הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. קינג לדלי Member

הגביע ב 90 לא היה ראוי ?

עמישב כהשוואה לאנדורה.

2. spurs229 Member

הסטטיסטיקה הזאת אומרת כלום.
    לראמזי יש 61% אבל זה היה ב-116 משחקים, הרבה יותר טוב מה-61% של הודל בכמעט 30 משחקים.
    לפי הסטטיסטיקה הזאת, אריקסון הוא אחד המאמנים המוצלחים בתולדות הנבחרת, יש לו 60% הצלחה ב-67 משחקים.

ד"א הסטטיסטיקה היא על נצחונות בלבד, ולא נותנת ניקוד על תיקו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/07
  3. קינג לדלי Member

4. KirkH Member

אם מקלארן לא בא אל ההר...

אחרי שהכל כבר היה מוכן לעוד משחק של צמד החמד סטיבי את פרנקי במרכז המגרש מול הקונוסים של אנדורה - אלילת המזל הצטרפה למאמצי העיתונאים הבריטים להכנסת קצת שכל לראש של מקלארן. למפארד נפגע בידו באימון ולא ישחק מול אנדורה.

לנון - ג'רארד - הארגריבס - דאונינג

צפויים להוות את מרכז השדה של שלושת האריות הערב.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/07
  5. Ampelmann Member

or maybe he's just saying so. McClaren nows, as good as I do, that unless he wins this game big time the media won't bestow him any absolution...

Anyway, the important thing is that this time the plump is out (although I'm not so sure it's better this way...Frank is a good player, ye know...)

6. Hammers Fan Member

לטעמי מקלארן צריך לבחון מערך עם עם קאריק לשם שינוי. הבחור סוס קבוע אצל פרגוסון בעונת אליפות, אני לא מבין על מה ולמה ההתעקשות בניסיון למצוא פעם אחר פעם תבנית ללאמפרד, ג'רארד והארגריבס.

אני אישית הייתי זורק את הארגריבס, שמצידי יכול להיות סופרסטאר באליאנס ארינה, אבל עדיין לא הוכיח לי כלום עם שלושת האריות על החזה. לאמפרד נפצע ביד? מצויין (לא שאני לא מאחל לבחור בריאות שלמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) ג'רארד יכול להשתחרר ולשחק יותר לעומק כשקאריק מנקה באלגנטיות מאחור. כמובן שבימין אך ורק לנון, השמאל ממשיך להיות מכה קשה, דאונינג זו לא האיכות שאנגליה מחפשת. אם לנוג'נט מגיעה הזדמנות, גם לגרג האלפורד מגיעה, בייחוד מול נבחרת קיקיונית כמו אנדורה ובמיוחד באגף כל כך מיותם משחקנים איכותיים. הבחור הולך להיות קלאסה. רדינג עשתה עסקה מדהימה אגב.

בשער- פוסטר. עם רובו נשקע בבינוניות- פוסטר אמנם כעת שוער פחות טוב, אבל לטווח הארוך זו השקעה מעולה לתת לבחור ניסיון לזכות בניסיון בינלאומי, שוער עם פוטנציאל עצום. גם לי קמפ בדרך לגדולה לטעמי, אבל ה-U21 זו במה טובה לעת עתה. ההגנה תמיד נראית טוב, טרי ופרדיננד שילוב קטלני של כוח, מהירות ושליטה בגובה, קארגר נראה נח בימין. בשמאל נמשיך לחכות לאשלי.

חוד. השאלה הנצחית- מי ישא על עצמו את האחריות לקחת את תפקיד שירר כאיש המטרה עדיין לא נענתה. הבנתי שאואן חוזר לאט לאט לאימונים, אני רוצה להאמין שכשיחזור לכושר יוכל לשחזר את יכולת העבר שלו, כי עדיין יש לו שנים לתת. בינתיים להיום: רוני ודפו, נוג'נט כאופצייה שלישית. משחק לא רע של ג'ונסון מול ישראל עדיין בכלל לא מרשים אותי, חלוץ טוב לקבוצת מרכז טבלה, לא לאדום-לבן של אנגליה.

