הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. spurs229 Member

קינג ו?בקהאם.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/07
  2. George Best Member

איפה רוני בכל הסיפור הזה?

3. spurs229 Member

מושעה

4. raanana4ever Member

אני רואה שהוא לא יכל להחליט איזה קשרים ימניים לקחת אז הוא פשוט לקח את כולם...

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני ממש לא בטוח עד כמה מקלארן צדק בזימון של בקהאם. ראשית, זהו משחקו האחרון של בקהאם בנבחרת. הוא יכול להבקיע מאה שערים כל משחק באמריקה, אבל אני בטוח שמקלארן לא יזמן שחקן מהMLS ליורו. לכן, אני לא מבין למה צריך את בקהאם למשחק מול האריות האסטוניים. שנית, כשמקלארן הודיע בקיץ שעבר על הדחתו של בקהאם, המטרה של המהלך הזה הייתה לתת במה לצעירים, ובעיקר ללנון (אירוני, מכיוון שמקלארן משתמש בלנון בעיקר בשמאל). זימון מחדש של בקהאם הוא הצהרה של כישלון, ואני בטוח ששאר השחקנים בנבחרת, שגם ככה לא מתים על בקהאם, לא יאהבו את המהלך. שלישית, מקלארן עושה בדיוק ההפך ממה שהוא צריך לעשות. כבר כתבתי שהדור של למפארד, ג'רארד, פרדיננד וכו' נכשל, ומה שצריך לעשות זה להמשיך האלה ולבנות לאט לאט נבחרת חדשה בראשות רוני. במקום זה, מקלארן הולך על ברירות המחדל הוותיקות והמאוסות-אואן ובקהאם. אם ביורו נראה את מקלארן ממשיך באותה השיטה, אין לי ספק באשר לתוצאות-רבע גמר במקרה הטוב.

ואגב, חוץ מקראוץ' אני לא רואה איפה בדיוק ההתקפה של הנבחרת. אואן רק חזר מפציעה של שנה וחצי, סמית לא הכי מרשים מאז שהוא חזר, דפו לא בתקופה הכי טובה מבחינתו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/07
  6. raanana4ever Member

ואכן, מקלארן נכשל.
    הדור למפארד ג'רארד ופרדיננד נכשל? אז עם מי אתה רוצה לעלות? ג'ינאס, ריו-קוקר וסטיבן טיילור??
    בקשר לחלוצים, תראה איזה יופי של פיניש סמית' שם אתמול. מול אסטוניה זה יספיק.

7. cantona#7 Member

בקהאם בכושר מצויין,הוא יכול לתרום לנבחרת,ולכן הוא יותר מראוי ללבוש את החולצה של הנבחרת .
    הרצון של מקלארן,כמו הממלכה כולה זה שאנגליה תיהיה ביורו 2008,בכל מחיר .

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מקלארן נכשל עד עכשיו. אולי אחרי שהוא יוותר על השילוב של למפארד וג'רארד וישנה שיטה נראה דברים יותר טובים. הדור של אואן ובקהאם נכשל בחמישה טורנירים רצופים (1998-2006).
    לגבי הקשרים, אני שואב עידוד מכך שבעונה הבאה קאריק והארגריבס ישחקו באותה קבוצה, ואולי נראה צמד קשרים עם תיאום לשם שינוי. לגבי ההגנה עדיין לא צריך שינוי דרסטי כרגע.

9. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא חושב שהזימון של בקהאם לסגל מוצדק. בקהאם כבר חודשיים מצוי בכושר מצוין, הוא מראה כדורגל נהדר ולטעמי הכדורגל שהוא מציג בחודש-חודשים האחרונים טוב יותר אפילו מבמנצ'סטר יונייטד (ואולי אני מגזים, אל תהרגו אותי). בקהאם סוחב את ריאל מדריד ביחד עם עוד אקס יונייטד, רוד ואן ניסטלרוי, להתחרות על האליפות ואולי אפילו לזכות בה.
    אורי, אז מה שזהו משחקו האחרון של בקהאם בנבחרת? מקלארן גם היה צריך לזמן את בקהאם כבר לפני חודשיים לצמד המשחקים נגד ישראל ואנדורה, אבל הזימון היה חייב לבוא מתישהו, אי אפשר להעלם מהיכולת הנהדרת של בקהאם. ואתה מדבר כאילו אנגליה כבר ביורו 2008, המקום של אנגליה ביורו עדיין לא מובטח ומקלארן מזמין את בקהאם כי הוא בכושר מצוין ובגלל שהוא יכול לתרום לאנגליה נגד אסטוניה שבלעדיו של בקהאם בכלל לא בטוח שהיא מנצחת את אסטוניה.

ובקשר להתקפה, כאן אין מה לבוא בטענות למקלארן. אין אף חלוץ שיכול להיות בסגל במקום סמית, אואן או דפו. וזאת הבעיה המרכזית של נבחרת אנגליה. ובכל זאת אני מניח שבחדו של אנגליה נגד אסטוניה נראה את סמית ורוני שיש בינהם תיאום טוב וגם כי סמית הוא החלוץ הכי פחות גרוע בסגל של אנגליה (מלבד רוני כמובן). רק לחשוב על דפו בהרכב של נבחרת אנגליה ושהוא אפילו לא בהרכב טוטנהאם...

10. Wave Member

לדעתי לדפו אין מקום בנבחרת, אין ספק שלבקס יש מקום אבל זה קצת... מאוחר מדי

11. Rudess Member

ולסמית' יש מקום בנבחרת? מה הוא בדיוק עשה בעונות האחרונות?!

12. George Best Member

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בדיוק היום יצא לי להיזכר בתקופה ההתחלתית של סמית אצלנו, כשהוא כבש שני שערים בוולה מחוץ לרחבה בהפרש של שבועיים, מול ארסנל ונוריץ'. מישהו זוכר?

14. raanana4ever Member

חבל שאת אדבאיור אי-אפשר לזמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. AW forever Member

וחבל שבכל זאת אתה לא מסנן קצת את ההודעות שלך, מה הקשר אדבאיור? זה נכון שאנגליה כרגע במצוקת חלוצים בחוד אבל אני הייתי רוצה לראות דווקא את דארן בנט מקבל לפחות הזדמנות. סמית' נתן עונה סבירה ביותר בהתחשב בפציעה שלו, אבל אני לא בטוח שזה מצדיק זימון לנבחרת.