הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. קינג לדלי Member

אלאן סמית' חייב להיות בסגל.
    אני מקווה שאואן גם יכנס לעיניינים למרות שיקח לו מינימום עוד חדשיים להיות בכושר.

החזרה של בקהאם מגיעה אך ורק לו.
    יש לו אופי של ווינר גדול וגם שנדמה שהוא גמור הוא מצליח להתעלות ולשחק נהדר.
    אני בגללו אוהד של ריאל מדריד בסוף העונה הזאת ומת שיקח את האליפות.

2. raanana4ever Member

הקשר זה שסמית' ישחק בשביל האריות על הסמל, דבר שלא רגילים לראות ונראה שלא מוערך בארסנל. מה גם שסמית' הוכיח לא פעם שיש לו כדורגל ברגליים.

3. Fortyniner Member

היי היי, המציאות החדשה בארסנל לא השכיחה את הישנה, ועדיין יש שיודעים להעריך ואוהבים מלחמה והקרבה עם כדורגל טוב ברגליים, בגלל זה לדעתי סמית' ראוי לזימון. ראוי לפחות להזדמנות ראויה, ובמקרה ויצליח הרווחנו בגדול.

מצד שני, דווקא אחרי תקופה גדולה שהוא לא בסגל, ונראה כאילו יצא סופית מהתוכניות של הנבחרת לתמיד, בקהאם חוזר ??! אם כבר הוציאו אותו מהלקסיקון, מה קרה פתאום שמחזירים אותו ? או אולי משחק כדורגל סביר (באמת שלא יותר מזה) במועדון שלו, אבל לא כזה שמצדיק חזרה לנבחרת. חשבתי שאנחנו יותר בכיוון של להתקדם, מקלארן שוב מטעה.

4. THE STRETFORD END Member

חבל שלא ראית את המחצית של בקהאם נגד לה קורניה שהסתיימה הרגע,,כל מהלך טוב של ריאל מדריד עובר דרכו,גם השער החל בהגבהה טובה שלו בשמאל.

במסגרת האכלת הכובעים גם אלו שרמסו את בקהאם,קראו לו דוגמנית וכל שאר השטויות,
    הוא מוכיח איזה כדורגלן גדול הוא,אם ריאל מדריד תיקח אליפות הוא יהיה הגורם מספר 1 לזה,

כשמקלארן לא זימן אותו טענתי שזו טעות וכי בקהאם צריך להיות לפחות בסגל,אני חושב ש 90 % מהפורום טען ההיפך,
    מקלארן ידע להודות בטעות(כמו קאפלו)והחזיר אותו,

אין לנו באנגליה כל-כך הרבה שחקנים כמוהו,כל עוד אפשר להנות מהשירותים הוא צריך להיות בתמונה,
    אני לא חושב שזה יהיה בשמיים להגיד שלו הוא היה משחק בקמפיין עד עכשיו היינו עם יותר נקודות.

5. Wave Member

והנה, עוד הרמה מדהימה של בקס מובילה לשער... איך שהוא בא להרים אמרתי לאח שלי הנה גול, פשוט הרמות מושלמות

6. Red Left Winger Member

אני זוכר איך כולכם(כ90 אחוז) גמרתם לבקס את הקריירה אחרי פורטוגל.
    אני זוכר את זה טוב מאוד.
    מעטים הצדיקים כמוני וטל סטרדפורד שכל השנה הזאת חיו בציפיה שהמלך יחזור לנבחרת.
    יש כאלה שמאמינים באלילים שלהם עד הסוף, דיוויד בקהאם, אהבה שלא נגמרת. :aaa8:

עריכה- הנה אותו ציטוט, אחת התגובות הראשונות שלי בפורום:

"החלטה שגוייה של מקלארן שנכנע לתקשורת הבריטית.
    כולנו ראינו כי קינג דיוויד היה בערך היחיד שעוד איכשהו תיפקד במונדיאל האחרון...
    השער נגד פארגוואי, הבישול נגד טרינידד, נגד שבדיה הוא לא הורגש כי ג'ו קול היה חם והלכנו לאגף שמאל בכל ההתקפות כמעט, השער נגד אקוודור הזכיר לנו מי נשאר בועט החופשיות החכם בעולם.
    כמובן שראינו ממנו חולשה כמו מצד כל שחקני הנבחרת אך עדיין תרומתו במונדיאל הזה הייתה גדולה בהרבה משחקנים טובים רבים כמו למפרד למשל...
    בקהאם הודח מההרכב רק בגלל תככים פנימיים ולא בגלל יכולתו...
    הוא בן 31 ואני מאמין שהוא היה יכול לסחוב את אגף ימין עוד טורניר בינלאומי אחד.
    פשוט חבל...