7. Ampelmann Member

אפשר לתת לג'ררד לשחק בימין וזהו. אם בניטז עושה את זה (ואוקי, עדיף ג'ררד במרכז אבל בליברפול אין את הארגריבס ולמפרד למרכז) אז גם בנבחרת אפשר. אגב, אני חושב שהארגריבס מתאים בהרבה מקאריק. עם כל הכבוד למיכאל, אני עדיין רואה בו פלופ ועם כל הכבוד לפרגוסון, אם הסקוטי הזה היה שולט בעצמו יונייטד אולי עוד היתה משחקת היום עם קינו.

8. George Best Member

ודפו כן?
    הבחור יושב לא פעם ולא פעמיים על הספסל של טוטנהאם.
    אני לא מבין מה הבעיה עם הארגריבס.כן, הוא לא סטיבי ג'רארד וגם לא פרנק למפארד, אבל ההופעות שלו בנבחרת במונדיאל והילך טובות פי 2 מאלו של הצמד שהזכרתי שורה למעלה, וגם בשבת הארגריבס היה מספר 1 של אנגליה על המגרש.קאריק?החוליה הכי פחות חזקה בהתקפה של היונייטד, אני אישית חושב שיש לו עונה בינונית ובינונית פלוס במקרה הטוב.בהרבה מאוד משחקים הוא נעלם, אין לי ספק שעונה הבאה הוא יהיה יותר טוב.הארגריבס לא פחות טוב ממנו, ואם אתה משחק עם שני שחקני קישור באמצע, אז עדיף שישחק לידך הארגריבס, כי הוא מתקל נפלא, עושה המון עבודה שחורה, והוא שחקן דפנסיבי הרבה יותר טוב מאיש 18 מליון הפאונדים, מה שיתן יותר שקט לג'רארד/למפארד שישחקו לידו לצאת קדימה וסוף סוף לעשות משהו עבור הנבחרת.
    דייב נוג'נט לא ראוי, וגם לא גרג האלפורד."נגד נבחרת קיקיונית כמו אנדורה זה יספיק".נו אז מה אתה מציע, שמול אנדורה הם ישחקו ובשאר המשחקים לא?עם כל המצב החרבנה שעובר על הנבחרת, לשלוח את ניוג'נט או אחרים במטרה שיתגלו כשפנים נראה לי מאוד מאוד דבילי.קודם כל שראש הכרוב יציב שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם ולא יפחד לשלוח יותר שחקנים קדימה מול נבחרת חלשה שמתבנקרת.

9. Hammers Fan Member

לא, אבל צריך לקחת בחשבון שמדובר בשתי עמדות מאוד חלשות בסגל האנגלי ומנגד יש לך שני שחקנים מאוד מוכשרים שעשו את כל הדרך המסורתית בנבחרות הצעירות. אין ספק שיש להם את הפוטנציאל להחשב בעתיד כמועמדים ראויים, אז למה לא לבנות להם ניסיון בינלאומי כבר מעכשיו, כשיש לך יריבה עלובה כמו אנדורה לשחקן מולה?

סוון עשה הרבה טעויות, אבל הדבר הגדול ביותר שהוא היה נוהג לעשות זה לתת הזדמנויות לשחקנים שאף אחד לא חשב עליהם ואלו היו מחזירים לו כל כך רבה על המגרש בכל כך הרבה מאמץ, שזה היה משתלם כל פעם מחדש. טרבור סינקליר היה האס במונידאל 2002 (והשחקן הטוב במגרש נגד ארגנטינה), כריס פאוול קיבל במוקדמות הזדמנות כמגן שמאלי לאחר עונה נהדרת בצ'רלטון ועשה חיל, ועוד מלא סיפורים כאלו.

נקווה שמקלארן למד את זה ממנו כעוזר לאורך השנים.

