צריך לשים את הדברים בפרופרציות, החשוב מכל שהוא שניצחנו,איך מי מה,פחות מעניין כרגע. מחצית ראשונה קטסטרופה,שנייה יותר טובה, אפשר לדבר לגבי היום על מקלארן מפה ועד הודעה חדשה אבל גם בלי מנג'ר על הקווים אנגליה היתה צריכה לנצח את אנדורה, מקלארן עלה עם הרכב מאוזן,השחקנים הם אלה שלא שיחקו טוב במחצית הראשונה, יש גבול לכמה אפשר להאשים מנג'ר. יש לי הרבה טענות למקלארן,אבל בסך הכל 4 נקודות מ 2 משחקי חוץ שורה תחתונה זה בסדר, ובמיוחד הנקודה מול ישראל היא לא רעה בכלל,נכון שקשה יותר לראות בזה צד חיובי כי זאת ישראל ואנחנו יודעים טוב מכולם מה שווה הכדורגל פה אבל גם ספרד,צרפת,אירלנד,לא יצאו מפה מיותר מנקודה, לא קל לשחק בישראל,לא קל כש 11 שחקנים מתגוננים, ומבחינת האינטרס האנגלי זה מעודד כשרוסיה צריכה להגיע לפה גם כן. קשה מאוד לבוא ולקחת היום נקודות מהמשחק נגד אנדורה כסממן רציני,זה לא קנה מידה שאותו צריך לשפוט. לאחר ההפסד לקרואטיה קיוותי שמקלארן יבוא וישנה דברים,הוא לא עשה זאת נגד ישראל, אני מקווה שעכשיו לאחר 2 המשחקים הללו ולקראת המשחקים הבאים הוא יסיק מסקנות טוב יותר ויישם אותם בשטח, אפשר להיגרר אחרי הצהובונים באנגליה אבל זה לא יעזור כלום, כרגע הוא המנג'ר וצריך לקוות לטוב ביותר, למרות היכולת הגרועה,למרות איבודי הנקודות אנחנו עדיין במצב סביר ויותר מזה, יש לנו לשחק מול רוסיה פעמים,יש לנו את קרואטיה בבית, זה עדיין תלוי בנו.
קשקוש. זה שלקבוצה יש בעיה מערכתית (ואין ספק שלאנגליה יש אחת כזו, וחמורה) עוד לא אומר שאין לה בעיות נקודתיות שאפשר לתקן קצת. גם לישראל יש בעיות מערכתיות אבל גם חמור עיוור יכל להבחין אחרי שני משחקים שצריך להעיף מההגנה (ומהסגל) את עמרי אפק ואפילו קשטן הפנים את זה. אז גם באנגליה אפשר לעשות כמה תיקונים ולא חייבים להפוך את הכל , במיוחד שהבעייה המערכתית שלה נמשכת כבר שנים רבות היא חוצה קמפיינים ומאמנים רבים (להוציא הברקה או שתיים ביורו 96) ולא בטוח שיש רופא לעניין הזה.
אני לא חושב שהגול צריך להיות שלו הכדור כבר חצי עבר את הקו הוא סתם שדד שער שהוא לא תרם בו בכלל מדפו ציונים שלי רובינסון אין קול 4.5 טרי 5 פרדיננד 5 ריצארדס 5 היה מאוד פעלתן אבל הוא לקח את כל העוצמה של אגף ימין מלנון דאונינג 4.5 הארגריבס 5 גארארד.25 6 לנון 4.5 רוני 4 גונסון 4.5 מחליפים דייר 5.5 דפו 5.5 נוגנט 2 גנב!!!!!!!!!!!!!
משחק כ"כ קשה לצפייה לא ראיתי הרבה זמן. מחצית ראשונה נוראית, שוער אנדורה ביכולת מצויינת. במחצית השניה ראינו מעט יותר מחץ, ג'רארד, שהיה האיש המרכזי וסחב את הנבחרת כולה על גבו, כבש שער נהדר והציל את מקלארן ממבוכה אדירה. שני השערים שבאו בעקבותם סימנו 'וי' בפנקס של מקלארן כעוד ניצחון, אבל היכולת, אוי היכולת. הכרוב חייב לעוף הביתה, הקהל קרא לא פעם במהלך המשחק, כמו שצעק נגד ישראל "We want McClaren out". לוקחים קצת הפסקה מהנבחרת, אפשר לחזור ליומיום עם הקבוצה שנותנת טיפה יותר אוויר לנשימה.
קל להאשים כל פעם את המאמן של נבחרת אנגליה, קשה יותר להכיר יותר בעובדה שהנבחרת הזאת אפורה ובינונית והיא לא מסוגלת ליותר מדי. זה רק מוכיח מה תרומת הזרים בליגה האנגלית, ומראה שבלעדיהם , הליגה הזאת הייתה נראית כמו נבחרת אנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אתמול בחדשות הספורט הראו שלט שהכינו אוהדים אנגלים ובו היה רשום "BORAT 4 MANAGER" :aaarofl: חחח באמת כבר עדיף את בוראט על מקלארן האדיוט.
