מחצית. אנגליה: משחק חלש ביותר של האנגלים. קל מאוד לראות שהצרה העיקרית של האנגלים היא בעצם בחוד. אנדורה לא מהווה איום כמעט בכלל אבל האנגלים are not able to turn possesion into goals or even into good efforts. 45 דקות של משחק ומיהם השחקנים הבולטים באנגליה? ג'ון טרי, מיקה ריצ'רדס וסטיבן ג'ררד. רוני נעלם, מלנון לא שומעים, הארגריבס עשה הכי מעט שאפשר וג'ונסון, תסלחו לי, אבל מי זה ג'ונסון?! לא אנדי ג'ונסון ולא דאונינג הם שחקנים שצריכים להיות בנבחרת. אני לא מבין למה דפו, אפילו שהוא מסופסל, לא נמצא על המגרש. ההתמצאות של ג'רמיין ברחבה והיכולת שלו לקבל כדור עם הגב אל השער (צרה רצינית אצל אנדי) יכולות להיות קרדינליות במשחק שצריך לבנות על מסירות-חותכות-הגנה. ההתקפה האנגלית פשוט לא מחוברת וככה גם נראה המצב כשכבר שישה משחקים שלמים והנבחרת (חוץ מפעם אחת) לא כובשת. אנדורה, מילה טובה האנדורים מפתיעים. הזלזול בנבחרת הזו אולי מוגזם, אבל נו, בהתחשב במה שעשו באנדורה עד היום, המשחק הזה הוא בהחלט הפתעה והם עומדים בו הרבה מעבר למצופה. אף אחד כבר לא מדבר על התפוצצות אנגלית ועל נקודת המפנה בקמפיין. יש אפילו סיכוי לסיים פה ב-0:0...קטן, אבל היי, אף אחד לא האמין שגם למחצית נגיע בלי שארים. אנדורה, מילה רעה האנדורים, למרות ההפתעה, הציגו היום מופע נוראי של אנטי-כדורגל כמעט טהור. אמנם הם תקפו מעט (מאוד), אבל כמעט בכל רגע נתון היה אפשר למצוא בין שמונה לתשעה שחקני שדה בהגנה וכמות ההתחזויות של האנדורים פשוט מכוערת ובזבוז הזמן שמגיע אחרי גרוע לא פחות, בעיקר כשמדובר במחצית ראשונה. מצד שני, עדיף שיצללו בלי סוף מאשר שיצלילו את האנגלים והתחזויות זה שיפור לעומת כמות העברות שהם נטו לבצע עד היום. שופט, מילה רעה השופט לא גרוע, אבל רחוק מלהיות טוב. שריקות עפות בכל מצב גם בלי עבירה והשחקנים (ב90% מהמקרים האנדורים) מבינים שמספיק להתרסק והשריקה כבר תגיע. בפעם היחידה שהשופט בחר לעבור בשתיקה על נחיתה, זו היתה עבירה די מכוערת (באופן יחסי בלבד). מק'לארן, מילה רעה סטיבי ממשיך בגישה האריקסונית. צריך להזכיר למק'לארן את סופם של השבדי והשיטה שלו ואולי להביא לשינוי. מילה רעה נוספת, ההרכב של מק'לארן הוא פשוט לא ההרכב הטוב ביותר שסטיב יכל להעלות הערב. פשוט לא. מק'לארן, מילה טובה באמת שניסיתי. באמת שהרגשתי חייב לתת למנג'ר המסכן את הקרדיט האחרון שהענקתי לו. זה קשה. הנתונים על הנייר והעובדות על המגרש פשוט רעות. אפשר לפגרן ולומר שמרבית הנבחרת פצועה, אבל בסופו של דבר, על מק'לארן פשוט לשנות פאזה. אני מקווה שהמשחק היום יביא אותו לידי ביצוע ויאפשר לי לזרוק עליו גם כמה מילים טובות.
אני צופה ומתבייש, אנדורה אפילו הגיעה לחצי הזדמנות לכיבוש. אנגליה נראית כבויה, כדורים עפים החוצה, אין מעוף או טיפה של יצירתיות כדי לרסק מערך הגנתי של נבחרת נגרים. אין מילים- זהו שפל המדרגה. לא רק מקלארן צריך לתת את הדין אלא המון שחקנים, רוני נראה נורא, ג'רארד לא מסוגל לשאת על עצמו אחריות בעת משבר, אין לדאונינג מקום בנבחרת. עצוב שהגענו לימים כאלו...
אני לא רואה תמשחק אבל איך שהגעתי הביתה מהמשחק של ישראל היתי בהלם מה0-0 שפשפתי את עיניי וכעבור 2 דקות של שפשוף עיניים ראיתי ש1-0 לאנגליה ועדיין היתי בהלם אם מקלארן לא יפוטר היום-לא תעלו ליורו
שער בחוואה של נציג הצ'מפיונשיפ, אבל בכול זאת ברכות לניוג'נט. משחק ביזיוני. מקלארן צריך לעוף בטיל הביתה. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילמלא ג'רארד, סחב את הנבחרת על גבו(פטיש, כתבת את התגובה הזאת לאחר המחצית. אבל גם במחצית ג'רארד היה היחיד ששיחק כדורגל).
הקהל האנגלי שורק בוז בסיום, בצדק מוחלט. חוץ מג'רארד כול השחקנים ביזו את הסמל מול נבחרת שמורכבת מעורכי דין. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
ברכות לניוג'נט, רשמית זה גול שלו לא יעזור, אני מאוד שמח בשבילו... ג'רארד אני לא יודע מה היה קורה עם אנגליה היום... ככה היא לא תעלה ליורו...
מקלארן... כמה רוע רוע אפשר לבלוע לוע אבא תרחם אבא תרחם.. מה הסיכוי שהפוצים שיושבים במשרדי ההתאחדות האנגלית ישלחו מכתב בדואר טיל למקלארן? אני מנסה לחשוב אם אצל אוניל או סקולרי או ליפי או פרגי הם היו נראים ככה. אצל פרגי מחצית ראשונה כזאת היתה נגמרת בכמה שולחנות הפוכים בחדר הלבשה.
מק'לארן חי בעולם משלו... Is he having a laugh?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
בקשר למשחק היום ולדילמת ג'ררד-למפרד. יש לי רק דבר אחד להגיד. התביעה סיימה את טיעוניה. לילה טוב, והלוואי שהבזיון שהיה היום לא יקרה שוב.
דווקא היום כשהנבחרת נראיתה כמו חרא בהיעדרו של לאמפס? לא קיבלנו שום הוכחה לשומדבר... אולי לזה שאם יש איזשהו שחקן שמסוגל לסחוב את הנבחרת הזו על גבו זה סטיבי ג'י, ושטוב שהמושכות יהיו ברגליים שלו. אבל גם בלי למפארד שלכאורה תקע את המשחק העניינים עדיין לא זורמים ומשחק ההתקפה לא קיבל תפנית חדה לטובה. יאללה כרוב הביתה...