10. spurs Member

אני מריח משהו מסריח מכיוון דאונינג מקלארן יש לי תחושה שמקלארן נתן איזשהי הבטחה לדאונינג על זה שהוא יתן לו מקום.....ברגע שקול חוזר לנחברת הבחור הזה צריך לטוס חזרה לעיר המגעילה שלו

11. KirkH Member

אפשר לחשוב שיש שחקן שצריך לשחק שם לפניו נכון להיום... אם מקלארן היה מממש את ההבטחה הזו שאתה מדמיין כבר במשחק נגד ישראל - הכל היה יכול להיראות אחרת. לא יעזור כלום, שחקן קו עם רגל טבעית יעשה עבודה טובה יותר משחקן שמשחק מחוץ לעמדה שלו כמעט בכל פעם.

12. leeds12 Member

אולי בשביל קשטן ניוג'נט יכל להיות איזה שפן שגילו מן הכובע. באנגליה הוא ממש לא נתפס ככה. מי שראה אותו משחק יודע שהוא ראוי, ראוי מאד, במיוחד על רקע מצוקת החלוצים. השפן האמיתי הוא אכן מקלארן שהעדיף ללכת על הקונצנזוס של אנדי ג'ונסון שהיה לכל היותר בסדר וזה לא מספיק.

13. spurs Member

כרגע זה לא עת לשפוט אבל שקול יחזור ומקבורינג יתן את המקום בשמאל לדאונינג במקומו נדבר

14. KirkH Member

לדעתי זו בדיוק הבעייה של הנבחרת האנגלית. דיבורים ודיונים כאלה.

לא, דייב נוג'נט לא היה פותר שום בעייה של הנבחרת האנגלית. גם אם הוא היה נותן משחק ענק מול נבחרת ישראל וכובש שלושער - עדיין המצב היה נשאר בדיוק כמו שהוא נכון להרגע, וזה אומר, תקוע.

אף שחקן לא יציל לבדו את הנבחרת ודיבורים על שחקנים שצריכים לעשות את זה בעצמם רק מעכבים את ההתפתחות של הדור הזה של שלושת האריות. היו תקופות שכל העולם חיכה שג'רארד ינצח משחקים כי הוא כיכב באנפילד, במונדיאל כולם דרשו שלמפארד יכבוש ויעזור לנבחרת כמו שהוא עושה בגשר, לפני זה כולם עצמו את העייניים ודמיינו עוד סלאלום סטייל ארגנטינה מצידו של מייקל אוון בזמן שהבחור לא מסוגל היה להשלים שלושה צעדים בלי להיפצע, שלא להזכיר את התקופות שנבחרת אנגליה הייתה דיוויד בקהאם ועוד 10. ועכשיו הגענו לעידן של ווין רוני...

זה לא עובד ככה. זו נבחרת. אף אחד לא יכול לעשות את זה לבד. אנדי ג'ונסון לא יכול לעשות שערים בלי לקבל כדורים ועוד אחרי זה לקבל על זה ביקורת והיום הוא גם לא יעלה בהרכב בגלל זה (ועוד בשביל מי, ג'רמיין דפו, ממש מיסטר דיוק ופיניש מלוטש...).

נבחרת אנגליה לא יודעת מה לעשות עם הכדור בחלק ההתקפי וזו חתיכת בעייה בעיקר במשחקים כמו שהיו בשבת כאשר הנבחרת שולטת בכדור בצורה כל כך ברורה. אין שום שמץ של יצירתיות קבוצתית במשחק של הנבחרת ואף פעולת סולו של דייב נוג'נט, גדולה ככל שתיהיה לא תשנה את זה.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן (הפטיש, לא התרנגול), הארגריבס עושה מהמונדיאל האחרון עבודה פנטסטית, גם נגד ישראל היה טוב מאוד, לא יודע למה נראה לך שקאריק עדיף, אני מחובביו של קאריק ואומר לך שהארגריבס צריך להיות באנקר בהרכב, כי הוא אחד השחקנים היחידים שבא לפוטנציאל מלא בנבחרת.
    אתה מדבר על פועלים שעשו עבודה טובה במילוי חורים, אז אני אזכיר לך שמות כמו דני מילס, ודאריוס וואסל, ואמיל הסקי, וניקי באט, ופיל נוויל שכל פעם שפתחו היו קטסטרופה והיו חורים מהלכים על המגרש.
    לא, מה שחסר לנבחרת מצד שמאל הוא איזון, לכן דאונינג או בארי הם האופציה היחידה.