ראיתם את הכרוב בורח ממסיבת העיתונאים? איזה עלוב... בסקאיי גם יש קטע הזוי שבו מקלארן מצולם יושב באוטובו של הנבחרת כשאחד מעורכי הצהובונים עובר על פני האוטובוס - ראש הכרוב לא מתבלבל ומבקש מהנהג (בצחוק, יש לציין) לדרוס אותו... כנראה שהוא תיבל את הבקשה בכמה קללות עסיסיות כי צינזרו את התמונה של הפה שלו כמה פעמים.
אתם יודעים מה זה היה כזה מעורר רחמים לראות את גרארד מבקיע דקה 50 זה נגד אנדורה הלוו!! חחחח אפילו ישראל בקושי שמחו בגולים שלהם אנחנו יכולים לארגן פה שחקנים בפורום ולהשתוות לאנדורה הם כולם שם עובדים בעבודות אחרות אבל אנגליה הגדולה שמה גול נגדה דקה 50 וקופצת משמחה
הנקודה שלי היא שהבעיות הנקודתיות הן לא הבעיה המרכזית של אנגליה, והבעיות המערכתיות כהגדרתך זה הדבר שצריך להתרכז קודם כל בלתקן. בהנחה שההרכב של אתמול הוא ההרכב האופטימלי-להוציא קראוץ' במקום ג'ונסון,גארי במקום ריצ'ארדס ובעית למפארד,אני לא חושב שלאנשים יהיו יותר מדי תלונות.אתה לא יכול להאשים את מקלארן ולהגיד שהוא לא מזמין שחקנים שיכולים לתרום, ושהשחקנים שמשחקים צריכים לשבת בחוץ. לנון ודאונינג שני שחקני אגף שמשחקים בעמדה הטבעית שלהם-זה מה שרצינו. ג'רארד(או למפארד לצורך הענין) והרגריבס באמצע, זה מה שרצינו. פיל נוויל וקראגר בחוץ(למרות שזה היה בלית ברירה), קול וריצ'ארדס בפנים, זה מה שרצינו. למרות שאנדי ג'ונסון הוא לא אידיאלי, וגם דפו לא, זה מה שיש, ועם זה צריך להסתדר. נבחרת של שחקנים מוכשרים יש לנו. הבעיה היא שאין לנו מאמן שיכול ללכד אותם לקבוצה ויכול להוציא מהם את המיטב(ולא היה לנו מאמן כזה כבר הרבה מאוד שנים. אם הדחליל השבדי נחשב למאמן טוב, אז אני רקדנית בטן), ומקלארן אפילו לא מתקרב לזה, וזו הבעיה הגדולה שלנו.
לא ראיתי את כל המשחק, אבל אנגליה היתה חלשה מאוד. סטיבן ג'רארד הציל את מקלארן מפיטורים (או שלא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) עם צמד גדול, השער הראשון הגיע מתוצאה של בישול נהדר של וויין רוני שהוריד ל'גרארד שירה פנימה. גם השער השני היה יפה מאוד עם צירופים יפים בין השחקנים האנגלים. אנדורה עשתה את מה שציפו ממנה, התגוננה וזהו, אפילו למתפרצות לא ניסתה לצאת ושיחקה בונקר מגעיל. אנלגיה שיחקה כל-כך לא חכם כדי לפרוץ את הבונקר של אנדורה. כל הזמן הניעה כדור אחורה, והמעבר שלה מהגנה להתקפה היה איטי בטירוף. כל הזמן הלכו אחורה לטרי ופרדיננד. דאוינג ולנון באגפים היו חלשים מאו, לנון הפתיע לרעה שדווקא העמדתו המקורית היה חלש מאוד הרבה בגלל מיקה ריצ'ארדס שעלה יותר מדי למעלה והיה דומיננטי מלנון. לדעתי אתם ממש מגזימים בביקורת על מקלארן. מקלארן עשה הרבה טעויות, אבל אנגליה צריכה לנצח גם עם אייל לחמן על הקווים את אנדורה. זה לא רק המאמן, אלא גם השחקנים ששיחקו רע מאוד נגד ישראל ואנדורה. קחו לדוגמה את לנון, העבירו אותו ימינה לעמדתו המקורית והוא היה חלש מאוד, רוני גם כן שהוא מגיע לנבחרת הוא חושך. למקלארן יש חלק ביכולת החלשה של אנגליה, אבל גם לשחקנים הבינונים של נבחרת אנגליה. מבחינת אנגליה היא יכולה לקחת רק את שלוש הנקודות, השאר היה קטסטרופה.לדעתי האנגלים עדיין פיבוריטים לעלייה מהמקום השני. אגב האוהדים האנגלים קרעו אותי, BORAT 4 MANAGER" :aaarofl:
הנעת הכדור אתמול שיגעה אותי, ממש כמו מול ישראל, מגיעים ליד הרחבה ופתאום פשוט מוסרים אחורה, נתקעים, אין לאן להיכנס. וזה מול אנדורה! אלה הוראות של מאמן, אין אפס, זה שקוף ובולט ומרגיז ופחדני, וזה נורא לראות שחקנים בכזו רמה משחקים בצורה כל כך אנמית מול השער מול יריבה שכזו.