אולי הדעה שלי לא אובייקטיבית בתור מישהו שדיוויד היה שנים רבות השחקן האהוב עליו בעולם "

שאני אומר היה בסוף כמובן שאני מתכוון נכון לרגע ההוא, הוא עדיין אחד השחקנים האהובים עליי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/07
  7. Stretford Ender Member

קודם כל, נראה לי שעושים יותר מדי מהזימון הזה.
    גם אם בקהאם באמת יפתח נגד אסטוניה ולא ישב על הספסל מה זה באמת ישנה? הוא לא ישחק בנבחרת ביורו בכל מקרה (במידה שבכלל נהיה שם ובהנחה שלא עומדת לקרות איזה תפנית מטורפת שתוציא אותו מהMLS).
    גם ככה במידה ולנון כשיר (נפצע אתמול, לא?) אני מאמין שהוא יפתח באגף ימין נגד האסטונים.

לא יודע, לי נראה שהחזרה הזו של בקהאם היא יותר למשחק פרידה מהנבחרת, למרות שהוא אכן גורם משמעותי בריאל העונה, לא רואה אותו עושה משהו שקשור לנבחרת בעונה הבאה.

8. RealStretford Member

א. אתה צודק - זימון נכון ומוצדק.
    ב. לא הבנתי אם אתה מתכוון לשבח את בקאם או את עצמך? הבהרות בבקשה.

9. AW forever Member

אני דווקא לא חושב שזה זימון נכון ומוצדק, ולא רק בגלל חוסר ההערכה שלי לבקהאם.
    נכון, הוא בכושר מצויין בריאל עכשיו, אבל קום און, זה דיוויד בקהאם, לא סתם עוד שחקן בסגל- לזמן שחקן שהיה הקפטן של הנבחרת ודמות כ"כ בולטת בה בעידן סוון, למשחק אחד מול אסטוניה, זה פשוט צעד היסטרי ונואש של מקלארן. אתם הרי יודעים מה יקרה- יתפתח בילד אפ מטורף לפני המשחק (כרגיל) וכמו שכל אנגליה עקבה אחרי הרגל של רוני לפני המונדיאל, ככה שוב הנבחרת תקום ותיפול לפי הכושר של שחקן במשחק נתון. יש בנבחרת הזו המון סטארים, התקשורת האנגלית מאוד לחוצה למצוא מישהו אחד שהוא מעל כולם, שעליו גם אפשר יהיה להפיל את הכישלון במידה ויגיע. ובינתיים, כולם ממשיכים לחרבן במכנסיים איך שהם שמים את החולצה של הנבחרת. אז את "משימת אסטוניה" זה אולי יעזור לצלוח, אבל מה יהיה אח"כ, זה לא ברור, גם לראש כרוב אדום לא.

10. Red Left Winger Member

כמובן שאת בקס.
    אני בחור צנוע ועניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. raanana4ever Member

הוא חייב לזמן את בקהאם בשביל לכסות את עצמו, אם הוא לא יזמין אותו ויכשל ירדפו אותו על זה שהוא התעלם מבקהאם בכושר טוב והלך עם הראש בקיר.

12. cantona#7 Member

המשחק אתמול של בקהאם נגד דפור הראה בפעם המי יודע כמה מאיזה חומר מיוחד עשוי הווינגר האנגלי .
    כמה רגש יש לו ברגל בבעיטות,במסירות,כמה התלהבות יש לו לרוץ אחרי הכדור . כמו ילד שרק עלה עכשיו מהנוער . רק המחשבה שאלו הרגעים האחרונים של בקס בקריירה עושה לי רע . כל מה שנותר עכשיו זה להנות מכל בעיטה חופשית,מסירה אומנותית כמו הבישול אמש לראול בגול השני או במהלך שהוביל לשער הראשון, ובמיוחד מהלב,והנשמה בכדורגל של בקהאם,שעושים אותו לשחקן כל כך גדול .

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/07
  13. AW forever Member

אתה צודק ב100%, וזה חבל שזה השיקול שמנחה אותו ולא להעמיד סופסוף נבחרת כמו שצריך.

14. Stretford Ender Member

אני לא מקלארן אבל אם זה אכן השיקול שהנחה אותו אז לא מגיע לו להיות מאמן בקונפרנס.

15. קינג לדלי Member

ארון לנון נפצע ויחמיץ את המשחקים הקרובים של אנגליה.
    זה נראה כמו דאונינג ובקס באגפים.