדר עם השנים :aaa021: עוד 7 שנים יהיו 4 כוכבים מעל הדגל
באימון אתמול לדלי :aaa8: הוצב כקשר אחורי. שוב הורגים לי את המלך,אבל גם בעמדה הזאת הוא יהיה טוב. מתי יתנו לו לשחק בלם ? אגב מקלארן הולך כנראה לשחק רק עם אואן בחוד.
כתוב שנוויל ינוח נגד ברזיל כדי שיוכל לשחק נגד אסטוניה. כבינימט שהאפס הזה ינוח עד סוף העולם. פשוט בדיחה.
אתה יכול לצחוק עד מחר פיטר. גם לי ברור שעם כל האהבה שלי לאחות הצעירה מבית נוויל, הוא לא מתאים בשום פנים ואופן להרכב הראשון של שלושת האריות. אבל כשגארי ומיכה פצועים, ובהתחשב בעובדה שאין אף מגן ימני אנגלי אחר ראוי, הרבה יותר חכם להציב בעמדה הזו מגן, ולא בלם כמו קארגר.ג'יימי הוא בלם מצוין, שחקן נשמה גדול, אבל אין לו טיפת איכות בתור מגן.הוא לא מגביה טוב, הוא לא מהיר וכתוצאה מכך הוא לא עובר את החצי.עדיף להרכיב את בראון אפילו, רק לא קראגר.
למה ברידג' לא פותח? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx הוא נתן עונה נפלאה. אני מקווה לפחות שהוא ישחק מול אסטוניה במשחק היותר רציני.